Social Media

November summary

Krásné čtvrteční ráno:)
Už začal prosinec (jupí jupí jupí), což znamená, že skončil listopad (jsem nějaká moc chytrá po ránu:D). Mám tu tedy pro vás fotky z uplynulého měsíce. Myslela jsem si, že se na Vánoce těším extrémně brzo a možná to tak i je. Už jsem na ně myslela od 1.listopadu, ale celý měsíc se tak přehoupl, že nakonec stejně docela nestíhám - nemám vyzdobený pokoj, nemám nakoupeny dárky, nemám sepsané recepty na cukroví. Ale ode dneška do neděle mám trochu volněji, tak to snad vše doženu. V pátek navíc jedeme do Drážďan, takže tam se vánoční náladou a vánočními dárečky nadopuju víc než dost:D.

V listopadu mi jinak už dost začaly školní povinnosti, takže jsem volný čas trávila většinou doma. Ale samozřejmě jsem si dokázala i tohle nějak zpříjemnit a občas jsme někam zašli s přítelem a mamkou. A taky za mnou přijela Kristý a užily jsme si krásný teplý podzimní den dlouhýma procházkama a dobrým jídlem:) A ostatní uvidíte na fotkách...

3.12.-10

3.12.-22

3.12.-21
Strašně krásná a dobrá limonáda♥

3.12.-20

3.12.-19

3.12.-18

3.12.-16
První sníh!!

3.12.-17
A když jsem říkala, že jsme s Kristý měly den plný dobrého jídla, myslela jsem tohleee!

3.12.-13
V dmku se nově objevila paletka od Loreal a naštěstí jsem ji sehnala. Ještě jsem neměla čas ji vyzkoušet, protože se teď maluju co nejrychleji, ale až ji vyzkouším, dám vám vědět.

3.12.-12

3.12.-15

3.12.-14
Kdybyste se koukli tak na rok staré příspěvky, snídaně pro dva by byly skoro v každém článku. Teď se s přítelem skoro nevidíme, ale o to větší radost mám, když mu můžu připravit velkou snídani:)

3.12.-11

3.12.-9

3.12.-8

3.12.-6
Jak jsem už ukazovala na instagramu, Trollbeads nabízí náramek, který když si koupíte, celá částká putuje na Červený kříž!

3.12.-5

3.12.-4

3.12.-7
Můj 2. mrkvový dort v mém životě:D Tenhle jsem si dala v Local Cafe a musím říct, že v Coně byl lepší. Ne že by nebyl dobrý, ale byl hrozně těžký a nebylo mi po něm moc dobře.

3.12.-1
Moje nutnost - seznamy! Mám toho vážně tolik, že kdybych si nezapisovala, co všechno musím udělat, nesplnila bych ani polovinu!

3.12.-3
A na konci měsíce jsme si udělaly s mamkou krásnej den, vyfotili outfit, kterej brzy uvidíte a stavily se v Palačinkárně, kam jdeme hned dnes zase s přítelem, protože to tam je kouzelný♥

3.12.-2

Doufám, že to tu nebylo jen samé jídlo (vím, že bylo:D spíš doufám, že vám to nevadí), v prosinci se budu snažit fotit i něco jiného:D
Mějte se krásně♥
G

10 komentářů

  1. mňam mňam to jídlo!! Jinak s dárkama jsem na tom podobně :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé fotky. Vždy u teba zbieram inšpiráciu, keď neviem čo pod zub. Na prvej fotke si nádherná ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujuu!! Udělala jsi mi největší chutě :D jinak já už se taky těším na zítřek <3 doufám, že seženu většinu dárků!

    OdpovědětVymazat
  4. To jídlo vypadá skvěle, ale nejvíc ze všeho miluju tvoje seznamy! :) Přála bych si být z poloviny tak organizovaná :D Sice neustále něco plánuju nebo přerovnávám, ale jsem schopná ještě rychleji způsobit naprostý chaos :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ty seznamy fakt dělat musím:D jinak bych půlku věcí zapomněla:D

      Vymazat
  5. Krásný fotky ,obzvlášť ty snídaňové :) !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS