Social Media

Im Back!

59-5
Krásné pondělí!
Ani nevíte, jak jsem se nemohla dočkat toho momentu, kdy si sednu k notebooku a budu vám moct konečně napsat! Měsíc bez blogování byl vážně hodně dlouhý. Asi milionkrát jsem si říkala, jak bych vám už nejradši všechno řekla. Ale jsem ráda, že jsem to vydržela, a teď mám "veškeré" povinnosti za sebou a můžu se zpět s čistým svědomím vrátit☺ Jak jste se mezitím měli? Jaké byly vaše prázdniny?
Ale právě co se týče těch povinností, spíš jich ještě přibylo. Před státnicemi jsem se soustředila především na učení a maximálně jednou za čas udělala něco do práce. Ale po státnicích přišly místo oslav jen samé úkoly a zařizování a práce, práce, práce. Místo abych teda cítila velkou úlevu, všechno se na mě nějak nahrnulo. Až jeden večer, kdy mě opět začalo trochu bolet břicho, uvědomila jsem si, že bych měla asi trochu zvolnit. Udělat si taky čas sama na sebe a vyjít ven s kamarádkou, v klidu si popovídat s mamkou, zkrátka se trochu taky konečně nadechnout. Došlo mi, že jsem zánět žaludku měla asi přeci jen ze stresu. Předtím jsem si jen nepřipouštěla, že by to tím mohlo být. Ale pracuji na tom, dnes jsem měla konečně ten svůj den, kdy jsem se dopoledne v klidu nasnídala, pár hodin pracovala, zacvičila si, nakoupila a odpoledne si udělala klídek u kafe s mým tumblr. Až dopíšu článek, čeká mě ještě návštěva u taťky a večer můžu jít šťastná spát.

Myslím to vážně, dávejte na sebe pozor. Zdraví je ve výsledku stejně ta nejdůležitější věc. Tvrdě pracovat a jít si za svými sny je super, ale odpočinek je také důležitý!
59-7
59-6
59-4
59-3
59-2

Doufám, že se mi povede svůj čas uzpůsobit tak, abych vám mohla psát často. Sice budu mít teď asi hodně napilno, ale blog byl vždycky jedna z mých největších lásek a místem, kde se odreaguju. Můžete se těšit na články z Budapeště, foodposty a další!♥

PS: Na mém instagramu probíhá soutěž o novou vůni MEXX!
G

14 komentářů

  1. jee super, že si späť :) teším sa na nové články, hlavne z Budapešte kam sa onedlho chystám :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý, že jsi tu! To mám radost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš úžasně! A souhlasím, občas si člověk od toho stresu musí odfrknout :) Těším se na články! :*

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujuuu! Presne, nekdy bych ale potrebovala aby melcden 50 hodin:D

      Vymazat
  4. To jsem ráda, že jsi zpátky :) Tvoje články jsou nejlepší ♥
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně zlato, jupí jej! <3 Už se těším, až povykládáme!

    OdpovědětVymazat
  6. Juchu! Tvoje jídelní a cvičící články mi fakt chyběly :). Zrovna jsem se v pátek z Budapešti vrátila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak to mam radost:) brzy budou cvicici i jidelni clanky online!!:) Tak to doufam, ze jsi se mela stejne dobre jako my!!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS