Social Media

These days

P2155521

 Poslední dny
... se cítím hrozně šťastně. A vůbec nevím proč. Je toho stále tolik, co mi chybí, čeho je naopak hrozně moc a rozhodně vše není ideální. Ale jsou to ty drobné maličkosti, které dělají každý den hezčím. Večer ulehám s úsměvem na tváři. Těším se, až si budu moct přečíst další stránky rozečtené knížky (teď to zrovna jsou Všechny malé zázraky - jak příhodné) a potom se vydat do říše snů, které mi teď motají hlavu každou noc a já mám pocit, jako bych žila dva životy - ten denní a fiktivní noční.
Každé ráno vstávám natěšeně, ať už kvůli velké snídani, která mě čeká nebo kvůli zvědavosti, co dnešní den přinese.

Bez názvu
... si cením toho, jakou mám rodinu. Ač není perfektně uspořádaná, každý člověk v ní perfektní je. Všechna jejich slova si beru k srdci a hlavně doufám, že vždy budu mít energii jim vše oplácet a dávat veškerou lásku i nazpět.

... se snažím si najít novou dokonalou kabelku. Nechcete mi dát, prosím prosím, vědět, kde kouknout po nějaké kvalitní, černé, velké a originální?

... a nějaké rady ohledně kufru? .. a frenchpressu/haria v60? Stále se nemůžu rozhodnout.

P2155461
... se už ukrutně těším na jaro. Až se všechno začne zelenat. A růžovět! Miluju ta rána, kdy vyjdete z baráku a vdechnete jarní vzduch, který je naprosto odlišný od toho mrazivého. Je to takový ten vzduch, který vám dává pocit "Už bude jen líp."

P2155519
... se snažím najít skulinku pro zkrášlování mého nového pražského prostoru pro bydlení. Ale bohužel ne a ne najít ten čas. Moje nástěnka stále zeje prázdnotou, stejně jako stojánek na fotky. Mohla bych si to dát za úkol na příští týden - ale sama už teď tuším, že to není úplně reálný cíl. Achich, nafoukněte dny, prosím. Chtěla bych dělat tolik věcí!
...
ale teď hlavně spát. Takže vám všem přeju krásné sny a těm, co článek budou číst až zítra - nádherný víkend a rozhodně si ho nenechte zkazit tím mrazem, co nám má přijít! Já tohle stoprocentně nedopustím - můj víkend se ponese v duchu narozeninových oslav - což znamená hodně jídla, hodně lidí a hodně sebestřednosti, protože narozeniny jsou tím dnem, kdy si to můžete dovolit!:D
Pusu
G

4 komentáře

  1. Krasnej clanek! Jsem moc rada za tebe, ze jses tak stastna! Ja momentalne taky strasne... Ja taky hledam kufr a vyhlidla jsem si jeden od eastpack, maji fakt suprovy!!!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Já už chci taky jaro strašně moc, ale zrovna když tohle píšu, tak mi na okně leží sníh... A ten pocit štěstí, kdy mě baví opravdu i vstávat, znám. I když mě teď zase na nějakou dobu opustil, ale tak to už prostě je. Užij si narozeniny!
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  3. Takéto články ma veľmi bavia :) A teším sa s tebou z toho, že si šťastná! ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS