Social Media

February Summary p.2

Ahojda!
Jaký jste měli víkend? Co vám mám povídat, měla jsem spoustu plánů, kolik toho nestihnu, ale často zvítězil odpočinek...a nebo blog! Nafotila jsem pro vás docela dost věcí na nové články, takže se máte na co těšit! A doporučuju to tu sledovat průběžně, něco menšího pro vás totiž chystám. Teď už ale utíkám do práce, tak si užijte další hromadu fotek a všem přeji boží začátek nového týdne, zvládněte vše, co jste si naplánovali a už dopředu všechno nejlepší všem ženám k zítřejšímu MDŽ. Ať jsou na vás vaši muži hodní a donesou vám kytičku nebo něco dobrého na nervy:D.

28.2.-12

27.2.-12
Ségra je člověk, kterého se na focení ptám vždycky až jako poslední, protože vím, že jí to moc nebaví. Ale přitom je fakt šikovná a jde jí to, dokud mi nezačne fotit například nos apod:D To ji pak mám chuť zabít:D Ale vždycky se u toho nasmějeme.

27.2.-14

27.2.-13
Testuju pro vás jeden produkt na nehty. Zatím jsem víc než spokojená, ale ještě vám vše brzy napíšu, tak se těšte.

28.2.-8
Výlety s mamkou do Prahy pokračují. Byly jsme na tiskové konferenci Bohemia, kde jsme se dozvěděly o nové kampani se Zemákem a Křupákem a nové česnekové příchuti. Já nejsem zrovna člověk, co by brambůrky nějak miloval (na rozdíl od mamky:D), ale na oslavičkách nesmějí chybět ani u nás doma a navíc jsem měla radost, že je Bohemia nedělá na palmovém oleji!

28.2.-5

28.2.-7

28.2.-6

28.2.-9

28.2.-1

1.3.-1

1.3.-14
Můj nejlepší parťák♥

28.2.-4

27.2.-17

27.2.-11

28.2.-11

28.2.-9
Na konci února jsem se musela rozloučit s nejlepšíma kamarádkama, protože mi obě odjíždějí do ciziny. Ani nevíte, jak mi z toho bylo a bude smutno! Jsou to moje spřízněné duše a budou mi moc chybět. Ještě že jsme si to poslední setkání zpříjemnily dortem a kafíčkem v Cats&Coffee a od holek jsem navíc předčasně k narozeninám dostala ty nejhezčí dárečky! Znají mě lépe než já sama sebe. Na květen si ale plánujeme společný sraz v Německu, takže se už nemůžu dočkat!

28.2.-2

28.2.-2
Oběd to go o přestávce ve škole = čočkový salát se zeleninou a tofu

28.2.-8
A další cestování, tentokrát za mojí Kristý♥ Užily jsme si opět boží holčičí den plný dobrého jídla (já jsem vzala Kristy do Pasta Krusta a ona mě do skvělé kavárny Olivers Coffee Cup), menšího nakupování, procházek a hlavně povídání a smíchu.

28.2.-7

28.2.-6

28.2.-5

28.2.-4

28.2.-3

27.2.-15
My little baby♥

27.2.-16
Kafe z posledních kapek krabice mandlového nebo kokosového mléka je nejlepší, vždycky se mi udělá aspoň malá pěna....Jak málo stačí k dětské radosti:D

6.3.-2
Poslední únorová neděle byla pražská a skvěle užitá. No znáte mě, když mi dá člověk najíst, tak hned skáču blahem:D Ne..děkuju za super den!

6.3.-1

Pusu
G

10 komentářů

  1. wow, hezké fotky :) bez tebe bych ani nevěděla, že teď někdy je MDŽ :D tak uvidíme :D

    OdpovědětVymazat
  2. S mamí jste kočky! A ta červená rtěnka ti šíleně sluší! <3 Náš den byl super a už se moc těším na další! Joo a abych nezapomněla, všechno nejlepší k MDŽ!:D:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee děkuji děkuji Kristý♥ Už se taky těším, až se zase uvidíme!!! A tobě dodatečně také vše nej:D:))

      Vymazat
  3. Krásný článek, mám tyhle moc ráda, vždycky mají takovou určitou atmosféru! :) a dostala jsem na něco chuť :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo moje mamka se mnou na bloggerskou akci nikdy nechce. :( Jinak jsem zvědavá na Sililevo! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt?? Ta moje by jezdila pořád:D Sililevo je boží♥

      Vymazat
  5. Krásný fotky i článek,takovéhle mám stejně nejradši :) !
    ¨
    Míša - runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS