Social Media

Porridge Inspiration with Nominal

Ahoj!
Jak zatím užíváte víkend? Já ho trávím se svojí rodinou a rozhodně si nemůžu stěžovat! Užíváme sluníčka i sebe navzájem, co to jde, když přes týden jsme s mamkou rády, že si večer po práci v rychlosti stihneme říct to nejdůležitější. Včera jsme se prošli ve městě, dali si oběd na zahrádce, přichystali terasu na letní sezónu a pověsili bráchovi obraz nad postel (nepotřebujeme chlapi:D). Dneska jsem stejně jako v sobotu začala den workoutem - dnes s N+TC a včera běháním. Už začínají dny, kdy odpoledne nebo před obědem, kdy normálně nejčastěji cvičím, bude k padnutí, takže ranní cvíčo ještě před snídaní bude nejlepší volba. Teď se budu snažit přichystat pár článků, vyřídit emaily a po obědě hned vyrážíme ven - v plánu je Kuňka a Pardubice (u Hradce).

Ještě bych vám ale ráda ukázala takové menší snídaňové inspo. Myslím, že moji lásku ke kaším zpozoroval úplně každý, takže vás tenhle článek vůbec nepřekvapí. V podstatě takhle snídám asi v 90% případů. Občas se koná změna ve forma avo toastů, jogurtu s müsli, nebo když si chci dopřát, sáhnu po dortíku, lívancům, croissantům ...no mohla bych pokračovat, však to znáte. Ale ke kaším se stejně vždycky budu vracet. Je to ta nejrychlejší varianta, která mě skvěle zasytí a cítím se po nich dobře. Proto jsem měla velkou radost, když mě oslovily se spoluprací kaše Nominal. Do nich jsem totiž zamilovaná už hodně dlouho. A tak mě napadlo, že by bylo fajn, kdybych vám je ukázala v několika variantách, jak je mám nejradši♥

265-2

Lahodná mandlová kaše
Množství kaše je na vás, zkrátka uvařte, kolik sníte O:). Inspirovala jsem se samotným obalem a lahodnou kaši si připravila s mandlovým mlékem, ozdobila jahodami a kiwi a posypala mandlovými lupínky. Skvělá kombinace!

265-3
265-1

285-4

Jáhlová kaše s opečenými jablíčky a banánem
Zatímco se mi kaše vařila v sojovém mléce, na pánvičce jsem si rozehřála kokosový olej smíchaný s medem, na který jsem pokladla měsíčky jablka a půlku banánu, která jsem ještě posypala skořicí. Ani vám snad nemusím říkat, jak nádherně provoněný potom byl celý byt! Kaši jsem dozdobila oříšky, dýňovými semínky a jáhelnými pukanci. Nejenže se z téhle varianty vyklubala velká mňamka, po jáhlové kaši jako takové mi bylo úplně krásně, protože neobsahuje žádný lepek.

285-3
285-2
285-1

Na další varianty se můžete těšit zase příště! Zatím mi napište, na kterou z těchto dvou variant byste měli větší chuť vy a jestli jste také takové milovnice kaší♥
Přeju vám tu nejkrásnější neděli!
G

5 komentářů

  1. Nominu miluju a tobe diky za inspiraci, urcite udelam!!! At nejim porad to samy dokola, haha. ;)
    Vypada to moc moc dobre!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Jaktože ty tvoje vypadají líp?? :D Tu s jablíčkem mi musíš ukuchtit!

    OdpovědětVymazat
  3. Zítra zkusím v obchodě sehnat tu jáhlovou kaši, ikdyž samozřejmě obě dvě vypadají mňam!

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
  4. Mňaam, tu jáhlovou od Nominal úplně miluju! Taky jsem na kaších úplně závislá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty si s těmi snídaněmi dokážeš tak vyhrát, vypadají opravdu lákavě :) Od Nominali jsem zkoušela jáhlovou kaši, je výborná, ale v poslední době vůbec nemám "kašovité" období :D :))

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS