Social Media

December Summary

Ahojda!
Tak už jste se prospali ze silvestrovských party? Já jsem bohužel musela být doma, protože jsem den před Silvestrem onemocněla. Mamku, ségru a mě navštívil nějakej super vir a bylo nám fakt blbě, ale i tak jsme si to ještě společně s bráchou a mým Petříčkem užili! Udělali jsme si menší občerstvení, hráli si s bráchou, koukali na televizi, Paper Towns a přehlídku Victoria's Secret 2015 (která byla mimochodem docela slabá).

Ale teď se pojďte společně se mnou podívat, co jsem dělala celý prosinec! Byl to hodně šílený měsíc. Spousta práce, školy, do toho nakupování dárečků, dekorování bytu, pečení cukroví, však to asi hodně z vás má stejně:)


2.1.-25

Hned na začátku prosince jsme se s Péťou vyrazili na vánoční nákupy do Drážďan. Předtím jsme spolu moc nebyly, takže tenhle výlet byl naprosto skvělej! Užili jsme si jeden druhého a vánočně se naladili.

2.1.-32

2.1.-33

2.1.-39

2.1.-40

2.1.-41

2.1.-38

2.1.-37
snowball muffin & latté z normálního! mléka, protože mi přítel zapomněl říct o sojový:( naštěstí se mi nic nestalo, ale zjistila jsem, že mi kafe s kravským mlékem už vůbec nechutná

2.1.-31

2.1.-30

2.1.-29

2.1.-28

K tomuhle ultra super krásnýmu koutku mám jednu malou story. S přítelem jsme zapluli do jednoho obchoďáku v Drážďanech, koukali hlavně na parfémy a kosmetiku. V obchodě, stejně jako v celých Drážďanech bylo milion lidí, a tak bylo hodně jednoduchý se navzájem ztratit. A přesně to se totiž stalo. Jakmile jsem totiž zjistila, že je hned za regálama s čokoládou sekce papírnictví, "zapomněla jsem", že jsem kdy vůbec měla nějakého přítele a užívala si to království. Diáře, bločky, To-Do listy, rámečky, fotoalba, atd atd. Když mi došlo, že už to je docela doba, co jsem viděla svou drahou polovičku, radši jsem šla ven (důležité info - měla jsem rozbitej mobil, takže jsme si moc nemohli zavolat:D). Asi za 5 minut vyšel přítel z obchodu s hodně naštvaným výrazem, že už chtěl volat policii, že mě někdo unesl. Upsíí.

2.1.-27

2.1.-26

2.1.-34
A zpět do Hradce. Nej nej nej véča v Cook&Look před společným divadlem s láskou♥

2.1.-35

2.1.-36

2.1.-14
Zbláznila jsem se a koupila milion produktů od Alpra, ale už to nikdy neudělám a příště budu radši číst složení!

2.1.-12

2.1.-11

2.1.-10

2.1.-8
Konečně jsem se zase začala cítit dobře ve vlastním těle a srovnaly se mi hormony (= zdravim znovu svou šerednou pleť). Samozřejmě, po Vánocích se cítím zase jako koulička, ale až najedu zpět na svůj režim, vím že to bude zase OK:)

2.1.-7


2.1.-6

2.1.-24
Nedělala jsem extra článek dárků od "Ježíška", ale tady je aspoň další malá ochutnávka

2.1.-23

2.1.-22

2.1.-5

2.1.-4

2.1.-3
Vánoce s ♥

2.1.-2

2.1.-1

2.1.-21

2.1.-20

2.1.-19
Měla jsem takovou radost, že jsem zase začla pravidelně běhat se ségrou a přítelem! A pak mi musela začít být blbě a zas jsem nic nemohla:(

2.1.-18
#fitsisters

2.1.-17

2.1.-16

2.1.-15
asi jsem bestgirlfriend O:)

2.1.-13

Doufám, že se vám fotky líbily! Budu se snažit i další měsíce o takovou hromadu fotek, protože já sama mám tyhle random posty se spoustou obrázků u blogerek hrozně ráda. Napište mi do komentářů, který typ fotek vás baví nejvíc:)

Mějte se nádherně, začněte rok 2016 co nejlépe a hlavně si to taky tak udržte! Ať je rok 2016 ten nejhezčí rok, který zatím prožijete! Já doufám, že sem nadále budete rádi chodit, číst moje články a sdílet se mnou i vaše názory a příběhy.

Mám vás ráda

Vaše
G


2.1.-9

17 komentářů

  1. Ahoj, mohla by jsi udelat clanek o pratohavani? Chtela bych umet provaz a kdyz jsi byla v tech cheeky cheerkach tak by jsi mohla vedet par dobrych cviku a rad jak na to :) dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) no uz je to nejakej ten ptatek, co tam nechodim. Nevim moc, jak bych mohla udelat takovy clanek, kdyz uz sama provaz neudelam:D planuju ale zacit s jogou, abych byla zase trochu ohebnejsi, tak pak bych treba mohla:) zatim si zkus neco najot treba na youtube:)

      Vymazat
  2. Víš jak se jmenoval ten obchod s těma božíma věcičkama? Taky jsem takový blázen do sešítků a vůbec do papírnictví :) Krásný článek a krásný fotky. Krasny nový rok :)
    WWW.TRENDYBK.BLOGSPOT.CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo nevim:( ale bylo to nekde po ceste od Primarku k trhum:) byl to taoovy ten obri obchodak, kde je uplne vsechno (parfemy, cokolada, obleceni, papirnictvi,..)

      Vymazat
  3. "I work hard so my dog can have better life"... to je naprosto boží :DDD Krásný článek! :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  4. Náádherný fotky <3 už doufám nevlastníš ten tvůj rozbitej mobil :DD to byla docela sranda! A všude ti to moc sluší,už se těším na další společný výletíky nebo dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Predstav si, ze vlastnim!:D budu mit novy mobil az v unoru!:D ja takyyy:*

      Vymazat
  5. v Drážďanech jsme s přítelem před Vánoci byli také, ale kvůli času (a hromadě lidí) jsme se omezili jen na brouzdání po vánočních trzích a nakupování v Primarku (jako každý správný čecháček :D) a ten obchůdek s papírnictvím vypadá moc krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My meli docela dost casu,ntak jsme se snazili toho projit co nejvic:D:)

      Vymazat
  6. krásne fotky, prajem ti krásny rok 2016! :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa nepozrela na blog mojej sesternici http://partofnicol.blogspot.sk/ je to začínajúca blogerka a veľmi by sa tvojej návšteve, komentáru potešila :)

    OdpovědětVymazat
  7. jé, nejsem jediná, kdo je v papírnictví v sedmým nebi :) mám doma šuplík sešitů, do kterých jsem nikdy nic nenapsala, protože jsou moc hezké a tak si je šetřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ja mam taky milion sesitu, ze do nich ani nestacim psat:D

      Vymazat
  8. Jsi bajecna, stejne jako tvoje clanky. Prosim, kde.jsi sledovala VS, uz je to na youtube? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee mockrat dekuju:)) na youtube uz je, ale nic moc kvalita. Stahovala jsem si ji..ted nevim jestli z uloz.to nebo edisk.cz :)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS