Social Media

Café tips

Ahoj!
Přemýšlím, co bych vám pověděla za novinky, ale momentálně se moje dny skládají z učení, cvičení a práce. Nic co by vás asi nějak extra zajímalo:D Kromě tedy sobotní části dne, kdy jsem jela, jak jsem vám už psala, za Kristý do Prahy. Bylo to boží odreagování! Zašly jsme si na N+TC do Nike+ Studia, následně se odměnily v Bistru proti proudu a povídaly a povídaly. Už abychom obě měly po povinnostech a takovýchto odpočinkových dnů měly více. Jinak se ale u mě nic nového asi opravdu nestalo. Jen přítel je holohlavý díky umístění se jeho kluků (které trénuje) na bedně a ségra se spolužákem nahrály nový cover (King od Years&Years, je to boží, musíte si je poslechnout!). Takže jsem velepyšná přítelkyně a ségra a tak trochu si říkám, že bych asi taky měla udělat něco velkolepého, abych se jim aspoň trochu vyrovnala:D Nejprve ale dopsat tu bakalářku ovšem..

Dnes jsem si udělala menší pauzičku, abych napsala i něco vám. Mám pro vás opět dva tipy na kavárny, tentokrát z Prahy a Pardubic. Jdu vám dělat chutě O:)

TRICAFÉ

175-6

Do Tricafé kousek od Karlova mostu jsme se s boyfriendem vypravili díky tipu od Verči před mou první hodinou pole dance. Ještě před posilněním jsme fotili outfit a jelikož jsem si ještě doteď nepřeřídila hodinky na letní čas (já vím..nesmějte se:D), myslela jsem si, že je o hodinu méně a máme spooustu času. Po usednutí do křesílek jsme si uvědomili, že máme vlastně ani ne 20 minut. A dojmy z téhle krátké návštevy? Zajímavý interiér, který nám hodně připomínal naši hradeckou Férovou palačinkárnu, i když jsme se v Tricafé až tak útulně necítili. Řekla bych, že možná na sólo posezení, když si potřebujete něco vyřizovat na notebooku nebo se učit, je tahle kavárna lepší než na povídání u kafíčka s kamarádkou/přítelem. Ale nabídka se mi moc líbila! Kávu připravují i ze sojového či mandlového mléka a mají i bezlepkové dorty! Já jsem si právě jeden na radu obsluhy dala a udělala jsem dobře! Dort chutnal přesně jako termix, který jsem jako malá zbožňovala!

175-7
175-1
175-2
175-5
175-3
175-4

PIERRE COFFEE & COCTAILS

175-8

Před naším výletem do Pardubic jsem vás na instagramu prosila o radu, kam zajít na dobrou kávu. Nakonec jsme se rozhodli pro hezkou a moderní kavárnu v centru (mám hrozné nutkání napsat "centru", ale nebudu si už z Pardubic utahovat, nebo zase dostanu od Pardubičáků vyhubováno:D). Kdyby mi bylo dobře, určitě bychom si to tam užili mnohem více, já ochutnala i něco studeného a slunili bychom se na OBŘÍ zahrádce. Ale sluníčko mi vůbec nedělalo dobře, takže jsme se uklidili dovnitř, kde jsme si ale nakonec připadali jako venku, jelikož má kavárna celou prosklenou část otvírací. Opravdu mě mrzí, že nemáme proč jezdit do Pardubic, protože do Pierre Coffee&Coctails bych se určitě ráda podívala několikrát. Člověk se tam cítil opravdu příjemně, capuccino bylo božské (ani jsem nechtěla věřit tomu, že ze sojového mléka vytvořili takovou pěnu) a výborný cheesecake už byl jen ta třešinka na dortu. Mňam!

175-10
175-11
175-9
175-12
175-14
175-16
175-13
175-15

Do které kavárny byste se podívali radši?
A máte pro mě nějaké tipy na dobré kafe a ještě lepší zákusky?
Mějte se božsky!
G

8 komentářů

  1. Jo jo, Pierre, na tuto kavárnu nedám dopustit :) . Akorát "zahrádka", tedy křesla a stolky na ulici mě
    neoslovily. Ještě tady doporučuju kavárnu Bakla cafe, kočičí kavárnu Pohoda na Karlovině a fajn je i
    Apatyka na Pernštýnském náměstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ta zahrádka není tak cozy jako vnitřek:)) ale míst má opravdu hodně:D A moc děkuji za tipy!!

      Vymazat
  2. do kaváren chodím hrozně ráda :) víc se mi líbí ta druhá kavárna, působí na mě tak útulněji a mileji :) moje oblíbená kavárna je buď La Familia ve Znojmě nebo Fresh Fanatic Bistro v Brně:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi asi víc líbilo v té druhé:)) a děkuji za tipy:) když jedu do "neznámého" města, vždycky se tyhle rady hodí:))

      Vymazat
  3. Tieto tipy na kaviarne mám rada. :) Aj keď už ich je toľko, že mám z toho v hlave mix.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS