Social Media

Inspiring ladies

Krásný čtvrtek!
Skoro jsem napsala "Krásnou středu", ten týden zase nějak podezřele rychle utíká. Ale znamená to jediné - blíží se víkend, kdy jedu domů za rodinou a už se nemůžu dočkat, až se přivítám s Delinkou. To bude lásky! Kromě krásného čtvrtku bych vám, holky, ale ještě chtěla popřát i všechno nejlepší k Mezinárodnímu dni žen, který mě tak trochu inspiroval k dnešnímu článku. Ráda bych vám totiž představila svoje "online" oblíbenkyně! Berme to jako takovou oslavu dnešního svátku, který je podle mě moc hezký. Určitě ještě hezčí než Valentýn (tvrdí jedna single holka:D) a vůbec to nesouvisí s tím, že dnes slaví kromě všech žen i konkrétně všechny Gabriely (tvrdí jedna Gabriela:D). 

CZECH BLOGGERS

Ladies1
Moje Kristý je nejen mojí inspirací, ale i úžasnou kamarádkou. Jsem hrozně moc ráda, že nás blog dovedl k sobě a já můžu mít ve svém životě člověka, který je nablízku, kdykoliv jen potřebuju a vždy se těším na každý náš holčičí dýchánek, ať už to je sleepover, blogerská akce nebo milion kafíček či celý společný víkend. Myslím, že každý, kdo měl možnost se s Kristý vidět, mi potvrdí, že to je neuvěřitelně milý člověk, se srdcem na správným místě, v jehož přítomnosti se cítíte hrozně fajn a její přirozenost vás hned okouzlí. Stejně takový je i její blog - ať už píše o módě, líčení nebo každodenním životě, přirozenost a jednoduchost, ale zároveň to "něco", co si u Kristý zamilujete, se nachází v každičkém postu

Další kráska, která stojí za to, abyste se mrkli nejen na její blog, ale i youtube kanál, který teď hodně úspěšné rozjíždí (a já ti Markét tleskám). Myslím, že se najde tak milion holek, co budou chtít stejně dlouhé vlasy i krásnou postavu. A já rozhodně nejsem výjimkou (hihi), ale stejně tak mě u Markétky baví i články o zdravé výživě a celkovému pohledu na náš život.

Přiznám se, že kromě Kristý a Markét, skoro na žádný jiný český blog nechodím pravidelně. Veru je ale blogerka, která mě už dlouho předlouho taky děsně baví, a kdybych měla více času, stoprocentně bych ji stalkovala everyday. Ale i tak si jednou za čas k snídani její blog otevřu a doženu nepřečtené posty! Verča má svůj osobitý styl a její randomy mám nejradši.


INTERNATIONAL BLOGGERS

Ladies2
Moje největší láska už milion let, o které se nebudu sáhodlouze rozepisovat, protože téměř každý už ví, že to je moje největší inspirace. Prožívám s ní naprosto všechno, miluju její humor a hlavně energii a sílu. 

Mariannu sleduju už taky pěknou řádku let. Hltám každý její random článek, miluju její fotky, cit pro dekorování interiéru a psaní o každodenní strastech i radostech.

Třetici zahraničních blogerek "stálic" uzavírá Jo z Finska (asi jste si už všimli mé slabosti pro Skandinávii). Její blog se stává víc a víc uměleckou galerií, její fotky jsou vážně nádherné. Zároveň ale její posty nepostrádají osobitost a Johanna vás dokáže tak skvěle vtáhnout do jejího aktuálního světa, že chcete vědět víc a víc!


FAVOURITE IG ACCOUNTS

Španělka s hravými fotkami. Zbožňuju její roztomilost a styl!

Domča prostě skvěle umí, co dělá. Její feed jsem obdivovala snad už od samého založení jejího IG účtu.

Další moje srdcovka, která je taková strašně milá slečna, umělecká duše s citem pro krásné fotky. Kdykoliv jsem ji napsala, vždycky mi odpověděla a je to zkrátka člověk, co inspiruje! A mimochodem, objevila jsem ji přes tumblr, čímž se dostáváme k poslední kategorii.


FAVOURITE TUMBLR PAGES

Slovenka, co tumblr zásobuje hromadou stylových fotek. Vždycky se těším, když při mém odpoledním dýchánku s tumblr přijde na řadu ten její.

Mladá slečna ze Severní Karolíny, co miluje "preppy" style a balet a má kromě blogu i krásný tumblr, který sleduju už pěknou řádku let.

Jeden z mých nedávných objevů. Má krásný tumblr se sladěným feedem i božími outfity. Je to jedna velká inspirace!

Na instagramu se poslední dobou podporuje velký množství lidí a teď nemyslím žádné f4f a s4s, ale určitě nikomu z vás neuniklo sdílení oblíbených profilů na stories. Mně to přijde hrozně hezký a proto bych jednou za čas kromě dnešního článku, přidala na IG také své oblíbence. Protože jak říkám, inspirace není nikdy dost a instagram je plný kreativních a inspirativních lidí!
Což znamená, že budu moc ráda, když mi do komentářů hodíte ty vaše favority, ať obohatím svůj seznam!
Mějte se krásně.
G

9 komentářů

  1. Market, Vercu i Kristy taky naprosto zboznuju, dohromady s Domcou z dblogu jsou to moje nej cesky blogerky. Jinak Carlottin Instagram mi taky prijde super! Ale moc moc diky za tip Josie, hned jsem ji zacala sledovat.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josie je fakt úžasná! Je svá a hrozně moc inspirativní!

      Vymazat
  2. Podle mě je článek suprově načasovaný! Jen mi přijde škoda, že u nás není tolik rozšířený - rozhodně ne tolik jako ten Valentýn. Přitom je to zrovna opravdu důležité... A některé blogerky taky sleduji - dobrý výběr! :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  3. Prekrásny článok! ♥ Úprimne by ma veľmi zaujímalo, v akom programe robíš tieto úžasné koláže :D :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju!! A skládám si ty fotky v Gimpu, nemám na to nějakou aplikaci...ale třeba Pixlr je na tohle super:)

      Vymazat
  4. Jeeee, ty seš miláček, děkuju! <3

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS