Social Media

Flowers & Coffee (Arioso)

147-11
Krásné ráno♥
Naivně jsem si myslela, že budu v deset večer, když přijdu po práci domů, tak fresh, že vám napíšu hezký článek. No..rychle jsem projela instagram a snapchat a padla do postele:D. Ale dnes je taky den, o moc víc plná energie se sice necítím, nejradši bych se zase vrátila zpátky do peřin, ale práce čeká, takže doufám, že mě kafe zachrání O:). Snažím se sice poslední dobou kofein omezovat, protože jsem si na něj při učení až moc zvykla, ale dnes bude ranní káva rozhodně potřeba!

O kávě a dobrotách to bude i dnes. Ale nejen o tom! Mám tu pro vás tip na jednu nádhernou kavárničku, která je sice trochu "z ruky", ale rozhodně stojí za návštěvu. A vy máte tak další důvod navíc, proč vyrazit do Budapeště (další články o kouzelné Budapešti coming soon).
Pamatuji si naprosto přesně, když jsme kolem Arioso procházeli poprvé. Hned jsme nakukovali dovnitř, protože kytičky na stropě vás prostě zaujmou! A jelikož jsme bydleli jen pár metrů dál, chodili jsme okolo opravdu často, takže bylo úplně jasné, že na tomhle kouzelném místě nakonec skončíme. S banánovou zmrzkou v ruce, výbornou kávou před sebou, přímo uprostřed růžového ráje. Asi nechám za sebe mluvit fotky, z nich určitě hned pochopíte, jaká krása to byla! Když navíc připočteme klid, velký výběr malých zákusků a makronek, milou obsluhu a v druhé místnosti za kavárnou obchod s doplňky do bytu, zdá se mi, že jsme našli perfektní místo!

Škoda jen, že se tam jen tak zase nepodíváme!

147-19
147-18
147-17
147-5
147-12
147-16
147-10
147-9
147-15
147-14
147-7
147-3
147-4
147-2
147-1
147-13
147-6
147-8

Mějte krásný den, brzy se zase ozvu♥
G

PS: Moc děkuji za kamonetáře! Jsem ráda, že jste se na mé články těšili:))

10 komentářů

  1. Jé, tak tam to vypadá dokonale <3 Do Budapešti bych jela znovu klidně hned, až se mi to poštěstí, určitě to tam vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid? Urcite tam jdi, je to kouzelne misto, stopro se ti tam bude libit:))

      Vymazat
  2. Takhle si představuju moderní, útulnou a příjemnou kavárnu! Budapešť bych chtěla příští rok navštívit, takže tenhle tip si určitě zapamatuju, protože to tam vypadá vážně kouzelně.

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak:) je moderni ale zaroven ne chladna! Nekam si to zapis:))

      Vymazat
  3. ta je nadherna, utulna a moc hezky vyzdobena :) taky se chystam sepsat clanek z Budapeste, ale nejak mi to trva, protoze tech fotek je hrozne moc :D

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak to si ho pak rada prectu! Ja taky musim jeste vsechny fotky probrat:D ale aspon si Budapest pripomenu:))

      Vymazat
  4. A já už myslela, že je v Hradci! Achjoo! Vypadá ale krásně <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bo keeez by! V Hradci by se mela objevit nejaka nova kavarna. Co skoncilo Cats&Coffee, tak to tu je nejake prazdne:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS