Social Media

A few workout facts

P2155333 Krásné pondělí!
Doufám, že si brzy zajedu nějaký pravidelný režim, budu si vše lépe plánovat a budu vám přispívat častěji. Zatím je pro mě ještě stále hodně věcí nových a skloubit všechno dohromady je docela oříšek. Ale to jsem celá já. Nikdy si nedokážu věci ulehčovat. Naopak dělám i to, co bych „nemusela“ a komplikuju, co můžu. A teď sakra vůbec netuším, proč jsem začala tak negativně. Vždyť je pondělí ráno, nový týden, nový začátek. A nové začátky vždycky ráda začínám nejlépe, jak to jde. S úsměvem na tváři. Tak doufám, že bude úsměv zdobit tvář i vám a vrhnete se do nového týdne s vervou a odhodláním.

A když jsme u té vervy a odhodlání, co to vložit i do nějaké sportovní aktivity? Haha. Řekla bych, že jsem vám napsala už miliardu článků o mém cvičení. Ale z mně neznámého důvodu to je téma, na které se mě stále nejvíc ptáte a nejraději o něm čtete. Přemýšlím, co bych vám tak ještě mohla předat, protože se u mě nic moc nemění. Stále cvičím z 90% doma s mojí nejoblíbenější aplikací Nike Training Club. Zhruba od listopadu (a kdoví jestli ne ještě delší dobu) jsem ani nebyla běhat. Ale nádherné počasí nás probralo ze zimního spánku a o víkendu jsme se konečně se ségrou a Štěpánem byli i proběhnout. Držím nám pěsti, ať nás to nadšení neopustí a budeme v tom pokračovat!
Na NTC mi chodí taky poměrně dost dotazů. Proto jsem se rozhodla sepsat pár faktů, aby bylo všechno jasné a mohli jste se třeba inspirovat!

1

Cvičím cca 5x týdně necelou hoďku.

Půl hodina se skládá z workoutů s NTC - většinou třeba dvou 15minutových.

1
P2155299

Cca 15 minut mi zabere zahřátí (když není v prvním workoutu, který cvičím) a protažení.

Na flexibilitu se poslední 2 měsíce zaměřuju vážně hodně. Důvodů je několik – z blbého sezení mě začaly bolet záda, chci být zase více ohebná a..nevím, jak to popsat, ale zkrátka tenhle druh bolesti je hrozně příjemný, haha.

P2155348
3 
Cvičím s tou nejnovější verzí NTC, se kterou jsem šíleně spokojená, protože nabízí workoutů opravdu hodně!

Konkrétní cvičení pro daný den si vybírám podle nálady a cvičím převážně na celé tělo. Nerozděluju leg/abs/upperbody/day. Mám ráda, když procvičím úplně vše.

P2155375
2

Kdyby vás napadlo něco konkrétního, co by vás zajímalo a nedalo vám spát (haha), určitě mi napište a můžu se o tom rozepsat víc. Cvičení pro mě už dávno není nějakou aktivitou, kterou bych dělala za cílem „hotbodyforsummer“. Navíc mě momentálně cvičení ani hubenější nedělá, ale to by byl zas jiný příběh. Sportuju, protože mě to baví, odreaguju se při tom, nebolí mě celé tělo z nedostatku pohybu, jsem schopná doběhnout autobus (:D) a mám ráda, že se cítím silnější.

Ještě jednou krásný začátek nového týdne a hodně energie!
Pusu
G

5 komentářů

  1. Super clanek! Ja teda taky nekdy cvicim doma, ale jenom doma by me to asi nebavilo... Potrebuju behat nebo byt na crosstraineru, proste nejaky cardio, takovy cviceni z nike nebo podobny pak delam po 1 hodine cardia... Zajimala by me tvoje rutina az zacnes behat, jak dlouho, jak casto atd. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Sandro! Přesně jak píšeš, je to super to aspoň trochu kombinovat, aby se to člověku neomrzelo:)) A určitě pak zas napíšu, až budu běhat častěji a budu to mít nějak pravidelné:)

      Vymazat
  2. achjo, jsi moje největší cvičící motivace! měla bych s NTC zase začít! a vypadáš...božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo ty jsi láska!! Nejradši bych dala nějakou NTC akci zase :D

      Vymazat
  3. Super článok, ďakujem za tipy! Som veľmi rada, že nepatríš k ľuďom, ktorí cvičenie delia na časti tela, o to viac ma inšpiruješ, ja to delenie priam neznášam :D A inak presne viem, čo myslíš tým, že je ti tá "bolesť" pri trénovaní flexibility príjemná, tiež to mám rada :D ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS