Social Media

10 facts about me

67-1
Znáte ty dny, kdy se vzbudíte až skoro v době oběda a plány vypadají asi jako: jídlo, filmy, lehárko, jídlo a zase jídlo? Tak přesně takhle vypadá středa u nás. Ani nevím, kdy naposledy jsem takový den měla. Protože i když jsme byli někde dlouho do noci, druhý den jsem musela vstávat buď do práce nebo prostě proto, že jsem toho potřebovala spoustu stihnout a zařídit. Ale protože mi už začala dovolená, o nic takového se dnes nemusím starat a s přítelem jsme se rozhodli, že si dnes uděláme jeden velký odpočinkový den s pořádně nezdravým jídlem. Mňam! I když...k obědu plánujeme salátek a za chvilku si půjdeme zaběhat a zacvičit. My totiž na 100% odpočívat neumíme:D. Včerejší odpoledne a večer jsme trávili na Rock for People a skvěle jsme si ho užili. Lake Malawi, The 1975 i CHVRCHES byli skvělí. Občas si říkám, že je strašný, kolik peněz utratím za tyhle moje hudební akce, ale do čeho jiného investovat, než do zážitků, no ne?

Jelikož si poslední dny chci spíš užívat a mám toho hodně co na zařizování, jelikož se nám naše výlety blíží, rozhodla jsem se vám dneska rychle přidat random článek s pár fakty o mně. Snad se vám bude líbit a třeba se i zasmějete. Já tyhle posty u mých oblíbených blogerek miluju, vždycky se o nich dozvím něco víc!

Ještě před několika lety jsem trávila třeba skoro celé léto doma na notebooku. Kamarádky jsem měla většinou někde pryč a prostě jsem neměla, s kým někam jít. Takže jsem si žila svůj virtuální svět na blogu a plurku a bavila se tam se svými virtuálními kamarády.

Moje nej nej nejoblíbenější skupina jsou Bastille a já se 26.11. asi zblázním, až je už potřetí zase uvidím♥

Jsem plánovací maniak. Většinou to je spíš pozitivum. Řekla bych, že i mí blízcí mě za to mají rádi, jelikož vždycky všechno naplánuju a  vše jde pak jak po másle. Ale občas to jde až do extrému, kdy mám skoro daný, kdy se musím jít vyčůrat, kdy a kde co sníst a to všechno na minutku přesně:D A nedej bože, když pak něco nejde podle mých plánu, to mě nechcete vidět!

Moje nejoblíbenější ovoce je jablko. Dříve jsem ho moc nemusela, ale teď mi stačí pár dní bez něj a mám absťák. Miluju odpočinková odpoledne s kávou s rostlinným mlékem a jablkem. Ale musí být nakrájené na osminky, jinak mi už tolik nechutná:D

Moje vlasy nesnáší vlhko. A já závidím všem, co jim to nic nedělá. Například po koncertě Oh Wonder, kde bylo jako v prádelně, jsem vypadala jako lev. A ne v moc dobrým slova smyslu:D

Nikdy jsem se neopila tak, že bych si něco nepamatovala nebo nedejbože zvracela. #goodgirl

Věci , které my vždycky zaručeně zlepší náladu? Veselé/party písničky, tumblr, sport a dobrá konverzace s mamkou, taťkou, přítelem, ségrou nebo kamarády.

Málokdy něco nedojím. I když jsem úplně plná, vždycky to do sebe narvu:D A nechápu lidi, co nechají jednu pidi brambůrku na talíři.

Samozřejmě je nejdůležitější aby bylo naše miminko zdravé, ale kdybych si mohla vybrat, chtěla jako první dítě určitě kluka. (ne že by to bylo v blízké budoucnosti v plánu:D)

Jsem skoro bezkonfliktní člověk. Když pominu občasné hádky se ségrou, přítelem nebo mamkou, které k životu prostě patří a "bez kterých by to nebylo ono", hádat se snad ani neumím. Stejně jako mluvit sprostě.

67-5
67-6
67-2
67-10
67-9
67-3
67-7
67-4
67-8

Pusu a krásný zbytek týdne!♥ Z příštího článku se vám budou zbíhat sliny, tak se těšte!
G

7 komentářů

  1. Já taky málokdy něco nedojím. Vzhledem k tomu, že si v 95% připravuju jídlo sama, tak vím, kolik přibližně sním. A v restaraci taky většinou všechno sním, ach jo :D. A já zase miluju banány, mohla bych je jíst pořád a musím mít denně minimálně jeden k snídani.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si tak neuveriteľne sympatická ♥ My sme mali s priateľom taký deň v pondelok, nič sa nám nechcelo a večer sme strávili pri filme a popcorne:D Tiež som mávala letá, kedy som bola non stop na notebooku ale to bude asi tým, že som mala asi 13 a nechcelo sa mi veľmi chodiť von:D S vecami, ktoré ti spravia dobrú náladu sme na tom podobne, tiež by som chcela najprv chlapca a čo sa týka jedenia, ja som zase taká, že zjem celkom málo, neviem, čím to je.:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn oddychový článok,máme pár vecí spoločných :) a inak pekné nechtíky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je moc hezký článek! A máš nádherný nehty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, jsem dobrá! Spoustu věcí bych řekla o tobě i já sama. Tak například, jablíčková královna, nejlepší plánovačka a to, že všechno jídlo většinou dojídáš už vím taky!! :D Ještě bych dodala, že jsi neuvěřitelně milej, hodnej a pozitivní člověk! Samozřejmě bych mohla pokračovat do aleluuja :D Tyhle články mě moc baví! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý, taký trochu osobnejší článok ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Super post!! Outfit také povedený!

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS