Social Media

New motivation

20171017_180037-2

Nějaký druh sportu/pohybu bude vždycky každodenní součástí mého života. Byla jsem tak vychovaná a nedokážu si to jinak ani představit. Ale i tak se někdy stane, že zmizí motivace a člověku se nechce nic. V takových chvílích musí přijít něco, co mě nakopne a já mám zase spoustu energie a hlavně chuť si jít zacvičit/zaběhat a baví mě to jak nikdy!


...a tady je těch pár věcí, co mi vždycky pomůžou
(třeba vám to taky pomůže dostat se zpět do toho!)

2017-10-03 05.43.13 1-2
20170819_064947-2

Inspirace
Mojí momentální největší inspirací je Romee Strijd. Před půl rokem začla vlogovat a ukazuje ve videích i svoje workouty. A řekněme si to na rovinu, kdo by měl být větší inspirací než jedna z VS andílků?♥

2017-08-06 08.29.01 120170902_193814-2

Hudba
K videům z youtube jsem si často ani žádné písničky nepouštěla, takže jsem se občas přistihla, že jsem jak mrtvola. Hudba mě ale dokáže ovlivnit tak moc, že už radši volím workouty, kde pořád někdo nekecá, haha a pustím si Spotify na plný pecky - teď vítězí buď Massive Pop Remixes nebo Workout Remix.

P6086079-2

N+TC
A teď k tomu, co přímo cvičím, protože to vás vždycky stejně zajímá nejvíc. Aplikaci Nike+ Training Club miluju už několik let. Někdy kolem léta jsem jí ale odinstalovala, protože mi v tabletu zabírá až moc místa. Zhruba od léta/září jsem teda cvičila jen podle Xhitu (a občas Gymra), což ale zrovna nejsou nejtěžší workouty a navíc vás to po nějaké době už přeci jen přestane bavit. A tak jsem si na začátku vesele znovu nainstalovala N+TC a každý den si na to svoje cvičení hrozně těším! Navíc je teď aplikace zase trochu jiná a je tam hodně cvičení navíc, takže si každý den pouštím něco jiného a jsem spokojená☺

20170531_182543-2

Kdyby vás třeba zajímalo, jak často a co přesně cvičím, tak mi dejte vědět. Navíc si plánuju pár workoutů sestavit i sama, abych měla zase ještě něco navíc, co vyjede z rutiny a měla jsem to pestřejší, takže bych to s vámi potom také mohla sdílet.

Pusu a krásný nový týden♥
G

4 komentáře

  1. Super clanek! ja jsem teda vetsinu casu motivovana, mam to stejne jako ty, od detstvi jsem byla vedena ke sportu a taky mi to zustalo. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec jsem nečekala, že se ve všech bodech shodneme! :D <3 Romee je boží!

    OdpovědětVymazat
  3. mne stačí keď si sadnem a vidím, ako mi špeky pretekajú cez okraj kalhot :D najlepšia motivace :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  4. No upřímně - mně se tvoje postava líbí mnohem víc, než jakýhokoli VS andílka! :*

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS