Social Media

Food Haul

Čauky!
Jak se máte? Moje dny jsou teď hodně pracovní, ale budu mít 2 dny volno (juchuu) = psaní bakalářky (už ne moc juchuu). Ale neměla bych si stěžovat, mám za sebou skvělý holčičí den s Kristýnkou a jeden den volna si vyhradím jen a jen pro Petříka. Skoro vůbec se teď nevidíme. Když už máme tu možnost, je to na 5 minut, řekneme si "čau" "ahoj", dostanu letmou pusu a finito. Nemám ráda, když nevím o svých blízkých, co vlastně vůbec všechno dělají a hlavně jak se mají a nemám čas jim třeba s něčím pomoct, nebo prostě být jejich nejmilejší společností :D.

Ale abych se vůbec dostala i k tématu dnešního článku. Někdy si říkám, že bych měla zařazovat i více deníčkových postů, protože se potřebuji vypovídat a zapomínám na podstatu toho, o čem vám chci skutečně napsat. A dnes bude veškerá pozornost směřována na jídlo (mňami). Přišlo mi fajn, vám ukázat nejenom hotová jídla na talíři ale i to, co si kupuji sama. Bydlím ještě u rodičů, takže základní potraviny kupují oni, tohle jsou takové moje věci navíc, bez kterých bych nemohla žít = které mi dělají skoro ještě větší radost než nakupování oblečení:D. Musím se vám přiznat, že opravdu hodně ráda projíždím akční letáky supermarketů. Ano, vážně se dobrovolně přiznávám, že jsem jako důchodce O:). Když pak vidím v akci rostlinná mléka, raw tyčinky, flapjacky a avokáda, hned si pro ně jedu. Protože tohle jsou zhruba přesně ty věci, které moje sovičková nákupní taška odnáší nejčastěji. Jen se podívejte sami:) Myslím si, že by to mohl být i pro vás takový tip, čím si udělat radost a obohatit tělo o zdravé suroviny, které můžete následovně zařadit do vašeho jídelníčku.

225-19
225-30
225-24Špaldová mouka je skvělým pomocníkem v pečení a konopnému mléku podle mě nejdřív musíte přijít na chuť, ale troufám si říct, že si ho pak zamilujete stejně jako já!

136-12Alpro fakt nemusím! Kupuji ho jen když je v akci. Složením je fakt snad nejhorší ze všech značek s rostlinnými alternativy mléčných produktů:/
136-1Další "spíše ne" jsou nové proteinové tyčinky Corny. Zatím jsem měla jen karamelovou, která mi sice fakt chutnala (miluju karamel), ale složením mě opět zklamaly.
136-10...kde beru inspiraci - Countrylife letáček, kde jsou vždy nejen aktuální akce a slevy, ale i recepty a také zde najdu produkty, které jsem doposud neznala!
136-11136-2Můj poslední nákup = flapjack, raw tyčinky, avokáda, sojové mléko z dm, mandlové mléko, bezlepková kaše, papání pro miminka (:D) a čaj na dobrou náladu!
136-3136-4136-5Hey handsome!
136-6136-7136-9
Pizza z Bazalky na kterou se mě často ptáte. Je výhoda bydlet v Hradci!
136-8
A čaj dobré nálady v akci!:D

Mějte se překrásně a napište mi (protože by mě to vážně šíííleně moc zajímalo!), co nejčastěji nakupujete v potravinách vy!
Pusu

G

24 komentářů

  1. Country life slevy musím taky využít :D. Já nejčastěji kupuju Bombus tyčinky, rýžové těstoviny, pohankovou mouku, rýžovou krupičku, bezlepkové ovesné vločky, rajčatový protlak a rajčata v konzervě v DM, jasmínovou rýži, kokosový olej a koření :). a potom cuketu, avokáda, banány, lilek, salát a koření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé děkuji za inspiraci☺ Zapisuju a brzo půjdu nakoupit:D

      Vymazat
  2. Na proteinové corny jsem také koukala, ale po zkoumání složení jsem raději nebrala. Ale ta paleo tyčinka je dobrá a hutná =) S alprem to mám podobně, ale prostě mi to chutná, tak cukříky ke mně =D A ty jejich dezerty (a ten nový kokosový) no mňam.
    BTW hodně štěstí s bakalářkou, já budu odevzdávat (když se zadaří) příští rok

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ty raw tyčinky jsou daleko lepší než proteinovky od Corny:)) A já radši Alpro nahrazuju jinými značkami, chutnají stejně:)) A moc moc děkuju!

      Vymazat
  3. Bombusky jsou úplně nejlepší! Hlavně maracuja & kokos ♥ A na rostlinných mlékách taky frčím :D Nic jiného už do kafe nedávám :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, s těma letákama to mám stejně :D Vždycky jimi listuji jako divá a koukám se, pro co poběžím :D ... Chci se zeptat, do jaké Bazalky chodíš konkrétně? Koukala jsem, že je jich v Hradci víc a já tam jedu příští týden na přijímačky, tak bych se tam ráda stavila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:Ddůchodce prostě:D A nejčastěji chodím do obchodu na Gočárovce:) mají tam toho nejvíc:) a jinak někdy na oběd do dvorku:)) určitě se tam stav a pak dej vědět, co jsi pokoupila☺

      Vymazat
  5. Tolik jídla a zase to čtu večer :D Jelikož jsi mě naučila na Raw tyčinky (teda spíš tyčinku!), tak nejčastěji teď kupuji právě ty..taky mi v košíku nesmí chybět kokosové a rýžové mléko, rýžová kaše, sirupy a další různé blbinky :D V country life bych strávila klidně hodiny! A Bazalku ti závidím, pořád mám živě v paměti ten koláč! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zlo viď?:D No jsem ráda, že jsi jim nakonec taky přišla na chuť:D a děkuju za další tipy:* A koláček ti zase někdy nějakej dovezu:D♥

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Já až zas tolik ne:D ale jiné rostlinné varianty ano☺

      Vymazat
  7. Tie tyčinky by ma veľmi zaujímali, ako chutia, zatiaľ som ich ešte nemala:) Alpro mlieka zbožňujem, najmä mandlové!:) Proteinové tyčinky vyzerajú tiež veľmi dobre:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  8. Ty nové proteinové Corny mě zaujaly nedávno v obchodě, ale jakmile jsem si přečetla složení, raději jsem je odložila :D Snaha dobrá, ale přeci jen jsou lepší varianty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak no:D Taky z toho složení nejsem nadšená:D Ale mají to hezky na oko, že jsou proteinové, aby po nich všichni ti blázni sáhli:D

      Vymazat
  9. Jee, super článek. Tyhle s jídlem jsou stejně nejlepší :D Minulý týden jsem si koupila konopná semínka a udělala si domácí mléko, byla to teda moje premiéra a bylo celkem fajn do kaše, ale do kávy mi nechutnalo :/ Jinak máme podobné nákupy, jen teda nejím nic ze sóji a nesmím ořechy, takže jsem už o tyhle dobrůtky ošizená :D A zkus někdy nahradit špaldovou mouku pohankovou, tu jsem si fakt zamilovala :) A s tím alprem souhlasím, děs. Radši to dmkovský nebo domácí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já ty jídlové mám taky nejradši:D A děkuji za tip:)) a to je teda škoda, že nemsíš ořechy:( sója zas tak zdravá není, takže to o nic nepřicházíš:D A pohankovou mouku taky používám, ale spíš si z ní dělám kaši☺ mňam!

      Vymazat
  10. Mňamiii! Ty tyčinky raw energy jsou moje nejoblíbenější, mohla bych to jíst pořád, hlavně apple&cinnamon :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkáš, mňami! Já nemám ráda skořici, ale tahle tyčinka mi kupodivu taky chutná:D

      Vymazat
  11. Já asi nejvíc bílé jogurty (jsem prostě jogurtová - je to moje nejčastější snídaně i svačina - přidávám si vločky, domácí džem, med, musli...) a ovesné vločky. Corny mám doma (karamelové z Brandnooz boxu), ještě jsem ho neochutnala...
    S bakalářkou držím palce, ať nedomapdneš jako syn (vráceno k přepracován, takže měsíc prázdnin tak trochu v háji; aspoňžje udělal státnice a má jedno z krku)
    A na té poslední fotce ti to hrozně sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Corny jsou podle mě chutné, ale složení fakt hrůza:( A moc děkuju! Podcenit to určitě nechci, abych všechno stihla včas a mohla od září vesele pokračovat na nové škole☺

      Vymazat
  12. Díky moc za tenhle food haul. Já bych osobně byla raději za nějaký haul s oblečením, ale ani toto mi nevadí. Nicméně, pokud by tě i to oblečení zajímalo, tak se zkus mrknout třeba na stránky onlinesekac , odkud si beru oblečení já a pravidelně na svém blogu dělám hauly také.

    OdpovědětVymazat
  13. To říká manželka, že Sephora má ty akce fajn. Ale je to docela drahé. Takže ona nakupuje přes slevové kupony nebo jak to je. Já se v tom moc nevyznám. Nejradši vyrazím do obchodu osobně a na netu moc nenakupuji. Přijde mi to jako ztráta peněz a času, navíc nerad vybírám zboží, které si nemohu, jak se tak říká, pořádně osahat. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS