Social Media

Monday Inspiration

mondayinspo1

Krásné pondělí!
Jaký jste měli víkend? Můj byl střídavě zábavný, střídavě nudný. V sobotu začal skvěle na brunchi s Answear.cz v galerii Myšák, kde právě otevírají jejich novou výdejnu. Musím uznat, že místo vypadá vážně skvěle! A ještě jednou moc děkuju za příjemné dopoledne se skvělým jídlem, péčí i programem! Ale následovala škola, takže vám asi nemusím říkat, jak moc se díky ní sobota zkazila:D. Kdo by taky chtěl sedět celé odpoledne ve škole, když je venku tak nádherně♥ Večer jsem ale nakonec ještě stihla posezení se sestřenkou a pár skleničkama Aperolu. Celou neděli jsem strávila se ségrou tvořením projektu do školy, procházkou, projížďkou na kole, 13 reasons why a samozřejmě i návštěvy mamky, abychom ji předaly kytičky, malé dárečky, daly pusu a chvilku popovídaly♥
Čím jste letos obdarovali vaši maminku vy?

Co se týče nového týdne, zdá se, že bude celkem nabitý. Nejdřív práce, potom oslavy (ségra svátek, brácha narozky) a víkend v přírodě, na což se těším úplně nejvíc! Nemůžu se dočkat toho klidu, čerstvého vzduchu a srandy s taťkou a ségrou, která nás nemine stoprocentně! A jelikož je pondělí a dlouhu tu žádná inspirace nebyla, rozhodla jsem se ji přidat dnes!
Doufám, že vás letně naladí a motivuje k tomu si nový týden užít!

Mondayinspo

Kdybyste si chtěli některé obrázky poukládat, mrkněte na můj tumblr, tam si je můžete rozkliknout.
A kdybyste na mě měly stále ještě nějaké otázky, ptejte se tady. Ještě máte chvilku, než se pustím do odpovídání!
Pusu
G

1 komentář

  1. Super clanek, tyhle motivacni posty u tebe uplne miluju. Vzdycky najdes tolik krasnych fotek!!!! Na tumblr te urcite budu sledovat! ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS