Social Media

Warsaw food tips

92-9 
Mám hodinu na to, než přijde Petřík a začne nám společný den♥ Vlastně náš hodně speciální den. Dneska oslavujeme 5.rok spolu. Nechápu, že už uteklo tolik času, od našeho první rande, kdy jsem kamarádce tvrdila, že jdu jen s jinou kamarádkou na čaj, haha. Na druhou stranu mám ale pocit, jakoby byl v mém životě už odjakživa. Je to prostě láska, ale i kamarád v jednom! (A možná i maminka. Kdybyste vždycky viděli ten jeho ustaraný pohled, když mu zmizím z dohledu:D Pořád má o mě strach.) Oba jsme si dneska vzali v práci volno, abychom mohli být jen spolu. Neplánujeme něco extra speciálního, jen si užít náš den. Odpoledne zajdeme na cheesecake a večer si dáme skleničku vína u Big Bang Theory. Oslavy nám ale budou trvat až do středy. Zítra nás čeká ples a v pondělí si odskočíme na tři dny do Bratislavy. Can't wait!!

Momentálně teda projíždím kavárny a restaurace v Bratislavě, ale na blogu bych se ještě ráda vrátila k našemu Varšava tripu se ségrou a dala vám pár dalších tipů na to, kde se dobře napapat. Už jen kvůli obří nabídce krásných podniků (ale i města samotného) mě mrzí, že nás polský výlet nebyl delší. Najdete tam vážně velké množství roztomilých kaváren a stylových restaurací. Na kafe můžete skočit prakticky kdekoliv do jejich řetězce Green Café Nero, které najdete snad na každých 100 metrech. Spoustu míst, kde se najíst, nebo dobře napít leží určitě i ve známe ulici Nowy Swiat, kterou doporučuju projít, i když nebudete mít naplánováno někde posedět. Dobře se najíte i v obřím obchoďáku Zlote Tarasy. Mají tam dvě patra nejen fastfoodů. Kousek od obchodního centra je i moje oblíbené Vapiano a dva další tipy, kam jsme se sis zavítaly, vám ukážu skrz fotky.

Brooklyn Restaurant&Bar
92-10

Brooklyn najdete vlastně také kousek od Zlotych Taras na velké ulici Jana Pawla II. My jsme ho měli vlastně hned vedle ubytování, a proto jsme se tam i na brzkou večeři před koncertem vydali (=sjely výtahem). Pokud jste burgroví nadšenci, pravděpodobně byste řekli, že už jste jinde měli lepší, ale nám tam moc chutnalo!

92-7
92-6
92-8

Ministerstwo Kawy
92-5

Boží název že jo?☺ Tahle moderní kavárna se nachází sice větší kousek od centra, ale rozhodně stojí za to ji navštívit! Člověk se tam cítil hrozně příjemně, mají výborný zelený čaj i kávu (jen latte art ze sojového mléka prostě nic, fňuk) a velký výběr dortíčků. Se ségrou jsme tam strávily snad přes hodinu, protože jsme pěkně vymrzly, ale na druhou stranu jsme po cestě viděly spoustu dalších hezkých varšavských míst.
A další tip: hned vedle Ministerstwa Kawy mají boží veganské burgery (Krowarzywa Vegan Burger). Tedy, nejspíš budou boží....jen jsme procházaly kolem a vypadalo to tam skvěle!

92-4
92-2
92-3
92-1

Doufám, že se vám článek líbil i pokud se do Varšavy zrovna nechystáte. Já osobně hrozně ráda čtu food tipy na nejrůznější místa, i když vím, že se tam třeba nikdy nepodívám.
Zlatíčko už dole zvoní, takže se s vámi loučím.
Mějte se krásně!
G

10 komentářů

  1. Tyjo pět let...to je hrozně hezký :)) S těmi food tipy to mám úplně stejně :D Ale tak musíme mít přehled, co kdyby náhodou se nám to jednou hodilo, že? :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak:D pak to je jak, když to člověk najde:D

      Vymazat
  2. Mnaaam, to vypada vsechno skvele! Hlavne ten dortik by mi ted po obede bodl. ;) Ja taky ctu strasne rada clanky na food tipy, taky ted jeden pisu, a to z Londyna! ;)
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak v Londýně musí být určitě milion božích míst♥

      Vymazat
  3. Ahoj :) strašně ráda čtu Tvůj blog, ale poslední dobou mi tady chybí články, které jsi dřív vydávala častěji (food inspiration, workout inspiration,..). Myslíš, že bys je nemohla prosím zase zavést? Byla bych moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda:) moc děkuju za komentář! Oboje plánuju zase více zařazovat! Vím, že to rádo četlo více z vás:) Měla jsem zdravotní problémy, takže proto takové ticho co se těchto témat týče, ale už brzo něco zase sepíšu☺ Taky mi to chybí!

      Vymazat
  4. Jé, tak to gratuluju k výročí, je to hrozně krásný :)
    Varšava není tak daleko, takže doufám, že se tam jednou podívám a určitě musím navštívit ten Brooklyn Restaurant&Bar, protože už teď mi tečou sliny :O
    My cozy corner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme:)) A určitě tam vyraž! Nás Varšava hrozně překvapila♥

      Vymazat
  5. Ten burger...to je hotový nebe ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS