Social Media

Food Haul

Krásný první Máj!🌸
Doufám, že jste všichni nejvíc zaláskovaní, ať už se svými drahými polovičkami, maminkou, sourozenci, nebo třeba se svým pejskem jako já. Ráno jsme si s Delinkou daly dlouhou romantickou procházku. Úplně to dnes vybízelo jít se projít. To sluníčko přináší konečně tolik energie♥ Navíc ráno po včerejších čarodějnicích nebyla nikde ani noha, takže jsme si procházku užívaly na 200%, jen já, Delinka, Kygo ve sluchátkách..a občas nějaký důchodce s pejskem, hehe. 

Dobře teda, abych řekla celou pravdu, hned po probuzení jsem plánovala delší procházku nejen kvůli prvnímu máji, ale i díky včerejší rodinné oslavě, na které jsem se klasicky přejedla k prasknutí a ani večerní běh se ségrou (vůbec jsme se spolu přitom nebavily a myslely, že se tak desetkrát pozvracíme...připadaly jsme si jako když máme sto kilo a jdeme běhat poprvé) to nespravil. Takže další provětrání se venku bylo hodně potřeba. A o jídle nemluvím jen tak. Food a workout posty si žádáte často a jelikož se tu žádný podobný dlouho neobjevil, už bylo vážně na čase! A začínám s mňamkami, které jsem si za poslední dobu koupila a stojí za to vám je ukázat.

15-7
O zdravých chipsech z řepy vám toho moc nepovím, kupovala jsem je příteli, ale budu ráda, když mi napíšete vy, jestli je kupujete a chutnají vám.
Rostlinné pomazánky jsem si poslední dobou zamilovala hodně! Mezi oblíbence patří rozhodně hummus a francouzská! Jsou skvělou alternativou k sýrovým pomazánkám.
Fazolky mám v lednici vždycky jako záchranu, když nic jiného doma není a potřebuju vymyslet nějaký rychlý oběd.

15-4
Moje (skoro) každodenní snídaně.
Nominal kaše zbožňuju, kupuju si je doma, plnou spíž jich máme i u taťky a popravdě, i když jsou lívance a avo toasty božské, na tyhle kaše ve všední dny nic nemá. Chutnají skvěle, i když je zalijete jen horkou vodou, mají skvělé složení a některé jsou i bezlepkové. Moje oblíbenkyně je pohanková♥, miluju tu "pudingovou" konzistenci.

15-3
Kdokoliv z práce by se teď u článku dostal sem, pravděpodobně by se trochu pousmál :D Nejím totiž v práci skoro nic jiného. Proč - se vám rozepíšu asi víc u dalšího food článku. Mimochodem, i u těchto chlebíčků občas není na škodu se podívat na složení. Ne všechny jsou nejzdravější. Já sahám po těch, které obsahují vážně jen tu jednu/dvě potraviny. Třeba u pohankových je i sušená cibule a bramborová mouka. Proč?!

15-2
Zdravé tyčinky musím mít doma neustále. Normální sušenky nejím už dávno vůbec. Přijde mi zbytečné ládovat se něčím, co tělu nic ani nedá. Když už si chci dát něco fakt sladkého a nekoukat na to, jestli to je zdravé nebo ne, jdu si někam sednout na dort a užít si ho s kamarádkou. K odpolední svačině mám ale jinak buď ovoce, nebo raw tyčku. A když chci "hřešit" víc, dám si milovaný flapjack, v něm aspoň není cukru tolik, je bezlepkový a skvěle zasytí.
Mimochodem, měl už někdo z vás tu Alnavit tyčinku? Narazila jsem na ni v lékárně, ale ještě jsem ji nechutnala. Má super složení, tak doufám, že bude i chuťově dobrá☺

15-5
Jak to dopadá, když jsou všude akce O:) Rostlinná mléka se snažím poslední dobou hodně střídat, protože už vím, že i hodně sóji není moc dobré (ale chuťově je prostě nej). Alpra kupuju vážně jen, když jsou v akci a i když není složení extra suoper, na mě slevy fungují. Jinak ale doporučuju Tesco, Provamel i OATLY! Scotti sice ve složení žádný cukr nemají, ale nějakým záhadným způsobem jsou trochu sladká a já sladké kafe moc nemusím, takže už ho asi nekoupím.

15-1
Bílkoun na rychlý oběd/večeři. Mimochodem, jak připravujete ty sladké varianty?

15-9
Nákup z Polska. Fíkové plněné polštářky, které jsem už od jiné značky v menším provedení viděla i v Tescu. Složení není až tak super, ale je to mňamka!

15-10
Zdravých čokolád bych se mohla ujíst. K jablíčku a kafi ideál. A tahle byla ta nejlepší, jakou jsem kdy jedla. Doporučuju!!

15-11
Jáhelné pukance, aneb bezlepkové kuličky, co udělají každou kaši hezčí.

15-6
Sušenky, co chutnají jako vánoce a snídaňová minikolečka, která jsou výborná a jsou slazená jen kokosovým cukrem.

15-8
A takový vtípek na konec. A nebo vlastně ne. Tohle doporučuje naše čivava všem vaším pejskům. Kromě zoubků je naše láska v jedenácti letech zdravá jako rybička a snažíme se to ještě podporovat. Mňamky pro čtyřnohé miláčky bez jakýchkoliv špatných přísad, ba naopak! Obsahují jen masíčko a super potraviny jako třeba spirulinu.

Doufám, že jsem vám dneska přinesla aspoň nějakou inspiraci. Samozřejmě doma nakupujeme úplně normální potraviny, ale o to "extra" se s vámi vždy ráda podělím a budu ráda, když se mi s nějakými tipy svěříte i vy!
Mějte se krásně, já se jdu převléknout a znovu se pokusit se ségrou vyběhat ten včerejšek. Vážně je co, nekecám. Měli jsme řízečky, jednohubky a dva dorty!
G

10 komentářů

  1. Tolik dobrot! Z kaší miluju lahodnou a semínkovou..skvělej článek, jednou bysme měly jít nakupovat jídlo spolu :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee no ale až sem zase přijedeš, tak bychom spolu do Bazalky určitě mohly♥

      Vymazat
  2. Konecne food článek ❤️ Mam rada inspiraci a zrovna vcera jsem prohlížela tve stare food inspirace a chtela jsem ti napsat jestli zase nenapises nejaky tip na tve vecere/obedy nebo zase cely tyden :)) Ivet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak to jsem ráda! Určitě bude i ten, fotek jídel mám spoustu a chtěla bych sem zase hodit nějaký food talk a dneškem počínaje fotím i veškerá jídla, abych udělala i food diary☺

      Vymazat
    2. Jupiiiiiiii ❤️😘

      Vymazat
  3. Ty řepové brambůrky miluju! Pomazánky taky! A ty fazole mám taky často :) dneska jsem zrovna dělala fazolové burgery :) kukuřičné plátky apod. jsem dřív taky jedla pořád, teď je naopak nemůžu ani vidět :D :( A sójové mléka <3 a udělala jsi mi chuť na čokoládu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si je budu muste koupit i pro sebe :D O:) Jeee fazolový burger bych si dala hned!!♥

      Vymazat

Instagram

Theme by STS