Social Media

Snowy

71-7
Ahoj! Jaký byl váš pracovní týden? Musím říct, že já jsem se měla skvěle. Práci a povinnosti jsem si odbyla na  začátku týdne a pak jsem se už věnovala příteli, kamarádkám a sestřence. Ale nejkrásnější věc z celého týdne je určitě čerstvě napadaný sníh! V Hradci nám vážně nasněžilo hodně! A vlastně se to docela i trefilo do správného času - ve středu jsme měli vánoční večírek a ve čtvrtek jsme měly Vánoce se sestřenkou. Taky musím zmínit, že jsem nesmírně ráda, že jsem si na podzim pořídila Huntery - neznám lepší boty do momentálního počasí - a až bude všechno roztávat, myslím, že budu ještě šťastnější:D I když v poslední době nenakupuju oblečení skoro vůbec, jsem v šetřící fázi a mám pocit, že mi stačí to, co v šatníku momentálně mám, téhle oversized bundě jsem neodolala. Ale když sečtu všechny slevy, co jsem na ní měla, poukázky, které jsem uplatnila, stála mě 75Kč a to si myslím, že je hodně dobrej deal! Docela by mě zajímalo, jak se vám tenhle typ bundy líbí. Vím, že to rozhodně nebude šálek čaje každé z vás, ale mně se nějak líbí kontrast toho, že jsem malá a mám na sobě obří teploučkou bundu.

71-9
71-8
71-6
71-1
71-5
71-4
71-2
71-3

Teď jsem akorát dosnídala pohankovou kaši a perník od babičky (lepší perník neexistuje!) a plánuji si udělat beauty dopoledne - manikura, pedikura, peeling, péče na vlasy,... a potom se uvidí. Když už jsem ve středu začala s cvičením, tak to dnes taky vidím na nějaký lehčí workout, možná školní povinnosti a čtení si☺
Mějte boží víkend a užívejte sníh!
G

14 komentářů

  1. Je krasny outfit a super fotky, strasne ti to slusi!!! Tak ti taky preju krasnej vikend, kazdej z nas si zaslousi den jen pro sebe, urcite si udelej to beauty dopoledne!!! Jinak hunterky si preju uz tak dlouho a jak je na tobe vidim, tak bych je chtela jeste vic... ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Sandro!!☺ Určitě do Hunterek jdi☺ já si je vážně nemůžu vynachválit☺

      Vymazat
  2. Bunda je boží a ta cena? Umíš nakupovat :D <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou fakt krásný a neskutečně ti to na nich sluší :) A ta bunda je pecka, já mám ráda když mi je větší a můžu se do ní v zimě pořádně zabalit :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyyjoo mockrát děkuju!! Přesně tak! Hezky se pod ní vejdou i větší svetry a je mi krásně teplíčko☺

      Vymazat
  4. Ta bunda je opravdu dobrej kup :) ještě za tu cenu, a moc ti sluší!

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS