Social Media

What I was grateful for this Christmas

2912-1

-vlocka-Poprvé jsem letos viděla Elfa! Snad posledních 5 let jsem přes Vánoce vůbec na pohádky nekoukala. Frozen jsem tenhle rok viděla dokonce 4x, kvůli bráchovi. Je zamilovanej do Elzy.

2912-2 
-vlocka-Vidět to štěstí a radost v bráchy očích je snad největší krása! S tím naším prckem mají Vánoce úplně jiné kouzlo, než kdybychom už všichni byli dospělí.

2912-3 
-vlocka-Samozřejmě jsem strašně moc vděčná za všechny dárečky, které jsem dostala. Letos jsem si skoro nic ani nepřála a o to větší radost jsem pak ze všech překvápek měla!

2912-7

2912-6 
-vlocka-Vánoční CD v práci bylo letos perfektní! Nejradši bych si ho odnesla domůO:) Vlastně nám hrály hlavně covery známých písniček, které se střídaly s hity Justina Biebera.

2912-5 
-vlocka-Moje cukroví se letos setkalo se snad největšími pochvalami☺

2912-4 
-vlocka-Čtvrtou adventní neděli začalo krásně sněžit a já k tomu ještě dostala kytičky, které mi přivezl kurýr. Bylo to jedno z nejhezčích překvápek od přítele♥

2912-8

Původně jsem vám chtěla napsat jen tenhle bodový výčet těch milých věcí, které mi udělaly přes svátky radost. Ale chtěla bych se vlastně omluvit za to, že teď nepřispívám tolik a vlastně nevím, jak často teď psát budu. Není teď u mě vše tak, jak bych si představovala. Navenek vlastně sice šťastná jsem a trochu i vnitřně. Ale znáte takovýho toho malýho červíka, kterej vám pořád v hlavě leze a vy se ho nemůžete zbavit? Momentálně tam mám možná i tři a zrovna hezky mi s nimi není. I díky tomu ještě ani nemám pocit, že tenhle rok končí a něco nového by mělo začít. Nějak na ten nový rok ještě nejsem připravená. Tolik se toho teď děje v mojí hlavě, že nedokážu přemýšlet nad tím, co bude a jak bych si vše měla hezky plánovat. 

Vždycky jsem chtěla, aby můj blog byl moje happy místečko, kde budu šířit pozitivní energii a nechci to teď tady tímhle hanit, ale v životě to takhle prostě chodí a není to vždy jen růžové. Takže vám posílám pusu, mějte se nádherně a užívejte svátky a oslavy♥
G

8 komentářů

  1. Ty růže jsou nádherný :) Jinak jak jsi psala, že na nový rok ještě nejsi připravená - zkus to brát tak, že se mění jen číslo, ten život jde pořád dál stejně, lidi budou pořád stejný a tak. Není pravidlem, že změny musí přijít na nový rok. Třeba by ti to mohlo pomoct. A přesně, život není jen růžový a mít problémy k životu prostě patří. Užij si zbytek volna! :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář!! Je to pravda:) já to taky neberu jako uplně kompletně novej začátek, ale takovou malou potřebu vše zorganizovat prostě mám:D Ale už jsem se z toho oklepala a je mi fajn:D Ale vážně moc děkuju! V ten moment, když jsem se ještě cítila "pod psa" mi ten tvůj komentář moc pomohl!!:*

      Vymazat
  2. Přeju, aby ti červíčci brzo zmizely! :) mimochodem dostat květiny kurýrem je jeden z mých tajných snů (možná proto jsem je nikdy nedostala, protože je tajný haha)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moooc děkuju♥ a přesně tak!!! Já jsem to příteli taky nikdy neřekla, ale bylo to takový krásný překvapení! Vážně jak z filmu!!

      Vymazat
  3. Gábinko jsi nádherňouš! A ty růže? <3 Každej máme takový období, ono to ale díky těm super zážitkům a dnům zase přejde..a když ne, tak se to vyřeší. Musí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlato♥ Přesně tak!! Nehroutí se svět a horší chvilky potřebujeme k tomu, abychom se více těšili z těch lepších☺

      Vymazat
  4. Skvely clanek, urcite za to vsechno muzes byt vdecna, taky bych byla. To cukrovi vypada naprosto skvele a ty kvetiny taky!!! Jinak ti preju krasnej novej rok, taky nemuzu uverit, ze to uz tak rychle uteklo, ale bohuzel uz to tak je a i kdyz jsou blogy taky na motivaci a inspiraci, tyk bysme se urcite vsichni radi dozvedeli, jak ti je a pomohli ti! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS