Social Media

Baby It's Cold Outside

8.1.-2

Ahoj!
Nechci začínat článek omluvami, že se ozývám až po týdnu, ale asi stejně budu muset:D. Původně jsem chtěla psát už minulý víkend, ale říkala jsem si, že to je moc brzo. V pondělí jsem si šla ukončit neschopenku a přišla domů nemocná:D V úterý zápočet a práce, ve středu jsem se celý den učila a ve čtvrtek jsem to hned po dalším zápočtu šla domů zalomit, i když jsem se měla učit na páteční zkoušku. Řeknu vám, že tak blbě mi dlouho nebylo. Ale dnešní sluníčko mě docela postavilo na nohy! Je to až neuvěřitelný, jaký dokáže hezký počasí dělat zázraky:) A samozřejmě je taky mnohem lepší být nemocná mezi zkouškama než příští týden, kdy nás čeká s Petříčkem víkend v Praze, že jo?:D ... Což mi teď připomnělo, nemáme zase něco z Prahy natočit? Už dlouho se tu neobjevilo žádné video a některé "vlogy" jste docela měli rádi. Tak mi dějte vědět do komentářů:)

A k dnešním fotkám, nebo spíše středečním - aneb jsem nemocná, ale focení venku ve sněhu si odpustit nemůžeme. Byla jsem zmrzlá na kost a ranní středeční naděje, že se už z toho nachlazení dostávám, se definitivně pohřbila. Ale jsem ráda, že nasněžilo! Líbí se mi, když je všude bílo a  aspoň chvilku se můžu klouzat po cestě ze školy. Ale lhát vám nebudu, už docela začínám vyhlížet jaro!

8.1.-5

8.1.-6

8.1.-8

8.1.-4

8.1.-9

8.1.-1

8.1.-3

8.1.-7

Byl to jen týden bez blogování a bože, jak mě to zase chybělo♥
Mějte se krásně!
A hodně štěstí u zkoušek.
G

7 komentářů

  1. Tobě to zase taaak sluší! Co to máš za krásnou rtěnku? 😍 Zkoušky dáš levou zadní, ale i tak hodně štěstíčka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlato:* Je to taková ta tmavá Rimmel, ale kvalita je hrozná:/ Člověk ji musí upravovat každých 5 minut, takže ji moc často nenosím:D Ty taky!!! Přeju hodně štěstí!!

      Vymazat
  2. ta rtěnka je moc pěkná, navíc se krásně hodí k šále a outfit není jen černý :) také jsem teď o zkouškovém nemocná, táhlo se to už od zápočtů :D :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ten sníh! To vypadá pohádkově! Stejně už by mohla zima skončit. :D Moc ti to sluší, máš krásnou šálu. ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS