Social Media

Pre-Summer Me time

106-2
Krásnou neděli!
Jak prožíváte sluníčkový víkend? Já jsem se nakonec moc ven nepodívala, když nepočítám kratší procházky s naší Delinkou. Ale musela jsem stihnout několik věcí, které odkládám už poměrně dlouho a donekonečna to dělat nemůžu :D. Navíc jsem měla jen den volna a dnes už zase hurá do práce!

Ale o povinnostech dnes nechci mluvit vůbec. Spíš naopak. Je důležité mít vše splněné, pracovat na sobě, učit se novým věcem, vídat se se svými blízkými, ale stejně tak bychom neměli zapomínat i sami na sebe. Zrelaxovat, dělat to, co opravdu chceme, u čeho si vyčistíme hlavu a co nás udělá šťastnějšími. Jeden takový volná den jsem sama nedávno měla a rozhodla jsem se ho s vámi sdílet jako takovou malou inspiraci a připomenutí, abyste si také našli aspoň chvilku času jen na sebe!

106-8
Myslím, že skoro každá holka o sebe ráda pečuje a dopřeje si čas od času svou beauty chvilku. Protože je těsně před tím pravým létem (i když podle teplot jsme do léta už přímo vběhli), všechny už se těšíme, že konečně nebude bilé jak stěny a naše pokožka bude zase krásně bronzová. Co vám mám ale povídat, než se člověk opálí, chvilku to trvá - navíc když je celé dny zavřený v práci. Ještě že můžeme trochu podvádět se samoopalováky že? O:)

106-7
ST. MORIZ jsem dostala na vyzkoušení a nejen, že ho používáme všechny 3 holky u nás doma, nakazila jsem i kamarádky a kolegyně! Dělá hrozné krásné a přirozené opálen už za 4-6 hodin. S aplikační rukavicí se pěna skvěle a beze skvrn nanáší a po šesti hodinách, kdy si ji spláchnete, už vážně nic neobarví (mně se neobarvilo nic ani během působení). Za mě bomba!

106-4

106-1
Peeling obličeje si dělám zhruba 2x týdně, abych pleť důkladně vyčistila a zbavila všech odumřelých buněk. Zrovna dodělávám kávový peeling od české značky Luuc Cosmetics. Vždy mám po něm pleť nádherně jemnou, pružnou a i přesto, že obsahuje olej, to mé mastnější pleti nevadí.
PS: Používám ho i před aplikací samoopalováku.

106-6
A mezitím, co působí všechny zkrášlovací kúry, je čas na chvilku klidu - knížku, kávu s rostlinným mlékem, svačinku, svíčky a oblíbený playlist na Spotify. Nedávno jsem si koupila  HYGGE od Meik Wikinga, protože jsem procházela divným obdobím a potřebovala jsem nějaké nakopnutí. Knížku si ale šetřím a vždycky si přečtu jen třeba 5 stránek, abych to štěstí vstřebávala postupně O:).

106-5
106-9
106-3

Napište mi, čím si nejlépe vyčistíte hlavu vy! Já miluju procházky s Delinkou, prohlížení tumblr stránek s puštěným Tropical House playlistem a když k tomu mám svoje oblíbené jablko (jak málo stačí k dětské radost:D), kafe a pár čtverečků hořké čokolády s kousky malin, jsem happy jak dva grepy a nemůžu si na nic stěžovat.
Teď zrovna takový den vyhlížím a obávám se, že příjde až příští sobotu, ale co..aspoň se mám na co těšit! :D
Pusu a užívejte sluníčka!
G

3 komentáře

  1. Já zboznuji když si uklidim po celém pracovním týdnu, zapalim svíčky (i v létě) a proste jen tak brouzdam a pročítám si blogy :) Jinak me moc zaujal ten peeling, určitě na nej mrknu :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanek, jeste mam par zkousek, ale mam prece jen vic casu nez pred nekolika tydny a jsem tak moc rada, ze mam konecne vic casu na sebe a na rodinu a hlavne jsem mnohem stastnejsi nez driv, kdyz je konecne to leto. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky ♥ Ja sa napríklad vôbec neopálim... spáliť sa, to áno, na to som expert, ale nikdy z toho nič nie je a hneď ako sa stratí začervenanie som opäť bledá, takže aby som mala nejakú farbu bez rizika solária, zostávajú mi len tie samoopalováky :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS