Social Media

Fixed hair before vacay (Hair Fashion Point)

3

Krásné pondělí!
Jak jste vkročili do nového týdne? Já s úsměvem od ucha k uchu po skvělém víkendu a s ještě lepšími vyhlídkami před sebou. Ve středu odlétám na dovolenou, kterou mám po roce, takže asi chápete, jak moc se už těším. Budu se muset krotit, abych si nevzala kilo knížek. Myslím, že letos bude daleko větší problém se vzdát některé z nich, než nějakýho kousku oblečení. A klidně mi můžete dokola opakovat, že je nemám šanci přečíst, navíc když neplánujeme jen ležet na pláži. Jenže Murakiho doma nechat nemůžu, "poznala" jsem ho vloni na Zakynthosu a hodně toho ve mě změnil. Další knížku mám půjčenou od kamarádky a přečíst ji prostě chci a musím. Třetí se zase úplně vybízí, aby jela k moři taky....a takhle bych mohla pokračovat dál a dál. Budu to muset ještě promyslet.

2

Ale zpět k pátku, kdy mi moje milovaná ségra zase dorazila do Prahy. Hned po práci jsme si skočily na vlasy do Hair Fashion Point na Zličíně, abychom mohly u moře dělat parádu, haha. Od té doby, co jsem v Praze, jsem u kadeřnice nebyla, protože jsem zkrátka nevěděla, kam se vydat. Takže když mi v mailové schránce přistál milý email, zda nechci vyzkoušet služby v Hair Fashion Pointu, řekla jsem si proč ne:)

6

P8040055

Kadeřnictví v obchoďácích moc nemusím a znovu se mi potvrdilo, že atmosféra v těch klasických je zkrátka jiná. Ale to vlastně začínám špatně, protože v HFP jsem se cítila moc příjemně.

A to hlavně díky milé hair stylistce, která mi všechno ohledně produktů a mých vlasů vysvětlila a vždy popsala, co zrovna "provádí". Dokonce na mě byla přísnější než moje bývalá kadeřnice v Hradci a nedala na můj smutnej výraz, že opravdu takovej kus musí pryč. Prý za to budu ráda. A jsem! Vlasy to potřebovaly a mně se těch tahle délka vlastně i líbí mnohem víc. Takže milé paní kadeřnici odpouštím i to, že mě při mytí vlasů trochu tahala:D

4

1

Kromě střihu jsem po sto letech zkusila i přeliv, abych měla barvu hezky sjednocenou a zbavila se žlutých/zlatých odlesků, co mi sluníčko za ty roky přimalovalo.

P8049983
P8040026-2

A ségra? Ta byla s výsledkem taktéž nad míru spokojená! Slečna si s jejími melíry hodně vyhrála (až jsme začaly umírat hlady, hihi) a výsledek byl přesně takový, jaký očekávala. Ne-li lepší!

Sečteno podtrženo, slečny hair stylistky z Hair Fashion Pointu bych vychválila do nebe. Tak moc jsme byly s výsledkem spokojené. Jen je podle nás hrozná škoda, že salon nemá nějaké pěkné místečko. Obchodní centrum mu podle mě ubírá na kráse a já osobně se tam nemůžu cítit stoprocentně zrelaxovaně.

5

Co na výsledek říkáte vy?

Posílám pusu!
G

3 komentáře

  1. Silene moc ti to slusi Gabi! Me se vysledek moc libi. <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný!! :) Obě jste kočky :) moc se mi líbí ten kontrast mezi brunetkou a blondýnkou, to je krásný :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne vlasy! ♥ Fotky sú inak veľmi super :))

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS