Social Media

Early 2018 favourites

P2155194

Krásnou neděli všem♥
Jaký jste měli víkend? Já klasicky studijní, ale už jsem na to docela zvyklá a škola mi zase tolik nevadí. Kromě toho jsem si v HMku chtěla vybrat nové jeany, ale po několika neúspěších se do nich narvat, jsem to vzdala a přesunula vybírání na nějaký jiný termín, haha. A teď momentálně mám po cvičení nacpané bříško tortillou, usrkávám kafe, protože potřebuju mít ještě aspoň trochu energie na třídění a vyklízení šuplíků a vybírání nového notebooku. A pokud hned po tom nepadnu, přečtu si několik stránek nové knížky, na kterou se už moc těším, ale zároveň nevím, jestli to je dobrej nápad, protože to je horor a my jsme dneska s Delinkou samy doma. Tak či tak, ať už dnes hrůzou neusnu, nebo mě démoni nechají být, doufám, že se vám dnešní článek bude líbit. Sepsala jsem vám poměrně hodně oblíbenců za první týdny nového roku, tak snad se inspirujete♥


Kids in love by Kygo
Jsou cca čtyři hodiny odpoledne, já si sedám do červenýho křesílka s americanem s mandlovým mlékem a nakrájeným jablkem (myslím, že tahle kombinace už asi nikoho nepřekvapuje :D), klikám na ikonku tumblr na tabletu a u toho mi hraje album Kids in love od Kyga. Moc se nestává, že bych si tohle konkrétní pouštěla i jindy, šetřím si ho vždycky na tuhle moji chvilku. Všechny ty písničky jsou tak krásný!


Good behavior
Když jsem na stories napsala, že bych mohla We are your friends vidět klidně tisíckrát, ozvala se mi jedna slečna, že to tak má se seriálem. Tak ti milá zlatá moc děkuju za novou závislost! Normálně se sama na seriály nedívám, vždycky jsme měly tuhle "tradici" se ségrou. Ale teď už není večeře bez Good behavior.

P2155191  
Spodní prádlo Lisca
Od značky Lisca mám už sportovní podprsenku, kterou nosím spíš na doma a nádherné kvalitní plavky, které se těším, až zase v létě vytáhnu. A právě kvůli kvalitě se k této značce mile ráda vracím. Tenhle jednoduchý set je moc pohodlný a příjemný na nošení. Co se týče spodního prádla - nejsem moc na něco příliš zdobeného a přeplácaného, proto kombinace klasické a průhledné látky s drobným zlatým přívěskem je přesně něco pro mě. Jak jste na tom s vkusem u podprsenek a kalhotek vy?☺
  P2155188

Elie Saab - Girl of now
Parfém, který jsem si zamilovala. Kupovala jsem si ještě jeden nový po Vánocích s tím, že Elie Saab si nechám spíš jen na večer, ale nemůžu si pomoct a nosím ho pořád. Je poměrně výrazný a sladší. A není to jen parfémová láska, jeho šaty jsou sen♥

182-2
P2155161  
Laky na nehty Lumene
Vyskočily na mě z adventního kalendáře a já už pokukuju po dalších barvičkách, protože kvalitou si mě dostaly.

P2155163  
EOS
Bez balzámu na rty nemůžu žít, ale nevyhovuje mi jen tak nějaký. Momentálně vede jakýkoliv od Luuc cosmetics a EOS. Jaké používáte vy?

182-1
P2155180
P2155181  
Kruhy a obrazce
Podle Elle budou letos už kruhy out. A mně je to úplně jedno, protože já trendy moc neřeším a prostě se mi líbí. A ne jen na uších. Každopádně by se mi ještě hodily nějaké zajímavé náušnice v podobném stylu ve stříbrné - nemáte tip, kam na ně?

P2155210

Maminky okénko
Občas se toho sejde víc a dorazí mi hodně produktů najednou. A jelikož bych je všechny nespotřebovala, nebo některé ani nejsou tolik vhodné pro moji pleť, předávám je mileráda dál. Ale přišlo mi škoda, vám o těch, co stojí za to, aspoň neříct. Mamku jsem obdarovala makeupem Sensai, který si hned zamilovala - prý se skvěle roztírá, dobře kryje a vypadá přirozeně. A nějakou dobu už používá i olejíček Ushuaya - hlavně na oční okolí večer i ráno. Prý mamce připomíná kolagen (a kolagen je u nás doma posvátný, haha) a ráno oči krásně probudí.

182-3

Ethic Power protein
Protein, co je snad všechnošpatné-free. Je vhodný pro vegany, je bez sóji, lepku přidaného cukru, umělých sladidel i aromat. Naopak obsahuje trávící enzymy a vlákninu pro dobré trávení (něco pro mě, haha), minerály a vitamíny. I když je sport mojí denní kávou, proteinům jsem nikdy neholdovala. Přišlo mi zbytečné do sebe cpát něco umělého, jen abych měla větší přísun bílkovin. Ale Ethic power mě vážně zaujal, takže už je u mě doma a já ho vesele piju po cvíču a chystám se ho přidávat do lívanečků a dortíků. Kdybyste o něm uvažovali, můžete ho koupit TADY a mám pro vás i slevu 10% s kódem "gabriela".

P2155217

Budu moc ráda, když mi napíšete, co jste si v poslední době zamilovali vy - ať už v módě, kosmetice, stravování nebo něco úplně random - kterou písničku si pouštíte pořád dokola nebo na jaký seriál teď koukáte.
Brzy se zase ozvu♥
G

4 komentáře

  1. Super článek! :) Já jsem si k němu hned pustila to album od Kyga (protože jsem ho ještě neslyšela...) a strašně mě to naladilo na léto. :D A seriál jsem si zapsala do svého "pomaturitního to watch listu"!
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  2. Krasnej clanek Gabi, moc dekuju za tipy, to vsechno zni naprosto skvele! <3

    OdpovědětVymazat
  3. No..bylo by divný, kdybych napsala, že to mám s většinou stejně? :D já si momentálně zamilovala parfém Jo Malone, tělový olej Ushuaya a jeden song, u kterýho si nemůžu zaboha zapamatovat název :D <3

    OdpovědětVymazat
  4. Na eos taky nedám dopustit! Seriál mě dost zaujal, takže až budu mít nějaké volnější období, určitě kouknu!
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS