Social Media

October To do List

1110-6

Krásné ráno!
Jaký máte zatím týden? Já ho zatím trávím jen pracovně. Od čtvrtka jsem žila v domnění, že jdu do práce až v úterý a budu mít tedy prodloužený zábavný víkend a užijeme si s přítelem den spolu navíc. Houby, v pondělí jsem se probudila se probudila se zvláštním pocitem, že se musím kouknout do mobilu na směny. Samozřejmě jsem ji v pondělí měla:D Naštěstí přesně za hodinu, takže jsem se stihla přichystat i nasnídat. Asi nějakej šestej smysl. Ale zítra si to s P vynahradíme! Uvařím nám něco dobrého k obědu, večer si skočíme na Dívku ve vlaku a druhý den začneme pravděpodobně během, dobrou snídaní a saunou! Nezní to skvěle? Doufám, že se budete taky mít tak krásně. A jelikož je říjen a podzim celkově v plném proudu, sepsala jsem pár bodů, které bych chtěla stihnout!

○Vyndat vonné svíčky nebo koupit aroma lampu. Mamka má v obýváku krásnej olejíček. Voní skoro jako parfém, ale takovým příjemným způsobem♥

○Najít novou kavárnu. Ať už v Hradci nebo v Praze.

○Udělat v pokoji generální úklid! Před Vánoci na to nebude čas, tak ať už to mám za sebou. Šatník, veškeré šuplíky, něco trochu přeorganizovat, udělat podzimní/zimní výzdobu.

○Upéct něco sladkého a voňavého. Zdravého i nezdravého. A i když skořici nemusím, teď bych si nějaký koláč s jablky/švestkami posypaný skořicí dala!

○Půjčit si nějakou knížku a konečně začíst číst místo prohlížení instagramu před spaním.

○Vymyslet kostým. Halloween se blíží a já stále nevím, za co půjdu. I když jsem milovníkem hororů a filmů od Tima Burtona, nic strašidelného asi nebudu O:)

○Začít koukat na nějaký seriál. Se ségrou jsme rozkoukaly AHS - Freak Show. Tak doufám, že na sebe budeme mít čas a do Vánoc to i dokoukáme. Sama totiž nesmím, mám zákaz.

○Trávit více času s rodinou a kamarády. Někdy je to těžké skloubit všechno s prací a školou. Ale když se chce, jde všechno!

○Pokračovat v tak dobře rozjetém vánočním nakupování! ...pro mě lehce splnitelný bod O:)

○Naplánovat nějaký výlet, ať už do přírody nebo do města. Nebo oboje!

1110-9
1110-8
1110-5
1110-3
1110-4
1110-7
1110-1
1110-2
Za fotky moc děkuju ségře!

Sweater, choker - H&M / jeans, jacket, boots - Mango / bag - Olympus / Watch - TrendyKiss / 

A jaké aktivity plánujete na podzim vy?♥
G

16 komentářů

  1. Hezké plány :). Já na podzim plánuji přestěhování, kterému budu muset podřídit všechno ostatní :D. Mimochodem Dívku ve vlaku právě čtu a také se pak na ní chystám do kina :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeeda! Tak ať jde vše podle plánu☺ Musí to být ale super si všechno nově zorganizovat ne?:))

      Vymazat
  2. Gábi ten svetr je taak boží <3 Děsně ti sekne! Jinak plány máme dost podobné, těším se na ty společný!!

    OdpovědětVymazat
  3. To.do list zni pekne, to je skvely napad a urcite se tim necham inspirovat a taky neco z toho udelam!!! ;) Mimochodem je outfit uzasny, tu kombinaci bych zvolila naprosto stejne a tobe moc slusi! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký outfit :) Asi se budu muset po těch lacích na nehty podívat, protože tahle barva je vážně skvělá! Já toho moc neplánuju, protože ikdyž škola teprve začala, tak kromě cvičení a přípravy do ní, nic nestíhám :( Ale s tou knížkou bych ráda taky začla, insta je občas zlo :D

    OdpovědětVymazat
  5. To je super seznam, taky bych se měla nějaký takový dát do kupy :) Freak Show jsem taky rozkoukala se ségrou! :D I když u mě pořád vítězí Coven :D A svíček není nikdy dost :) A ten outfit je úžasný, hrozně mi to k tobě jde a ten svetr!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Coven nemáme ani dokoukaný:D protože jsme nevěděly, kde jsme skončily:D Ale jednou se k tomu budeme muset taky vrátit!:D A děkujuu☺

      Vymazat
  6. To s tim serialem, (ze mas zakaz koukat sama) MOC dobre znam! : DD

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělej outfit! Ten svetr je boží, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS