Social Media

Inspiration for upcoming week

inspo2
Krásné nedělní ráno!
Probudila jsem se už o půl sedmé, protože jsem včera zalehla poměrně brzo. Navíc jsem si včera před spaním vsugerovala, že u mě v pokoji je duch - aneb sama v bytě a rozečtený horor není zrovna nejlepší kombinace. Vážně jsem nechtěně svoji hlavu přiměla uvěřit tomu, že se stín ode dveří pohybuje a něco z něho vychází, haha. Takže jsem po probuzení byla vážně ráda, že už je ráno a světlo. K snídani jsem si rozpekla žitný chlebík s žervé, do misky udělala trochu homemade müsli s jogurtem a banánem a po každodenní sklenici teplé vody s citronem (což je teď mimochodem moje velká obsese a fakt hned po probuzení se citronové vody nemůžu dočkat :D) doplnila tekutiny ještě bylinkovým čajem. Už bych si ale docela ráda udělala i kafe, jen stále přemýšlím, jestli si koupit French Press, Hario V60 nebo nádherný Chemex. Napsala jsem si poměrně dlouhý to-do list na celý víkend, včera si z něj už pár věcí odškrtala, ale dnes asi udělám jen to nejnutnější a neděli pojmu spíš odpočinkově - zacvičím si, uvařím nějaký rychlý oběd a vydám se za Kristý♥.

inspo

A musím ještě ocenit to nádherné počasí. Snad nám s rostoucí teplotou zůstane i sluníčko! Znáte takový ten pocit natěšení, když se třeba už konečně začnou blížit Vánoce? Ten se teď u mě dostavuje čím dál častěji - jen se samozřejmě týká jara!
Užívejte ještě celou neděli a přeju vám krásný start do nového týdne!
G

14 komentářů

  1. Skvělá inspirace, já mám neděli spíš učící, ale i tak se budu snažit do ní nacpat nějaký ten odpočinek. A taky už tak strašně toužím po jaru!
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já už se teda taky budu muset pomalu učit, za 2 týdny už mi zase začínají zkoušky:/ Snad už to jaro pomalinku dorazí:))

      Vymazat
  2. Hezké fotky :) Já jsem měla víkend napůl pracovní a odpočinkový :D A na jaro se těším neskutečně <3 Až konečně budu moct odhodit kabát a netřást se zimou při čekání na šalinu :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No o tom mi něco říkej! Hurá až si vyjdeme jen v koženkové bundičce a bude nás hřát sluníčko :D

      Vymazat
  3. krásné fotky! :) už dlouho se odhodlávám k tomu, abych začala pít po ránu právě vodu s citronem, ale vždycky na to zapomenu :D tak snad se k tomu konečně dokopu :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně stačilo to udělat tak 3x za sebou a teď už jsem snad i závislá :D:D:D

      Vymazat
  4. Krásná inspirace ze které sálá jarní atmosféra :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. Krasnej clanek, moc diky za inspo! Ja bych dokazala travit hodiny na Pinterestu. <3 <3 <3 Haha. Jinak teplou vodu s citronem uz piju tak pul roku kazdej den a taky na tom jsem uplne zavisla!!!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Pinterest používám spíš, když hledám nějakou konkrétní inspiraci...ale jinak jsem fakt závislá na tumblr! No viď? :D Je mi po tom hrozně dobře:D

      Vymazat
  6. mna asi nenakopne žiadny inspo článok, obrázok, atd. :D ja som ešte v hlbokom zimnom spánku

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? :D Tak třeba to probuzení přijde teď se sluníčkem a příchodem opravdového jara :D

      Vymazat
  7. Krásna inšpirácia, takéto články ma bavia :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost:)) Určitě jich tu ještě bude dost O:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS