Social Media

Have done this weekend

Bez názvu
Objednala si knížky. Po dočtení DO VODY od Pauly Hawkins na mě čekal Malý pražský erotikon od Patrika Hartla. Musím se přiznat, že se mi moc nelíbí, ale zkusím ho dočíst. Mnohem víc jsem ale nadšená ze všech knih, které ke mně teprve doputují! A klidně mi napište do komentářů tip na vaši momentálně oblíbenou, ať si ji můžu připsat na seznam.

P1304960-2
Cvičila s N+TC. Stále mám ještě tolik neodcvičených workoutů z té novější verze aplikace, z čehož mám velkou radost! Žádné rutinní cvičení a pokaždé něco jiného.


Chodila na procházky s Delinkou♥ Užívám si to naše "štěňátko", co to jde - což znamená dovolené spaní u mě v posteli a dlouhé procházky potmě i na sluníčku.

P1304990-2
Uklízela. Jarnímu úklidu se letos nevyhnu, i kdybych chtěla. Třídění bude radikální!

Poslouchala po dlouhé době Kings of Leon. Ráda se vracím ke svým starým oblíbencům. Skoro jsem zapomněla, jak moc jsem je měla ráda.

P1304975-2
Užívala si moje nejoblíbenější snídaně u taťky (kašičky) s kupou ovoce a oříšků♥ (mohli jste je vidět na insta).

P1304992-2

Doslova propadla jednomu seriálu a vytvořila si na něm pěknou závislost, což se mi už hodně dlouho nestalo. Teď jen trnu hrůzou, kdy mi skončí. Ale mám řešení! Pustím si ho znova od začátku😂 Chcete vědět, jaký to je? Počkejte si na lednové favourites.

P1304959-2

Doufám, že jste všichni měli krásný víkend a jste ready začít nový týden s úsměvem na tváři☺
G

5 komentářů

  1. moc pěkné fotky! :) Malý pražský erotikon jsem taky četla, ale víc se mi od Hartla líbily Okamžiky štěstí! :) potom můžu doporučit Osm nebo Bábovky od Radky Třeštíkové, tyto knížky byly taky super! :) jinak mě taky čeká velký jarní radikální úklid a třízení oblečení :D ale vůbec se mi do toho nechce :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky a super nápad na článok ♥ Inak k tým knihám... čítala si Divočinu od Cheryl Strayed? Ak nie, myslím, že by si mala, je to jeden z mojich najobľúbenejších príbehov a aj keď film je celkom slušne spravený podľa knihy, tomu písanému sa určite nevyrovná :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  3. Super clanek, diky moc za inspiraci! Ja taky uklizely, uplne me to najednou nejak popadlo. :D
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, já pravidelně propadám nějakému seriálu tak každý měsíc, někdy i týden. :D Zrovna teď je to třeba Handmaid's Tale. :) A skvělé fotky!
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  5. jsem zvědavá na ten seriál!! jsi kočičkaa <3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS