Social Media

RECIPE: Banana bread meets Cheesecake

164-5

Přítel měl před dvěma týdny narozeniny, ale věděli jsme, že je přesně v ten den slavit nebudeme, protože pořádal velkou party taťka s jeho kamarádem. I přesto jsem mu ale chtěla udělat radost a podle mě nějaká dobrota potěší vždycky každého. A protože jsem nevěděla, jestli jít na jistotu s mým banana breadem nebo upéct cheesecake, spojila jsem oba favority dohromady a myslím, že výsledek stál za to. A právě i proto bych se s vámi moc ráda podělila o recept!

Banana bread vrstva:
3 dl kokosové mouky
2 dl ovesné mouky
 3 banány (čím zralejší, tím lepší)
4 č. lžičky kokosového oleje
4 vajíčka
1 č. lžička prášku na pečení

Cheesecake vrstva:
2 vaničky polotučného tvarohu
2 vajíčka
1/2 č. lžičky vnilkového extraktu
1 sáček vanilkového pudingu
rýžový sirup na oslazení

Smícháme všechny ingredience na banana bread a vložíme ji do formy vymazané kokosovým olejem a vysypané kokosem. Stejně tak smícháme i všechny ingredience na tvarohovou vrstvu, kterou nalijeme na banana bread. Pečeme v předehřátě troubě na 175°C cca 50 minut, dokud nebude vrch dortu zlátnout.

164-4164-1164-3164-2164-  
Vím, že jsem už něco naznačovala, ale vážně se poslední dobou cítím hrozně demotivovaná, inspirace nikde a extra happy nálada je taky schovaná kdovíkde. Nechci vám to stále cpát, ale zároveň tady chci být taky upřímná. Nevím moc, co si s tím počít, ale možná bych mohla začít tím o tom pořád psát a soustředit se na věci, co mě vždycky zajímaly, bavily a asi bude i nevyhnutelný něco ve svém životě změnit. Nemám ráda lidi, co si neustále stěžují, takže bych se vážně nechtěla jedním takovým stát.

Doufám, že jste prožíváte super prázdniny a zítra vám přeju co nejhezčí Velikonoce!
G

14 komentářů

  1. Tak ten vypada bozsky!!! <3
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá nejvíc božsky!! Kde jsem byla, když se tohle podávalo ke snídani? :D <3 A přijeď, já tě zase hezky namotivuju - vzpomeň si, je spousta lidí, kteří mají díky své blbosti mnohem šílenější a demotivující život....!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi:D to vis, musis jezdit castejiO:) joo uz se tesim na stredu:**

      Vymazat
  3. Nádherný! Mňam! A s tím obdobím si nic nedělej... každý máme takové. Já ho mám v poslední době docela často, mám před státnicemi a jsem z toho celá nesvá :D nešťastná a podobné pocity... Taky si nerada stěžuju, ale někdy je prostě potřeba. Těm správným lidem u kterých víš, že ti porozumí a potěší. :) Pak to období prostě přejde v ty hezké momenty a přijdou příležitosti, které odnesou aspoň po troškách pochybnosti, co dál se životem, kam se spíše ubírat, protože je fakt, že takové pocity mám právě teď a nic jiného mi nezbývá si říkat, abych se necítila tak bez nálady, třeba to mi pomáhá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju za komentar!! Mas pravdu a tyhle obdobi jsou proste asi i v zivote normalni a clovek si pak vic vazi tech lepsich:) kazdopadne ti preju, abys statnice zvladla a co nejmin se z nich stresovala! Budu drzet palce:))

      Vymazat
  4. Taková kombinace mě teda nikdy nenapadla a vypadá to fakt božsky! :)) Budu se inspirovat a zkusím to zveganizovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem proste spojila dve veci, co miluju:D Tyjo, kdybys ho fakt delala i ve vegan verzi, tak mi napis!!:)

      Vymazat
  5. Vypadá dokonale, jsi šikulka! :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS