Social Media

Summer New In

Happy Morning🌸
Hlavně že jsem o tom naposledy mluvila. Celý víkend mi je blbě a měla bych odpočívat a místo toho jsem nejproduktivnější za poslední dny! Což znamená, že mám pro vás nachystaný článek i na středu/čtvrtek (a je to hodně dlouho očekávaný post) a konečně jsme se ségrou taky nafotily oblečení a doplňky na vinted! Takže mrkněte, jsem tam jako gabrielakre.
A jak jste na tom s letními nákupy? Máte už dostatek šatiček, lehkých topů, cute kraťásků a cool brýlí? Musím říct, že mně se toho za poslední dobu shromáždilo doma docela dost, takže si dávám shopping stopku a hledat už budu jen perfektní plavky. Máte někdo nápad, kde takové najít? Objednávat z netu se trošku bojím, ale krásné jsem viděla v Etamu. Mám ale naštěstí ještě hodně času, v podstatě až do půlky srpna, takže možná vychytám i nějaké ve slevě.
Teď ale hurá na to, co už mi (nejen) v šatníku visí...

186-11
Nejdřív jsem nad šatama z H&M váhala, ale usoudila jsem, že jsou extra pohodlné a vážně je vynosím a navíc - za 350,- jsem je tam vážně nemohla nechat!

186-10186-9
Off shoulder trend jsem si hrozně oblíbila. Podle mě je navíc skvělou volbou pro nemámprsa-holky, protože odtáhne pozornost někam jinam a s nabíraným střihem vám ještě i trochu přidá😁.

186-8
Tohle je přesně věc, kterou rozhodně nepotřebuju a zároveň potřebuju hrozně moc. Když mám něco/někoho oblíbeného, jsem "all in" a když přišlo info, že bude mít v H&M Zara Larsson svou vlastní kolekci, věděla jsem, že něco si pořídit musím! S kamarádkou jsme se nakonec rozhodly pro gumičky za 129,- 😂, ale ty byly hned vyprodané, tak padla volba na růžový top, který bude podle mě na léto skvělý!

186-7
V létě musíte mít aspoň jedny brýle s barevnými skly. To je nutnost! Já jen tak přihodila při nákupu na Answearu tyhle se zlatými obroučkami Medicine a byla jsem dost mile překvapená. Mám malý obličej a drží mi skvěle, jsou hezky pevné a dostanete k nim koženkové pouzdro.

186-6
Ach💘 Prostě láska. Jako milovník značky Nike jsem rozhodně potřebovala svoje vlastní Cortezky. A nejsou v té růžové ještě víc roztomilé?

186-5186-4
Po Stan Smithech toužím už roky, protože je zkrátka unosíte ke všemu. Moje vysněné mi všude vyprodaly, ale nakonec padla volba na all white variantu, kterou jsem ukořistila na Answearu, stejně jako romantické chokery, na které jsem se v Mangu byla dívat už taky pěkně dlouho😅.

186-3
Novinku - tekuté matné rtěnky od značky Gosh se staly mým velikým favoritem! Drží celý den, nezalézají do vrásek a ty barvy😍. Teď je ve FAnn parfumeriích Festival péče a líčení, což znamená, že i na tyhle krásky dostanete 20% slevu!

186-2186-1

Doufám, že jsem vám přinesla aspoň kapku letní inspirace a nezapomeňte skočit na vinted!
Posílám pusu a spoustu energie do nového týdne!
G

12 komentářů

  1. Super kousky, uz se tesim jak je zkombinujes. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné kousky Gábi, ty šaty jsou úplně na nějakej letní fesťák <3

    OdpovědětVymazat
  3. To mám úplně ten stejný problém, zrovna jsem nashromáždila všechno letní oblečení, které mám a nevím, co nosit dřív, ale nějaké pořádné plavky, to ne... Vlastně nemám vůbec žádné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já mám, ale už jsou takové...no..trochu opotřebované :D a chce to něco nového:D

      Vymazat
  4. Ty Nike? BOŽÍ! Jinak si koupila moc krásné kousky :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky a ešte krajšie vecičky :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS