Social Media

5x Spring Inspo

Čauky.
Mám za sebou super víkend! V sobotu jsem se byla rozloučit s mýma holkama v Cats&Coffe, protože mi odjíždějí do ciziny, fňuk. A v neděli jsem měla boží den s Kristý. Jídlo, procházky, nákupy a zase jídlo, prostě dokonalý holčičí den. Kristý mi zrovna ten den říkala, jak má svoje "hnusný období", kdy je bez inspirace a nepřipadá si hezká (slušelo jí to jako vždycky!!:D) a hezky mě tím nakazila. Proto tu teď chvilku bylo ticho. Ale už jsem tady. Sice mám v To-Do Listu asi milion věcí, ale blog si samozřejmě musím odškrtnout jako první #priorities #firstthingsfirst :D

Blíží se jaro = teplo a moje narozeniny, mám pár věcí na wishlistu, a tak jsem vám udělala 5 outfitů, kde všechno můžete vidět a zároveň se inspirovat. Určitě si všimnete, že to je samá nude, khaki a šedá. Nejradši bych v těch barvách žila celý jaro! Kdybyste chtěli vidět víc, koukněte na mou tumblr stránku♥ Je to místo, kde sbírám asi nejvíc inspirace. Je až vtipný, jak se vždycky těším na den, kdy si udělám odpoledne volno, dám si kafíčko, svačinu a projíždím svoje oblíbené tumblry.


Coffee O'Clock

Na cold shoulders top koukám v H&M pořád a nevím na co čekám a proč jsem si ho ještě nekoupila. Hodně se mi tenhle trend líbí. Stejně asi jako Lace-Up topy, ale příjde mi, že na ně nemám postavu. Jednoduše řečeno, ramena mám, ale prsa ne:D

Nude


Ty boty musím mít! A obdivovala jsem je tak dlouho, dokud mi je nevyprodali. Rozhodovala jsem se mezi Reebokama a těmito kráskami. Jedny se vyprodaly a druhé poslali zpět na sklad, že je prý nikdo nechtěl:D 


Burgundy

A přece jenom se tu objeví i jiná barvička. Podobnou bundičku jsem si vyhlídla v Mangu. Skoro pokaždé, co jsem teď byla v Praze, jsem si ji zkoušela. Ale byla jsem silná a řekla si, že ji nepotřebuju:D Stačí těch milion dalších věcí, co se mi doma hromadí a čeká, až se oteplí.

Bomber

Já se osobně v kombinaci šaty - podpatky moc necítím. Ale společně s bomberem a teniskami by tyhle šaty po kolena podle mě vypadaly skvěle!


Sexy Chic

A poslední outfit je snad můj nejoblíbenější♥ Nevíte někdo, kde by se dal sehnat nějaký podobný top? A ta camel barva je taaak super! Bohužel mi ale přijde, že mi moc nesluší:( Ale stoprocentně jí dám ještě šanci.


Mějte nádherný zbytek týdne! Můj bude jak jinak než hodně nabitý. Ale v sobotu slavíme bráchův svátek, tak se těším, že se zase sejde celá rodina. A navíc, vidět dětskou radost z dárků, je to nejhezčí:))
G

18 komentářů

  1. Naprosto skvělé outfity! Nejvíc se m líbí ten první a pak ten s tou burgundy bundou!

    OdpovědětVymazat
  2. Tie outfity sú nádherné, väčšinu veci by som si kúpila aj ja!:) aj vo farbách si sa absolútne trafila do môjho štýlu:)

    Chcela by som ťa pozvať na môj blog, na ktorom práve prebieha giveaway o balíček kozmetiky z Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten druhej outfit je boží! A promiň, že jsem tě nakazila, upsi :D už se těším na další super den <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobryy, uz je to zase pryc:D a taky se nejvic tesim!! Budene zase brzy muset neco naplanovat!!

      Vymazat
  4. Moc povedené outfity! Z toho druhého na mě úplně dýchla jarní nálada:)
    A moc se mi líbí i bundička a klobouk ve stejném odstínu:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na me ta jarni nalada dycha uz porad, hrozne chci teplo uz!! A dekujuu:))

      Vymazat
  5. všetky outfity vyzerá absolútne DOKONALE! :)


    P.S: Ak má čas, bola by som veľmi rada keby si skočila na blog mojej sesternice. Je to začínajúca blogerka a tvoj komentár, návšteva či odber by ju veľmi potešil :) Vopred ďakujem.
    www.partofnicol.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty outfity jsou prostě dokonalé, ale hlavně ses mi strefila do stylu - poslední dobou se mi líbí přesně tyhle kousky!! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Mas pravdu, posledni je nejlepsi! A jeste druha kombinace taky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Trojka a čtverka NEED everything!!! :D

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS