Social Media

FALL ESSENTIALS

810-26
Celá já. Na dnešní večer jsme měli s přítelem naplánovanou night-out. Hrozně jsem se těšila, už jsem se potřebovala odreagovat po celém hektickém týdnu. Ale ne, už odpoledne mě party nálada opustila a nakonec můj sobotní večer vypadá tak, že vám píšu článek, poslouchám Purpose (kdo se těší na 12.11.?) a chvilku asi ještě budu pracovat, než mi přijede P domů. Udělam nám véču, otevřeme si víno, budeme povídat až do noci, něco si pustíme, prolezeme eshopy...takový je nakonec plán:D Ale myslím, že není o nic míň špatný! Ale na halloweenskou party už budu ready! Nějaké nápady na kostým?

A jak vůbec zvládáte hodně rychlý příchod podzimu/zimy? Mně to zatím vůbec nevadí, jsem obrněna dobrou náladou proti depresím a rakytníkovou šťávou od babičky proti nachlazení. To je můj hlavní recept na to, jak si podzim užít! A další moje podzimní nezbytnosti jsem vám sepsala do článku- Doufám, že se vám bude líbit♥

FALL NAILS
810-21
810-22
Řekněme, že moje volba laků na nehty, když jsem jedno odpoledne naběhla do Rossmanna nebyla zrovna různorodá. A zároveň jsem se nemohla rozhodnout, která šedá je ta pravá O:) Takže jedna světlá, jedna středně světlá, jedna s nádechem fialové a poslední ve tmavším odstínu. Ano, potřebovala jsem nutně všechny 4.

MAKE UP
810-28
810-29
S příchodem podzimu se ve mě vždy vzbudí větší potřeba používat to, co je přes léto zavřené v beauty šuplíku. V létě si vystačím s řasenkou, tužkou na obočí a bronzerem, ale teď vytahuji všechny své paletky a rtěnky v nude, červených i tmavších odstínech.

BODY LOTION & HAND CREAM
810-30
Já se mažu od hlavy až k patám celoročně, ale teď se na to musím soustředit daleko víc. O svoje ruce dbám hodně a nesnáším, když je mám suché a popraskané. Jak tělové mléko, tak krém na ruce můžu jedině doporučit. Dostala jsem oba zázraky od tety (takže vám moc neporadím, kde je sehnat, zkuste googlit), ale oba jsou perfektní (a krém na ruce dělá dobře svoji práci i pokud trpíte na ekzém či něco podobného. Mně se z té zimy a oblečení v práci objevil a tento krém mě jako snad jediný nepálil a ekzém je navíc fuč!)

SWEATER WEATHER
810-27
Přísahám, že normálně miluju barvičky, ale letos si zkrátka vybírám jen šedou a černou. Jsou to ale všechno svetry a mikiny, které jsou zajímavé samy o sobě svým střihem, takže už nepotřebují výraznou barvu. Nebo si to aspoň já takhle vysvětluju:D Brzy některé uvidíte v outfitu!

HAT
810-25
Svůj H&M klobouk se chystám prodat (někdo má zájem?☺). Zjistila jsem, že mi je přeci jenom velký a odlítává mi i když nefouká. Ale moc ráda bych si pořídila nějaký nový. Černý nebo burgundy a o něco menší. Podle mě zkrátka k podzimu kloboučky patří! 

NEW WATCH
810-24810-23
Nové roční období, nové hodinky! Schválně jsem chtěla vyzkoušet, jak budou hodinky TrendyKiss vypadat naživo. A jsou přesně takové, jaké jsem očekávala. Jsem v šetřícím módu, ale zároveň jsem nějaké hodinky s tímto typem pásku moc chtěla a tohle je takový kompromis! A brzy o ně budete moct i soutěžit, takže sledujte můj instagram!

Posledním bodem musí být ještě Spotify! Nic nedokáže ovlivnit moji náladu jako písničky. A ráno hrozně moc ráda poslouchám neoposlouchané klidnější melodie, které navodí tu správnou fall náladu. Doporučuju Your favourite coffee house, Autumn leaves a Discover weekly!

Napište mi, co nesmí na podzim chybět vám!G

10 komentářů

  1. Skvely clanek, moc inspirativni a uzasny tipy! Ja na podzim taky nosim jen neutralni barvy, hlavne cernou sedou a bilou! No a takovy poradne teply svetry si jeste musim nakoupit jinak asi zmrznu! Mimochodem mas krasny nehty, moc se ti povedli!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:)) já už naopak s tím nakupováním musím končit:D

      Vymazat
  2. Moc hezký článek :) mně trošku zaskočilo, že hned z vedra se stala pomalu zima a takový ten mírný podzim nás minul, ale to nevadí, jak říkáš čaj a zachumlání se doma vše spraví :) jinak ty laky mají fakt hezký odstíny, taky bych si asi nevybrala :D a hodinky super!! :)
    Young, wild and freee

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nehty <3 Jinak já jak jsem vždycky natěšená na night-out, pak se mi nikam nechce, hlavně v zimě, takže tyhle večery doma jsou za mě kolikrát ještě lepší :D Super článek Gábi, už se těším na outfity!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta barva laku, co máš zrovna na nehtech na fotce, vypadá nádherně! Zrovna šedý nemám žádný, tak děkuji za tip. Já mám na podzim nachystaný "army green" a tmavě červený :-). A co se týče barev oblečení, tak se taky držím černé a šedé. Přicházející podzim mi vůbec nevadí (pokud neprší :-)) a těším se na podzimní módu :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu♥ Já jsem chtěla taky army green, ale od Essence mi ta barva přišla moc hovínková:D

      Vymazat
  5. Tady je někdo naprosto perfektně přichystaný na podzim :)) Já musím mít vždy co "pálit" a tím myslím svíčky, každý večer mi doma něco hoří. Podařilo se mi v poslední době ukořistit spoustu skvělých podzimních kousků jako dokonalé kotníčkové boty, cardigany, svetry, ale stále sháním kabát. Pořád jsem nenašla šampiona :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi☺ Tak to je super! A hodně štěstí při hledání!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS