Social Media

7x Cosmetics Newbies

32-7

Mám za sebou boží pátek (oběd s přítelem a ségrou, procházka s přítelem a udělala jsem si i radost novými laky na nehty a stojánkem na fotky). O víkendu mě bohužel čeká škola, ale zítra máme po poslední přednášce naplánované kafíčko (a dort!) s Kristýý, takže se vlastně do Prahy i těším. A co plánujete na víkend vy?

Nákupy oblečení jsem si tak trochu zakázala a kromě pásku (za 50Kč) a mojí nejnošenější bundy jsem si snad vážně nic poslední měsíc nekoupila. Ale odměňovat se musíme a já to zvládám buď jídlem nebo kosmetikou:D. Ráda bych vám tedy dnes ukázala pár mých novinek. Většinu z nich jsem už i vyzkoušela, takže vám prozradím moje první dojmy!

32-4
Paletka Sleek (All Night Long) - paletky neutrálních stínů mám sice už dvě, ale ve výprodeji v hradeckém Makeup From London jsem téhle neodolala. A používám ji téměř denně. Stíny jsou skvěle pigmentované, drží celý den a oproti mým jiným paletkám vůbec nepráší.

32-5
32-8
Konturovací paletka Sleek (Fair) je dalším úlovkem z MFL. Kupovala jsem si ji hlavně kvůli highlighteru, který je vážně nádherný a pod obočím vypadá božsky. Konturovací pudr v paletce se mi nakonec ale taky skvěle hodí, protože žádný matný ještě nemám. Tvářenky normálně používám víc dobronzova, ale tahle naštěstí na tváři není tak výrazně červená, takže s ní nevypadám jako marfuška, haha.

32-6
32-3
Primer Models Own (Matte) je první věcí od této značky. Všechny jejich produkty mají boží balení a jsou kvalitní. Měla jsem možnost některé otestovat, takže máte moje slovo. A tenhle primer dělá to co má, drží stíny na svém místě celičký den!

32-2
Ale nejvíc jsem se těšila, až vám ukážu tyto produkty. Řekla bych, že jste asi ještě o značce Luuc neslyšeli, protože je u nás nováčkem. Já jsem mohla některé z jejich přírodních (!) kouzel vyzkoušet - peeling na tělo a obličej, SOS balzám, lesk na rty a balzám na rty.
Lesky na rty tolik nepoužívám, takže vám zatím můžu říct jen to, že božsky voní!
...Což mimochodem všechny produkty! 
Balzám na rty mám pomerančový a doopravdy bych ho nejradši snědla. S ním jsem ale opravdu spokojená. Na svoji pusu si jen tak něco dát nemůžu - zatím to byl pouze EOS a balzám od Neutrogeny, ale teď mezi svoje oblíbence řadím i pomerančový Luuc.
Peeling je kávový s kokosovým olejem a z toho jsem nadšená snad ještě víc. Na zimu je perfektní. Pleť krásně pročistí a zároveň vyživí, ale přitom nemastí (vyzkoušeno na mastné pleti!).
SOS balzám jsem ještě nevyzkoušela, protože jsem myslela, že se jedná jen o balzám na rty, který já v kalíškové podobě nesnáším:D, ale na facebooku jsem se dočetla, že je vhodný vlastně na všechna možná suchá místa, takže po darování ségře jí ho možná zpátky ukradnu!

32-1

Všechny tyhle (a další) produkty od značky Luuc si můžete koupit a prohlídnout na jejich FB stránce. Vše je 100% přírodní, hand made a super ceny!

Napište mi, co vás nejvíc zaujalo a co jste si naposledy koupili vy☺
Pusuuu
G

8 komentářů

  1. Paletku stínů mám také a je vážně skvělá! Sice ji používám opravdu příležitostně, protože já a stíny, to nejde moc dohromady :D A docela mě zaujal ten peeling :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě stíny nikdy moc nepoužívala, ale poslední dobou je mám skoro denně:D Teda nic výraznýho, ale baví mě to i tak:))

      Vymazat
  2. Ty produkt Luuc vypadají dobře. Dej vědět, zda balzám hydratuje :)
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ho od ségry zkoušela a je fakt boží♥ a ta vůně!

      Vymazat
  3. Ta paletka vypadá skvěle! Já mám teď novou od Gosh a musím říct, že si to jemný líčení docela užívám - nejsem totiž zvyklá, takže pro mě je to dost změna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nejdu do žádných extrémů:D I když je super, že tam jsou i tmavší barvy, který pak využiju třeba na ples☺ Ale jinak u mě nude a zlatá nebo tóny do broskvova vyhrávají:D

      Vymazat
  4. Gabi, da se ta paletka od Sleeku koupit i v nejake drogerii krom MFL v HK? Nebo jen na netu? Diky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že u nás v drogerii Sleek asi nenajdeme:/ takže jedině eshopy no:/

      Vymazat

Instagram

Theme by STS