Social Media

April Summary p.1

Čauky!
Duben skončil, popravdě ani moc nevím, jak se to vůbec stalo a máme tu nový měsíc. Květen, který už je většinou vždy skutečně jarní a růžový, protože je vše nádherně rozkvetlé. Aleje kvetoucích třešní, jabloní a magnolií miluju, ale nejvíc se stejně vždy těším na šeřík! Hned jak bude čas na delší procházku, natrhám si ho domů tolik, až se tou vůní udusím!:D Příteli jsem říkala, že letos seženu všechny možné barvy, tak snad se mi to doopravdy povede.

Ale zpět k minulým třiceti dnům. Asi bych měla tahle shrnutí trochu přehodnotit a dělat je už v průběhu měsíce, kdy mám všechny akce živě v paměti a můžu vám tak vše popsat a převyprávět barvitěji. Budu to mít tedy v květnu v paměti, ale teď tedy znovu k dubnu! Snad se vám fotky budou líbit♥

55-1
55-2
Nejoblíbenější čína!

55-3
#thatcolors♥

55-4
55-35
Cook&Look

55-36
55-37
Týden u taťky = smoothie every day

55-38
55-39
Na začátku dubna jsme si udělali menší výlet do Prahy, který jsem začala na otevření Nike+ Studia ve Slovanském domě. Od té doby jsem se tam dostala jen jednou, ale už plánuji další návštěvu!

55-40
Po N+TC lekci jsem vyzvedla ségru na nádraží, přijel za námi i Petřík a společně jsme vyrazili na koncert Kyga. Jsem strašně ráda, že jsem lístky stihla ukořistit, protože to byla úžasná show! A ještě radši jsem byla, že jsme si vybojovali stáním na dešti první lajnu!:D

55-41
55-42
55-43
55-44
55-45
Kygo&Anna of the North

55-46
Naše crew♥

55-47
55-48
55-49
Jídelní zastávky byly naplánovány do Tom's Burger, kde jsem si burger nedala a samozřejmě nesmělo chybět ani Cacao. Kde ale byly docela vyjedený a nebyl ani jeden cheesecake. Aspoň jsme ale zkusili něco jiného - jablečný koláč a ségra jahodové tiramisu - oboje bylo boží!

55-50
55-51
55-5
55-6
55-7
55-8
55-9
55-13
Na shopping fever jsme s Petříčkem vyrazili do Prahy a myslím, že jsme byli docela úspěšní. Možná udělám nějaký new in článek, chtěli byste?

55-10
Konečně zase běhám několikrát do týdne. Hlavně ale díky ségře, která chtěla začít. Teď je ale nemocná, takže doufám, že se brzy uzdraví a najedeme na náš běhací a cvičící plán znovu!

55-14
Mamka dělala bráchovi do školky asi milion muffinů:D Naštěstí zbylo i na násO:)

55-15
55-11
Před a po běhání:D

55-12

Nějak nemám sílu na víc slov dnes, tak mi to snad prominete a já doufám, že fotky mluví za vše:D
Zítra je pátek! Yeeey! A já mám volný víkend a super plány, takže už přivolávám třetí hodinu, kdy zítra budu odcházet z práce O:)
Mějte se nádherně!
G

15 komentářů

  1. Krásné fotky! Už jen kvůli tomu jídlu, mňam. A taky chci teď začít víc běhat, ještě než budou ty hrozná vedra zase v létě a já už se k ničemu nedokopu, hehe :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:)) No mně už teď příjdou hrozná vedra na to běhání:D Už se pomalu bude dát běhat jen hodně brzy ráno nebo večer:D

      Vymazat
  2. Nádherné fotky, mala si super mesiac, keď som zbadala všetko to jedlo, až som zostala hladná, haha:) a máš nádhernú postavu!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) to mi povídej, mně stačí, když upravuji fotky, vždycky z toho dostanu hlad:D A ještě jednou moooc děkuju!!

      Vymazat
  3. Krásne fotky a všetko vyzerá mňam !!
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. tyto články mám hodně ráda :) je to takové skvělé shrnutí, co člověk za poslední měsíc dělal :) taky jsem začala běhat, sice jsem byla jen párkrát, ale chtěla bych začít pravidelněji :D :) skvělé fotky jídla, hned mám na něco chuť :3 a ten lak na první fotce je skvělý! odkud ho máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to mám velkou radost:)) Ono stačí jít párkrát a pak už to člověku příjde tak nějak automatické:)) A moc děkuji:) myslím, že tenhle je od Sally Hanson:)

      Vymazat
  5. Krásné fotečky :-) Moc ti to sluší.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný článek, ostatně jako vždycky :) Je vidět, že jsi si duben fakt užila. Jsem zvědavá, jestli seženeš všechny barvy, určitě pak hoď fotku, šeřík naprosto miluju <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:) Ještě jsem je sbírat nezačla:D Ale chystám se na to!! Budu šeříková královna!:D

      Vymazat
  7. Běhání je prostě nejlepší :) hlavně v tyto krásné dny , navečer když už se chystá sluníčko zapadnout, to mám nejradši :) paradoxně mi to po ránu moc nejde, přitom posilování mám po ránu raději, ale běh prostě ne :D
    a NewIn článek by byl super :) inspirovala bych se, do obchodů jsem se teď moc nedostala, tak ráda uvidím, co kde je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně♥ Přes den už je teď docela až velký vedro, ale přesně jak píšeš..když zapadá sluníčko, je to nejvíc kouzelný♥ Tak já to zkusím všechno nějak nafotit a sepsat:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS