Social Media

Bronze

3.4.-8

Přeji krásnou neděli!
Jak jste si užili víkend? Můj byl a je perfektní! A může za to nejen sluníčko, které nám konečně vykouklo a spoustu z nás vykouzlí úsměv na tváři hned po probuzení. Navíc mě čekaly hned dvě oslavy, v sobotu přítelova a v neděli moje. Miluju, když se sejde celá rodina, na stole je spousta jídla (nomnom), konečně si všichni se všemi popovídáme a je sranda. To jsou jedny z těch chvílí, kdy člověk ke štěstí nepotřebuje nic jiného. A co říkáte na novou Českou Miss? Já jsem fandila přesně všem třem umístěným, takže já osobně jsem spokojená. Natty už jen proto, že je taky blogerka a navíc má všechny vlastnosti, co by podle mě Miss měla mít, blondýnce na třetím místě, protože se mi líbil její projev a Andrejce, protože mi přijde přirozeně krásná, chodila na stejný gympl jako já a také dělala cheerleading (i když v konkurenčním týmu). Co se ale týče pořadu jako takového, nudaaa! S přítelem máme mnohem radši Slovenskou Miss, kde každý rok udělají mnohem větší show a možná i ty kočky tam mají hezčí:D.

Dnešní fotky nejsou vůbec ze dneška ale z úterý, kdy jsme si s Petříkem udělali hezký výlet do Prahy. (Co jsme tam ale všechno dělali, se dozvíte až v příštím článku.) Musím říct, že v tomhle outfitu jsem se během dne cítila lépe a lépe. Měla jsem přesně to moje klasické ráno, kdy jsem měla připravené oblečení z večera a přesto se ještě čtyřikrát převlékla, než jsem mohla opustit byt:D Košile z Mohita je mým velkým oblíbencem. Červená je jedna z mých nejoblíbenějších barev a tahle "opraná" mi přijde ještě zajímavější. Co je ale mojí největší láskou? Nový Trollbeads náramek. Pokukovala jsem po něm hned, co se dostal do prodeje. Chvíli jsem rozmýšlela, jestli zvolit stříbrnou nebo zlatou variantu, ale nakonec jsem zvolila originálnější bronz, který je podle mě vážně nevšední, ale zároveň docela univerzální kousek, takže ho nosím denně. Černý skleněný korálek se mi k bronzu hodil nejvíce, ale schválně, jaký byste třeba vybrali vy?

3.4.-11

3.4.-13

3.4.-10

3.4.-12

3.4.-2

3.4.-5

3.4.-6

3.4.-1

3.4.-9

3,.4.-3

3.4.-7

Shirt - Mohito
Cardigan - Zara
Jeans - H&M
Jacket - Mango
Boots - Mango
Bag - Aldo
Bangle - Trollbeads

Po včerejší Miss jsme pokračovali do města na drink a zatancovat si. Domů jsme se vrátili někdy před čtvrtou, takže myslím, že spánek bude teď ta nejlepší volba:D
Mějte krásný začátek nového týdne!
G

10 komentářů

  1. Vy pařmeni!! :D My už taky musíme dát drink, zkouškový "zapíjíme" už čtvrt roku :D Jinak ti to jako vždy moc sluší, náramek jsi vybrala skvěle <3 Já bych zkusila k bronz určitě bílou, na léto podlě mě ideál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi O:) :D To teda musíme!:D Už se na to neskutečně těším!! A moc moc děkuju♥ Ta bílá by taky mohla vypadat dobře! Asi ten černej někdy vyměním za ten, co jsme kupovaly spolu:*

      Vymazat
  2. Vybrala sis dobře, náramek je krásnej a korálek taky. :) A ty taky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Na miss už pár let nekoukám, mě to vůbec nebaví :D Ale mám radost, že se Natálka, tak krásně umístila :) Outfit zase parádní a náramek je vážně krásný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně ani taky tolik ne:D Ale tenhle rok jsem byla zvědavá, kdo vyhraje:)) A mooc děkuju!:)

      Vymazat
  4. Náramek je super :) Líbí se mi jeho jednoduchost :) Na miss jsem taky koukala a fandila jsem Natálce a slečně s číslem 1 :) Nepamatuju si jméno :D A obě se umístily, takže jsem spokojená :) Jenom mi bylo Natálky líto, když jí spadla ta korunka:( Ale zvládla to dobře :) Těším se na další článek :) Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Mně právě taky:)) Viď? Chudák:( ty korunky byly letos fakt na nic:D Ty se měj taky krásně♥

      Vymazat
  5. Krásny outfit. :) Zlatú barvu nemám rada, ale bronz to už je iná šálka kávy. ;)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu:) já mám ráda i zlato, ale bronz je víc origoš podle mě:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS