Social Media

Fall Favourites♥

PB194000-2 Krásné pondělí!
Vím, nějak to tu s novými příspěvky pokulhává, ale nevím, kam dřív skočit. Vždycky když si myslím, že mě čeká klidný týden, skočí do toho něco neodkladného a vše ostatní musí logicky počkat. Ale i přesto musím říct, že jsem si užila moc fajn prodloužený víkend s kamarádkama a ségrou. Ještě jsem vám chtěla povědět o mém nápadu udělat "blogmas", ale nevím, jestli by to pro mě nebyla zrovna teďka sebevražda, takže od toho nejspíš upustím. Ale i tak se samozřejmě můžete těšit na spoustu vánočně laděných postů, protože na cokoliv svátečního a třpytivého se najde chvilka vždycky😁.

Což mě přivádí k otázce...Máte už dárky? Já jsem pár prvních měla už v srpnu, teď čekám na nějaké balíčky a zbytek mám zatím nafocených v mobilu, haha. Řeknu vám ale, že to je skvělý způsob, jak nepřijít o žádný váš nápad! Zkrátka, cokoliv mě v obchodech zaujme, si vyfotím (nebo udělám screenshot, když jsem na tabletu/mobilu) a pak jen vyberu, co se mi bude zdát nejlepší. Ráda bych pro vás přichystala tipy na Black Friday, ale protože den nemá 40 hodin, radši nic dopředu neslibuju. Ale inspirovat se můžete třeba i v tomto postu. Představuju vám mé aktuální oblíbence, které by určitě udělaly radost vašim maminkám či kamarádkám, nebo si je na wishlist můžete připsat vy.



PB194001
I love... - Cherry Almond Sparkle bath&shower creme
Sice třešen patří spíše k létu, ale díky mandli mi vůně připadá víc podzimní. Nejsem si úplně jistá, jestli tuhle konkrétní variantu ještě někde seženete, protože ji mám doma už poměrně dlouho, ale od I love cosmetics voní všechno božsky, takže nešlápnete vedle.
PS: Má super krémovou konzistenci.

PB194010-2

Nejlepší primer, jaký jsem kdy vyzkoušela! Osobně jsem se podkladovým bázím pod makeup spíš vyhýbala, protože mi pleť mastily a zbytečně zatěžovaly, ale do tohoto chameleona jsem se zamilovala..vlastně hned, co mi holky z GOSH jeho kouzlo ukazovaly. A co je na něm tak magické? Produkt je totiž úplně bílý (s jemnými "třpytkami" - které se ale na obličeji netřpytí, spíš pak výsledně pleť rozjasní) a po rozetření na obličej se vám přizpůsobí k tónu vaší pleti, dokonale ji sjednotí a připraví na makeup. Říkám, prostě kouzlo♥ Když spěchám, nebo se nechci tolik líčit, stačí mi jen tahle podkladová báze a bb cream už ani nepoužiju. 


PB194031-2
Skvělý pomocník na podzimní a zimní čas, kdy suchá místa určitě trápí nejednu z nás. Stačí před spaním kápnout trochu olejíčku, rozetřít a zatímco spíte, dějí se ty největší divy. Ráno je vše vyživené uzdravené. Já ho používám konkrétně na oční okolí, když ho mám extra vysušené, že ani klasický oční krém nepomáhá.
Velké plus: obsahuje spoustu přírodních olejů a extrakt z levandule!

PB194035-2 Lak na nehty
Nejkrásnější lak, který mi kamarádka přivezla z Číny♥ - asi jen tak neseženete, ale musela jsem vám ho ukázat!

PB194039-2
Už pár let používám bázi pod oční stíny od značky elf, ale protože ji mají neustále vyprodanou, zrovna když mně dojde, jsem ráda, že jsem našla nějakou, která ji může vesele nahradit. Primer od...................totiž zvládne i moji mastnou pleť a stíny na něm drží a jsou intenzivnější.

PB194023-2
A na závěr mám pro vás jeden tip na blížící se "festive-season", kdy kromě všelijakých večírků a plesů nás čekají samotný Štědrý den a silvestrovská party. Tyhle kapičky jsou na takovou příležitost jako dělané - konkrétně odstín 014 Gold & 006 Bronze, které doslova září na tvářích. Na běžný den jsou možná až příliš výrazné, ale na party perfektní☺



Co vás nejvíce zaujalo a máte naopak nějaké tipy pro mě?
Mějte krásný týden! Já si jdu udělat čaj, zapálit svíčku a ochutnat moje první brownies, než poutíkám do práce.
G

3 komentáře

  1. ani jeden výrobek jsem zatím nezkoušela, takže moc díky za tipy! :) bázi pod oční stíny mám z Avonu a jsem s ní taky spokojená :) co se týče vánočních dárků, jsem letos úplně ve skluzu :D každý rok mám nakoupeno (nebo alespoň vymyšleno) už dlouho dopředu a letos jsem kvůli povinnostem ve škole nestihla zatím ani jedno :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. ten GOSH primer miluju taky, je boží! A my si asi můžeme s těmi články podat ruce :D <3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS