Social Media

March Summary p.1

Vždy když na instagram napíšu, že můžete článek čekat třeba večer, nikdy ho ten den nenapíšu. Měla jsem to za úkol společně s věcmi do školy večer po běhání. No a co myslíte, že jsem nakonec dělala? Vybírala si boty. Chválím Gabčo, opravdu:D Ale! Ty svoje vysněný jsem konečně našla, takže i když jsem do školy neudělala nic, vás jsem taky zanedbala, aspoň ten lov byl úspěšný. A teď už k březnu, k jednomu z mých nejoblíbenějších měsíců a to hned z několika důvodů. Tak zaprvé, pokud bych měla být trochu sobecká, mám svátek a narozeniny a řekněte mi, kdo z toho nemá radost! Zadruhé - a to je asi ten největší důvod - už aspoň zlehka začíná jaro. Poslední dobou mi zima opravdu tolik nevadí, ale pak už je moc dlouhá a řekněte sami, nejste z toho sluníčka a tepla nabitější a veselejší?
Musím se přiznat, že i když jsem měla únor šílený, březen se trochu uklidnil s různými akcemi, ale utekl snad ještě rychleji! Navíc to byl měsíc, kdy jsem řešila spíše osobnější věci, o kterých se s vámi asi nepodělím. Ráda píšu o sobě, o tom co prožívám, ale přeci jen nějaké soukromí ještě musím mít. Každopádně, vše je teď v pořádku, možná ještě víc než v pořádku a já se opět můžu soustředit na povinnosti a radovat se ze života:)

A teď už k hromadě fotek!

30.3.-32

30.3.-22
Čokoládu skoro nejím, ale tahle je teda skvělá! Pár čtverečků k odpolední sváče = ♥

30.3.-21

30.3.-23
#love

30.3.-24
Raw proteinové tyčinky! A nejsou pro mě! Můžete je vyhrát v mojí giveaway (dnes je poslední den, kdy můžete soutěžit) stejně jako...

30.3.-25
...poukázku do Trollbeads. Mým nejnovějším Trollbeads přírůstkem je tenhle bronzový náramek, který jsem si doslova zamilovala. Je tak neobyčejný a zároveň univerzální!

30.3.-26

30.3.-27

30.3.-28
Březen byl rozhodně měsícem, kdy jsem dostala nejvíce kytiček snad za celý svůj život. Už se těším, až bude období pivoněk a babička mi nějaké přinese ze zahrádky♥

30.3.-29
Až budete v Cacau, nezapomeňte si dát cheesecake s pekanovými ořechy!

30.3.-30

30.3.-31

30.3.-51
Bezlepková proteinová tyčinka, která je ale tak sladká, že už asi nikdy více.

30.3.-33

30.3.-34

30.3.-36

30.3.-37
Jak to u mě vypadá, když jdu cvičit:D N+TC na tabletu a Spotify nebo Youtube s oblíbenými songy.

30.3.-38

30.3.-40

30.3.-41
Ségra si dělala pizzu - z rohlíků. Žádná fit verze, ale dostala jsem ochutnáno a byla fakt výborná! Základ vlastně stejný jako na žemlovku, jen se z toho udělala slaná verze.

30.3.-42


30.3.-66

30.3.-67
Dny u taťky = smoothie po celý den

30.3.-70
V půlce března jsme s kamarády vyrazili na koncert Years&Years. Ten večer jsem si opravdu užila! Skvělá parta, nejroztomilejší Olly a celkově boží koncert♥

30.3.-69

30.3.-71

30.3.-72
Na flapjacky jsem poslední dobou docela ujetá. Neznáte někdo ale nějakou sugar-free variantu?:)

30.3.-73

30.3.-74
Naše "vánoční" posezeníčko se sestřenkou♥

30.3.-75
Jak neustále nadávám na hradecké restaurace, protože tu opravdu není žádný velký výběr (oproti kavárnám), jednu jsem si v poslední době zamilovala, stejně jako jejich obří mísu lasagní!

30.3.-76
Jaké milé překvapení od kolegů z práce!

30.3.-12

30.3.-13
and #betterforit

30.3.-14

30.3.-15

30.3.-16
No při běhu jsem se už tolik nesmála:D Petřík mě vytáhl do pěkného kopce!

30.3.-17
Haha, umím udělat pěnu i z rýžovo-sojového mléka.

30.3.-18
Jeden z našich nejoblíbenějších obědů - pizza z listového těsta se šunkou, žampiony a mozzarellou.

30.3.-19
Nejoblíbenější mikča (společně s IvyRevel)

30.3.-20

Doufám, že se vám fotky líbily a nevadilo vám, že jich bylo tolik! Ve skutečnosti jsem jich poupravovala něco přes 80, takže jsem je rozdělila do 2 článků a brzy se tedy můžete těšit na pokračování, které podle mě bude ještě zajímavější!
Mějte krásný zbytek týdne, v neděli se zase ozvu♥
G

PS: Právě jsem zjistila, že ty mé vysněné boty nemají v mé velikosti, jdu skočit z okna.

20 komentářů

  1. <3 Jsem ráda, že je vše tak, jak má být!! Miluju tvoje cvičící outfity a taky jídlo! Boží! Já jsem strašně ráda, že už je jaro, sluníčko dělá divy:))

    OdpovědětVymazat
  2. Uděláš zase nějaký článek jak si cvičila? :) Moc by mi to pomohlo! :) Jinak tyhle shrnutí měsíce mám strašně ráda, tak pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě:) Teď se možná i něco extra chystá, takže chvilinku počkejte a vše se dozvíte:))

      Vymazat
  3. Fotky jsou krásné, baví mě takové články, tak se těším na pokračování! :) Náramek Trollbeads sis vybrala skvěle!

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky :-) - jak kytek, tak jídla. Jen pizza z rohlíků mne moc neoslnila, ale když je třeba zlikvidovat zbytky....
    Nějakou podobnou proteinovku jsem měla taky (viz http://werka13.blog.cz/1512/proteinove-tycinky) a taky mne nenadchla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) no já bych si ji celou rozhodně nedala:D Ale nápad zajímavý:D To složení je děs noo:/

      Vymazat
  5. Zbožňujem tieto tvoje zhrnutia ♥ Si mojou obrovskou inšpiráciou :) Teším sa na druhú časť fotiek :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelé fotky, vyzerá to, že si mala úžasný marec :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju tvoje fotky :) vyzařuje z nich energie a pozitivismus :) Vždycky slintám nad tvými fotkami jídla :D Naštěstí jsem už po večeři a jsem celkem dost plná :D A máš super postavu! Tu proteinovou tyčinku jsem myslím viděla v Tescu. Máš ji z Tesca? Nebo možná myslím jinou...Každopádně jsem si ji chtěla koupit, tak už vím, že za ni asi utrácet nebudu..:D A mám ještě otázku: jak máš fotku flapjacka, tak pod ní máš fotku asi snídaně. Můžu se zeptat, co je to hnědé? Snad víš, jakou fotku myslím..:D Děkuju:) Už se těším na další fotečky :) A jinak se taky přikláním k žádosti na nějaký další cvičící, nebo food inspiration článek :) Ty mám u tebe ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé mockrát děkuju! Jojo mám ji z Tesca, teď je mají dokonce asi o 10Kč zlevněné, ale nevzala jsem si ji, radši jsem si koupila svůj oblíbený flapjack a raw tyčinku (které mají také zlevněné!!:D) Kristý z christinalichi.com mi říkala, že dobré jsou z dmka, takže těm dám asi ještě šanci:D A to "hnědé" je rýžový bezlaktozový dezert:)) A určitě takové články budou, taky mě baví je tvořit!!:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS