Social Media

Casual Night Out

Ahojda!
Dnes mám pro vás ještě několik fotek ze dne, kdy jsme s přítelem slavili naše výročí. Musím se přiznat, že jsem vůbec nevěděla, co si vzít na sebe. Potřebovala jsem něco pohodlného na "výšlap" na Petřín a zároveň něco hezkého na večeři do Cafe Imperial. Oblečení jsem si radši připravila už večer předem, abych ráno nelítala po celým bytě s tím, že nemám nic na sebe. No a stejně jsem lítala:D Ráno jsem se ještě třikrát převlíkla a nakonec zvítězili moje nové "společenské" kalhoty z H&M (nemůžu se dočkat, až si je na jaře vezmu k teniskám!) a flitrovaný svetr z Vero Moda. Řekněte mi, co byste si na tenhle výlet oblíkli vy! Jakékoliv tipy pro příště uvítám! A rovnou mi můžete napsat, jestli se vám taky stává, že máte připravený outfit na druhý den a ráno ho ještě stokrát změníte. Podle mě je stejně nejlepší se oblékat podle nálady. Cítím se v tom pak nejlíp!

20.2.-7
20.2.-5
20.2.-6
20.2.-4
20.2.-3
20.2.-1


Jumper - Vero Moda
Trousers - H&M
Coat - Stradivarius
Shoes - Mango
Bag - Aldo

Přeju vám krásný víkend!
Já letím do Cats&Coffee na rozlučku s kamarádkama, taky jsem si zarezervovala přítele pro předobědový běh, když už je tak hezky, a odpoledne mám práci, ale jen chvilku, takže to ani jako pracovní sobotu neberu:)
Pusu
G

4 komentáře

  1. Moc hezký look! Hlavně ten svetřík!

    OdpovědětVymazat
  2. Joo tak tyhle!! Jsou super! Mám hoodně podobný právě z Manga :D no nádherná <3 já to měním snad pokaždé :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já měním outfit ráno každý den :D A na takový výlet teda netuším, co bych si vzala..Asi bych se musea do restaurace převléknout :D Ale vybrala jsi pěkně :) Líbí se mi ten svetr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee krasny, hrozne ti slusi vlasy v culiku:)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS