Social Media

March Summary p.2

Krásné středeční ráno!
Půlka pracovního týdne je tady. Ale berme to pozitivně, už jen tři dny a přijde víkend :D Já se celý týden docela dost učím a plním všechny možné povinnosti, abych měla o víkendu čistou hlavu a nemusela nic řešit. A proč? V sobotu přece vystupuje Kygo! Kdo se na něj taky chystáte? Tuhle akci tentokrát plánuji s přítelem a ségrou. Už si snad ani nevzpomínám, kdy naposledy jsme společně něco podnikli. Ale když se sejde ta naše trojka, vždy je o zábavu a smích postaráno. A ani nevadí, že to vždycky dopadne tak, že si ti dva ze mě dělají srandu každou minutu:D
Teď ale ještě zpět k minulému měsíci. Tentokrát mám pro vás další random fotky z mých běžných dnů, narozenin a pražského výletu s láskou.

30.3.-42

30.3.-41

30.3.-9
Jak občas dopadá focení s mamkou. "Běž si ještě stoupnout tamhle, to bude určitě moc pěkný." Jasně mami....:D

30.3.-5
Testuje můj Péťa a zatím mu dává 10 bodů z 10! Má jednou za čas problémy s pletí (asi alergie, ale bůhví na co) a konečně jsme našli něco, co mu na to funguje kromě těch hnusných kortikoidů! Určitě mu olejíček brzy na chvilku zabavím a zkusím ho použít i na vlasy a dám vám vědět!

30.3.-2

30.3.-4

30.3.-63
Jeden poklidný večer s dobrým jídlem, pitím a hlavně společností♥ Mimochodem, konečně jsme se koukli na pohádku V hlavě, kterou mi doporučovalo celé moje okolí. Byla fakt roztomilá a originální, jen konec mě trošku zklamal. Jak se líbí vám?

30.3.-65

30.3.-56

30.3.-64
Nejlepší salát, který jsem kdy měla! (Dolce Vita v HK)

30.3.-3

30.3.-57
#NikeAlwaysAndForever
Holky! V sobotu Nike otvírá nové studio! Určitě si pamatujete, jak jsem byla nadšená ze všech NTC i NRC lekcí, takže se nezapomeňte na jednu z nich přihlásit. A preferujte NTC od 10, to jdu i já a moc ráda bych vás tam potkala:) Klidně mi napište a můžeme tam jít spolu.

30.3.-61

30.3.-11
Outfit z mého narozeninového dne jste už viděli. A jak ještě jednou můj celý 17.březen vypadal?

30.3.-10
No..začátek nic moc, musela jsem do školy:D Ale hned potom si mě můj přítel vyzvedl a šli jsme procházkou do kavárny na latté a zákusek (brzy bude post!). Ten den bylo vážně nádherně, takže jsme se dál procházeli všude možně a povídali o všem možném. 

30.3.-1

30.3.-7

30.3.-8
V plánu byla Bílá věž, ale přišli jsme 15 minut po tom, co ji zavírali:D Ještě že v Hradci je spoustu hezkých míst, sedli si u soutoku Labe a Orlice a když už začalo zapadat sluníčko, utíkali jsme se posilnit něčím dobrým.
Děkuju za nej narozeninovej den!

30.3.-6

30.3.-55
Výlet = moje oblíbená breakfast to go. A přesně takhle začala naše cesta do Prahy, kam jsme jeli hlavně kvůli informacím o jedné vysoké škole. Ale mělo ten den být krásně a proč si to celé nezpříjemnit. Prvním naším cílem bylo Národní technické muzeum, kam nás nalákala výstava finalistů Czech Grand Design 2015 v kategoriích Módní designer, Designer šperku, Grafický designer, Fotograf, Obchod, Výrobce a Objev. Musím říct, že nás vše ukázané mile překvapilo! Na celé muzeum by si člověk musel vyhradit snad celý den, ale protože jsme měli už dost hlad, prolezli jsme "jen" sekci dopravy, která je ale vážně skvělá! Takže pokud znáte někoho kdo miluje auta, letadla, kola, motorky atd, rozhodně ho tam vezměte - uděláte mu určitě velkou radost!

30.3.-60

30.3.-59

30.3.-58

30.3.-57

30.3.-56

30.3.-55

30.3.-54

30.3.-53

30.3.-54

30.3.-53

30.3.-52

30.3.-51

30.3.-50

30.3.-49
Měli jsme několik nápadů na oběd. Nakonec se nám (mně:D) nechtělo nikam z toho, tak jsme šli do naší oblíbené Famy, kam mě naučila chodit kamarádka. Odsud prostě nikdy neodcházím zklamaná. Tentokrát jsem měla mexickou polévku s masovými knedlíčky a špíz s rýží na červeném kari s kokosovým mlékem.

30.3.-48

30.3.-47

30.3.-46
Nakonec dopadlo i na pár nákupů, i přesto že jsem vůbec nepočítala s tím, že si budu něco kupovat. Za to teď jsem si dala opravdu přísný zákaz a budu šetřit!:D A ještě před návštěvou mé možná budoucí školy jsme si nemohli nechat ujít nejoblíbenější Cacao! Děkujeme za pomoc s výběrem a skvělou obsluhu♥

30.3.-45

30.3.-44

30.3.-43

30.3.-52


Doufám, že se vám pokračování březnového randomu líbilo. Já osobně jsem si březen opravdu užila, díky nejlepším kamarádům, rodině a hlavně Péťovi♥

Mějte se nádherně!
G

10 komentářů

  1. Úžasný random ♥ S priateľom vám to pristane :) Poriadne mi však vyhladlo :D

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  2. Gábino, ty tak nádherně fotíš :-) Máš nádhernou černou sukni a ta pizza zase je úžasná - odkud je tentokrát (asi někde v HK že jo?). A budoucí škola - myslíš v Praze? Co vůbec studuješ?

    OdpovědětVymazat
  3. *Gábinko - já už neumím ani pořádně psát, promiň :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Vám to tak sluší na tý poslední fotce :) A jinak krásný příspěvek, akorát z toho mám vždycky hlad :D

    OdpovědětVymazat
  5. Toľko úžasných fotiek :) tomu sa vraví užiť si mesiac.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny článok. :) Vyzeráte veľmi šťastne.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  7. Jů, už jsem se na tento příspěvek těšila :) Moc krásné fotky! A HK vypadá strašně pěkně. Obzvlášť teď na jaře :) Nikdy jsem tam nebyla, tak třeba se mi někdy poštěstí :) A mohla bych se zeptat, co studuješ za školu?

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný fotky :) ! Máš narozky ve stejný den jako můj taťka :D !

    Míša - runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Chci tvoje nohy!:D A zítra okamžitě letím pro ten makadamiový olej a vecpu ho přítelovi ať chce nebo ne :D Jsi nádherňouš, krásné fotky jako vždy <3

    OdpovědětVymazat
  10. Vy jste s pritelem fakt super dvojka! :) Tyhle clanky mam u tebe strasne rada, krasne totiz fotis :) Chapu spravne, ze Te ted cekaji statnice? Ja si totiz uz myslela, ze jsi na magisterskym :D

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS