Social Media

30min every day

2910-4
Jaké jsou vaše víkendové plány?
Moje samozřejmě být doma:D Ale už mi je, dá se říct, úplně dobře, takže neležím jak mrtvola na posteli s bolavými koleny a zády. To je jedna z těch věcí, která mě na nemoci štve nejvíc, jak vás začnou bolet klouby! Ale normální jídlo a pohyb to zase brzo spraví☺ Už dnes bych si ráda zacvičila, ale budu hodně opatrná při výběru cvičení, abych se hned neodrovnala! S moji workout rutinou, než jsem onemocněla, bych vás ale teď ráda seznámila. Dlouho tu žádný workout post nebyl, tak doufám, že vám teď udělá radost.

Místo fokusu na změny vzhledu těla, zhubnutí, vyrýsování a podobně jsem se spíš začala (ne že by to dřív byla moje priorita) zaměřovat na to, jak se cítím celkově. Cvičení a běhání je mým únikem před stresem, starostmi a šíleným každodenním koloběhem. Zlepšuje mi náladu a občas to je jedna z mála chvilek, při kterých se vidíme s přítele, takže se pak o to víc na sport těším! Je ale jasné, že ne vždycky se mi chce. A co mě vždy přiměje k tomu, abych se přeci jen šla hýbat? Sepsala jsem vám několik tipů, jak mít z cvičení radost a ne povinnost.

2910-7
2910-5
2910-3


The "after-feeling". Vím, že když čas mám, ale nejdu si zasportovat, cítím se pak hrozně bez energie a nemám náladu dělat téměř nic.

Workout clothes. Něco, co dělá každý trénink barevnějším a ovlivňuje to, jak se u něj cítím. Pohodlnost je rozhodně na prvním místě! Mým posledním kouskem jsou nové adidas legíny z Total-store, které mám hlavně na cvičení, která bych vždy aspoň jednou týdně chtěla dělat - protahování/jóga.

The only bad workout is the one that you didn't do. Věta, která mi visí na nástěnce už hodně dlouho. Když vím, že si na každý den naplánuji jen kratší 30-minutové cvičení, zaprvé na něj vždy najdu čas a zadruhé se na něj vždy víc těším. A když mám sílu, náladu a čas, přidám si dalších 15-30minut.

Wourkout is fun! Nedělám si žádné plány, co se týče druhů cvičení. Mám náladu jít běhat? Jdu. Nechce se mi tahat s činkama? Vyberu si z NTC nějaké cardio. Jeden den cviky na ruce, další den na celé tělo. Prostě co se mi chce. Mám se přeci u toho odreagovat a nabrat energii. Musí to být zábava!
  2910-2
2910-1
2910-6
Top&Bra - Nike, Pants - Adidas via Total-store, Hair band - H&M

Mějte nádherné sobotní odpoledne a ještě hezčí neděli!
G

6 komentářů

  1. To tílko je super! líbí se mi jak má to "protáhlý podpaží" nebo jak to říct :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc je díky tomu fakt ultra nejvíc pohodlný při cvičení, protože nikde nic neškrtí☺

      Vymazat
  2. Jsi nej nej nej!! <3 A skvělé tipy!

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem měla právě období, že se mi vůbec nechtělo cvičit - aneb projevila se podzimní únava. Tak jsem si říkala dobře, budu poslouchat své tělo, noo ale fakt mi došlo, jak jsem ještě VÍCE bez energie, když necvičím! tak jsem se asi 4. den bez cvičení odhodlala, i když jsem byla sebevíc unavená, a co nepřišlo? nával energie, která je k nezaplacení! A ten pocit, že jsem se dokopala, jsem ráda, že už cvičení neberu jako ,,předmět" k tomu, abych zhubla nějaký ten tuk navíc, ale jako nakopnutí, odreagování, vyblbnutí... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že to taky vnímáš takhle podobně!:)) Ono pak i jako plus k tomu příjde to, že člověk i vypadá líp...ale asi i hlavně kvůli tomu, že se cítí líp:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS