Social Media

Cafe Tip: Styl&Interier

2310-30
Krásné ráno!
Pokud právě sedíte ve škole nebo v práci, dopředu se omlouvám, že vám budu dělat chutě a dost pravděpodobně způsobím i to, že do svého dnešního plánu kafe-pauzu nezapomenete zařadit. Ale nebojte, není to lehké vidět tyhle fotky ani pro mě. Už od soboty nemůžu pořádně jíst, respektive do pondělí dobrovolně, ale od předvčerejška silně nedobrovolně, protože chuť k jídlu se mi už zase vrátila. Je mi i relativně líp, i když ráno se zase stalo něco, po čem se mi žaludek stáhl tak, že jsem hned po snídani musela popadnout mobil se sluchátkama, Delinku a jít si vyčistit hlavu ven na dlouhou procházku. Nevím, jak je to možné, že ještě před několika měsíci jsem dokázala stres tak perfektně ovládat a naprogramovat si to v hlavě tak, že je vlastně vše ok a není důvod mít z čehokoliv nervy? Možná že už toho začalo být příliš moc. Ale musím říct, že procházka rozhodně pomohla! Teď ale zpět do zahřátého pokoje a s horkým čajem (na žaludek - už mi taky leze i ušima) si sepíšu vše, co bych dnes mohla stihnout. Takový úklid a předekorování pokoje, psaní článku na blog, čtení knížky (už třetí za posledních 14 dní - bod z Fall To do listu splněn☺) by mohlo pomoct od depresivních myšlenek! :)

A teď už vás nechám slintat. Do Styl&Interier mě vzala kamarádka před pár týdny. Bylo to perfektní místo na holčičí setkání, povídání a taky mlsání! Měla jsem tam jeden z nejlepších cheesecaků (s perníčkem navrchu - tak hezky vánoční☺). A i přes vyšší cenu se tam určitě zase brzy vrátím. Je to ten typ kavárny, kde se cítíte naprosto skvěle, má svoji atmosféru a moc příjemnou obsluhu! (takže i příplatek za sojové mléko za 17,- jim odpouštím).

2310-29
2710-1
2310-31
2310-32
2310-28
2310-9

Nejdřív jsem byla hodně skleslá z toho, že musím být doma až do konce týdne a příjdu tudíž o další koncert ségry, ale asi je týden volna, kdy budu jen doma, přesně to, co právě teď potřebuju!
Mějte se krásně a taky se naučte odpočívat☺

G

18 komentářů

  1. Styl a Interiér miluju, hlavně v létě jejich zahradu! Člověk se tam cítí jak v ráji <3

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně si tam to holčičí kecání umím představit! :) Vypadá to nádherně a snad z tebe stres brzo spadne, taky to mám tak, že jsem naprosto v klidu, ale pak se něco začne postupně kupit a já začnu panikařit ;)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu!! Nesmíme ho nechat převzít nad námi nadvládu!:D

      Vymazat
  3. Ten interiér je krásný! :) Koukám, že sis docela pochutnala

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak přesně takhle to mám posledních 14 dní taky...nová práce, nová škola, samé povinnosti, žádný čas a to všechno ze stresu a je mi tak špatně jako nikdy...nejhorší je, že je to hlavně v hlavě a o to těžší je se toho zbavit :/ snad to nějak přejde a bude ti brzy lépe! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej, tak snad se to brzy uklidní! On se do toho jen člověk musí někdy dostat a chytnout ten rytmus! Moc děkuju♥

      Vymazat
  5. Tak to vypada naprosto skvele, jidlo, kafe, interier, hned bych si tam dala ten dortik!!!! Doufam, ze ti bude lip a stres zacnes zase zvladat, to bych ti totiz od srdce prala... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kabát jsem si mohla trochu narovnat koukám :D

    OdpovědětVymazat
  7. Kavarnu jsem navstivila poprve na jare a byla jsem z ni naprosto nadsena :) Ten interier uvnitr je taaak nadherny! :) Ja tam mela flat white a mrkvac <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakej byl mrkváč?☺ Já doufám, že tam brzo zavítám zase☺

      Vymazat
    2. Dokonalej, Gabi! :) Dokonce meli i bezlepkovou verzi.

      Vymazat
    3. Jéé no tak to je super, že i bezlepkový!!:)) To ho zkusím☺

      Vymazat

Instagram

Theme by STS