Social Media

Interior Inspiration

Ooo pondělky, kdo by je měl rád. Nejdřív se mi dneska do práce nechtělo, vůůbec! Ale ráno jsem si udělala pohodovou snídani, u ní přečetla své oblíbené blogy a rázem byla dobrá nálada ve mně a do práce se i těšila. A víte co? Super rychle to uteklo a měla jsem vlastně fajn den! Vždycky je to jen o tom, jak si to v hlavě nastavíte☺. A je taky moc super, že jsem si nastavila každo-pondělní články, haha.  Momentálně bych totiž už nejradši skočila do postele, protože zítra musí vstávat asi tak v 5, abych si před prací stihla umejt vlasy a nešla odpoledne se sestřenkou na naše každotýdenní posezení jako bezďák. Ale nechci samu sebe (ani vás) zklamat, takže vám teď při pondělním večeru opět ukážu nějakou inspiraci.

Interior inspo jsem si nevybrala jen tak. V následujících dnech totiž očekávejte i další decor/home/room články. Přibylo mi doma pár krasavců, kteří stojí za to, abyste je viděli! A navíc tak celkově vyhlížím jaro už i doma. Vánoční výzdoba je samozřejmě už dávno pryč, ale chce to i něco nového, svěžího, aby pak produktivita, inspirace a motivace u mě doma jen rostla a rostla!



Home Inspo: Marble
Organizér na stěnu, Kryt na mobil, Hodiny, Dóza, Hodiny, Utěrka

Mramor. Řekla bych, že když nevíte do čeho jít, mramor vždycky zabere. Vypadá totiž stylově a tak hezky čistě téměř na čemkoliv. Mně se do pokoje až tolik nehodí, ale počkejme si, až se přestěhuju O:)


Home Inspo: Gold
Organizér na stěnu, Hodiny, Košík, Lucerna, Budík, Hodiny

Gold. Ty hodiny dole vlevo si naprosto dokonale dokážu představit v ložnici našeho budoucího bytu s přítelem♥ A jak roztomilý je ten zlatý nástěnný organizér?

Home Inspo: Tropical
Hodiny, Fotorámečky, Nástěnka, Polštář, Taštička, Kancelářský set, Obraz, Tabule

Tropical. Obecně kytky nesnáším. V pokoji mi nikdy žádná nevydržela živá. Nikdy jsem je nezalejvala a nestarala se o ně. Ale myslím si, že až se přestěhuju, tak ta dospělá část mého já nakonec bude chtít zeleň všude možně (a bude o ni i pečovat). Zatím uvažuju o umělé zeleni a kaktusech. A další variantou jsou obrazy listů a kaktusový polštář, haha.
Home Inspo: Pastel Colors
Hodiny, Plánovač, Termoska, Světýlka, Stojan na časopisy, Sešit na recepty, Hodiny

Pastel Colors. Bílý interior v kombinaci s černou nebo jen zlatými a béžovými/šedými doplňky je fajn. Ale já vždycky budu potřebovat nějakou tu barvičku. A hlavně na jaře! Ty růžové hodiny jsou tak božsky designové a ty modré zas naopak trochu retro, až jsou boží snad ještě víc! 
Home Inspo: Rosegold
Lapač snů, Polštář, Termoska, Běhoun, Rámeček, Diář, Deka, Týdenní plánovač, Hodiny

Rose gold. Miluju rose gold! Je to zkrátka zajímavější ségra zlaté. Navíc mi přijde víc dívčí, což se momentálně do mého růžového a hodně holčičího pokoje skvěle hodí. Taky ji milujete?


Stoprocentně mi dejte vědět, který styl vám nejvíce padl do oka! A těšte se na další interior článek, myslím, že by se vám mohl líbit☺ Já letím vyvenčit Delinku, přichystat jídlo na zítřek a hurá s knížkou do postele!
Ať je váš týden úžasný!
G

12 komentářů

  1. Nádherná inspirace. Už se těším, až se přestěhujeme a budeme zařizovat.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hodiny vpravo nahoře???<3 Boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Diky za inspiraci, skvelej clanek! Zarizuju si zrovna pokojicek a inspirace momentalne nemam nikdy dost! ;) Jinak nechtela by si zase udelat nejakej food diary? ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super:) děkuju:)) Food diary zase bude! A řekla bych že i brzo, tak se můžeš těšit☺

      Vymazat
  4. Všechny jsou krásné, ale za mě asi nejvíce mramor a zlaté.. :)
    My cozy corner

    OdpovědětVymazat
  5. Brzy se budu stěhovat a tahle inspirace se vážně hodí :) V interiéru se mi moc líbí mramorové a rose-gold akcenty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda:)) a přesně! To jsou taky moji favoriti☺

      Vymazat
  6. Já to říkam pořád..ty máš prostě styl :-)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS