Social Media

Be active. Anywhere. Anytime.

13.1.-4

Čaukyyy!
Ani jsem nevěřila, že se dostanu k bloggeru mezi tou záplavou studijních materiálů v počítači, na posteli, na stole, na zemi, všude:D Taky máte vždycky papíry naprosto po celým pokoji? Já nechápu, jak se v tom můžu učit, když normálně musím mít v pokoji fakt perfektně uklizeno, abych nebyla nervózní a mohla normálně fungovat. A ani nechci myslet na to, že tohle bude trvat ještě 14 dní. Ještě že jsem už zdravá a můžu se odreagovávat cvičením s N+TC nebo během. A o tom jsem právě dneska i chtěla mluvit.

Nevím, jestli jste si vy dávali nějaké sportovní/"zhubnu" předsevzetí. Já vlastně ani ne. Vím, že se nemusím do ničeho nutit, protože je pro mě pohyb automatický. Ale jestli někomu začátek nového roku pomáhá, tak proč se nenamotivovat a nezačít hned s 1.lednem. Mamka mi sama říkala, jak je vtipný, že je teď fitko, kam chodí, uplně plné a na všech hodinách spousta lidí. Za 2 měsíce jich bude polovina. Ale vy vydržte!! A pokud jste ještě nezačali, tak nevadí. Nemusíte čekat na Nový rok. O mě se nedá moc říkat o začátku, sportuju celý svůj život, ale se cvičením doma a běháním jsem taky začala v polovině roku v létě. Je jedno kdy začnete, důležité je se do toho zapálit, vydržet 14 dní a pak už vás nic nezastaví. 

Já jsem teď byla kvůli nemoci 14 dní bez jakéhokoliv pohybu, takže jsem ztratila fyzičku, nejspíš i nějaké svaly a sílu, ale vím, že když se teď zase dostanu do toho režimu, budu zpět tam, kde jsem byla předtím:) A mám nový cíl! Jóga doma! Chci být zase víc flexibilní jako dřív a protáhnout si hlavně pořádně záda z práce a školy, takže se už nemůžu dočkat, až si najdu nějaký super videa na youtube a začnu! Nějaké tipy?:)

13.1.-1

13.1.-3

13.1.-5

13.1.-6

13.1.-7

A co vy? Mátě nějaké speciální sportovní plány na rok 2016?
Mějte krásnou druhou polovinu týdne♥
G
13.1.-2

20 komentářů

  1. Ahoj, vypadáš moc dobře, nemoc na tobě nejde znát :) Jógu cvičím už nějaký ten pátek a nejlepší, co můžeš ze začátku udělat, je zapsat se na nějaký kurz. U jógy je důležitý jakýkoli detail, který na videu lehce přehlédneš :) Doporučit můžu také knihu Jóga v denním životě. Na první pohled ta kniha vypadá nic moc, ale je skvělá. Cvičím podle ní každý den. Jednotlivé cviky jsou detailně popsány, součástí je plán na x týdnů, kdy se od naprostého začátečníka můžeš dopracovat na slušnou úroveň. Ale pokud mermomocí trváš na videích, tak na téhle stránce najdeš 30denní jóga výzvu: http://www.spojujenasjoga.cz/. Zadáš mail a každý den ti přijde odkaz na video.
    Já mám v plánu začít na jaře znovu pravidelně běhat, bohužel v našem regionu se v zimě venku nedá dýchat, natož běhat... Tak ti lehce závidím :D
    Držím palce :) Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiiiš, milionkrát děkuju!! Já vím, že by asi bylo lepší někam chodit, ale já na tohle v poslední době vůbec nejsem:D Nebo spíš mi příjde, že všude jsou už nějaký kurzy rozjetý a já chci začít hezky od začátku:D Zas na druhou stranu jsem jógu zkoušela už od mala jako doplněk ke sportovnímu aerobicu, takže nejsem uplnej začátečník:) Ale moooc děkuju za tipy!!!
      Hodně štěstí s během♥

      Vymazat
  2. Si pre mňa obrovská inšpirácia. Len tak ďalej ♥
    Držím palce aby si všetko v škole zvládla ľavou zadnou :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  3. I kdybys nějaké ty svaly ztratila, vypadáš pořád moc dobře. Já se v minulosti hodněkrát pokoušela o to se svou postavou něco dělat, ale pokaždé jsem to při prvních viditelných úspěších začala flákat. Až loni jsem si uvědomila, že možná stačí jen vyřešit problémy a pokusit se být šťastná a ona ta chuť cvičit přijde sama a automaticky. Před Vánoci se mi to i dařilo, pak zase pauza a teď se do toho dostávám zas, tak doufejme, že tohle budu muset řešit naposled. Všímám si, že mi přijde přirozené najít si večer nebo odpo čas pro sebe a trochu se protáhnout a zaposilovat, i když pořádně kašlu na kardio (a že mě to štve!), jen nemám sílu jít ven do té zimy. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju! Všechno jde ruku v ruce:) dobrá nalada - cvičení - dobrý pocit ze sebe! A nemusíš se tolik zaměřovat na cardio pokud tě nebaví:) třeba v aplikaci N+TC jsou workouty Get Toned a tam je vždy posilování a cardio namíchané hezky:) a nemusíš se cardiu věnovat zvlášť:)

      Vymazat
  4. jogu si musíš nejdříve osvojit, doporučuji nějaký kurz kde ti paní ukáže co a jak, jinak si ublížíš, je to tak i s pilates :) po pár měsíích jí můžeš cvičit doma :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna letos jsem si dala za cíl ještě víc makat na své postavě (cvičím už pár let podle ytb a před půl rokem jsem začla chodit na trx a jumping. A teď jsem díky tobě znovuobjevila lásku k nike training club, takže děkujuuu! :)) a chtěla bych začít znova běhat, až opadne zima. Jinak s jogou moc zkušeností nemám, protože mě nebaví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. N+TC milujuuu♥ Mě dřív taky nebavila, ale teď si myslím, že by byla super na zklidnění, protažení a posílení jiných svalů:))

      Vymazat
  6. Máš krásnou postavu. |Já dříve na té své také dřela, ale s nástupem druhého stupně gymnázia jsem přestala a teď vypadám jak hroch, potřebovala bych něco dělat, ale nemám zkrátka čas a náladu, plánuji po maturitě hned začít, protože momentálně to je vážně děs.. :/ Jogu jsem dělala s Jillian Michaels, ze začátku nářez, potom už jsem cítila, že jsem takhle ohebná nikdy nebyla, takže doporučuji její joga program :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ti můžu poradit, tak začni s cvičením hned, ještě teď, když se máš nejvíc učit! Není nic lepšího na odreagování než pohyb:)) a navíc se po cvičení/běhání lépe učí:))

      Vymazat
  7. Gábuško kdyby jen v pokoji, já je mám po celém bytě :D No ale k tématu..naprosto jsi to vystihla, já i když teď toho mám šíleně se snažím každej večer něco málo dělat, buď fitko nebo NTC..a dodává mi to spoustu energie:) Jinak zkoušela jsi už XHit Daily? Zábavný, ale hlavně dost efektivní videa! Já si většinou teda dávám delší intervaly nebo opakování, ale za mě super! :) A sekne ti to <3
    http://christinalichi.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:Dno kdybych měla vlastní byt, tak to je taky úplně všude:D Joo s XHitem jsem začínala! Plánuji ho zase více zařazovat! Dřív jsem fakt odcvičila snad všechno od nich:D teď si spíš dávám už jen ty jejich videa na břicho, ale docela se těším, že si zas s nima zacvičím i něco jiného:)) Oooo děkuji ti:*

      Vymazat
  8. Moc hezký článek :) !
    Můj sportovní cíl letos je uběhnout půlmaraton ,tak snad to zvládnu :D ! Jogu už cvičím delší dobu a naprosto jsem si ji zamilovala :) ! Nejradši cvičím podle kanálu Yoga by Candace - nedávno jsem psala o joze i článek :) !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:)) Tak držím pěsti!!! To dáš!♥ Vážně?:) Tak to je super:)) moc děkuju za tip!!!

      Vymazat
  9. Velice inspirativní, jen tak dále . :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já tedy moc často doma necvičím, tedy ne, že bych se doma nehýbala, ale tím cvičením myslím jako to fitkový cvičení. Daleko raději se pohybuji tancem, protože si myslím, že i tím člověk docela dost shodí :) Hodně jsem se o tomto dočetla i zde na tomto blogu

    OdpovědětVymazat
  11. Já tedy moc často doma necvičím, tedy ne, že bych se doma nehýbala, ale tím cvičením myslím jako to fitkový cvičení. Daleko raději se pohybuji tancem, protože si myslím, že i tím člověk docela dost shodí :) Hodně jsem se o tomto dočetla i zde na tomto blogu

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS