Social Media

Hello October!

fallpictures

Krásný první říjen všem!
To je až neiuvěřitelný, jak září uteklo! A dneska se probouzíme do nového měsíce. Už doopravdy tu je čas chundelatých svetrů, velkých šál, horkých čajů, více kafíček než kdy jindy, čtení tlustých knížek po cestě do práce a hlavně doma pod peřinou, strašidelných filmů, dýňových polévek a ranních ovesných kaší se švestkami, hruškami a jablíčky. Jeeje jak já mám říjen ráda😍. Na co se nejvíc těšíte vy? Já bych ráda koukla na nějaký film od Tima Burtona nebo šla ne horor do kina. Nevíte, jestli budou dávat nějaký, co by za to stál? O víkendu jsme se ségrou koukaly na Očistu (první díl) a i když se mi nápad filmu fakt moc líbí, konec byl trochu zvláštní a dvojka je rozhodně lepší. Další podzimní aktivity ještě volně visí ve vzduchu a zatím nevím, kterou chytnu a udělám si na ni ve svém (teď fakt dost) busy životě čas. Možná bych mohla i sem na blog udělat Could do list for this Fall? Chtěli byste? Mě tyhle tipy článků vždycky šíleně moc baví číst😊

Po minulém inspirativním článku dnes přicházím s dalším - mým klasickým "tumblr mood boardem". Pomalu ho převlékám z letního na podzimní a na ty hygge dny se tak nemůžu dočkat ještě víc!

falltumblr

Pro víc inspirace vás jako vždy odkážu na můj tumblr a teď najdete i spoustu inspirativních článků na novém online magazínu Harper's Bazaar.

Pusu a užívejte kouzelný říjen!
G

6 komentářů

  1. Jó, tyhle fotečky a inspirace opravdu můžu ♥
    Na vše, co jsi vyjmenovala, se těším jakbysmet a k tomu i na nakupování vánočních dárků, na kterých už jsem letos začala pracovat minulý měsíc a moc mě to baví, když je na to čas :)
    Také užívej krásného měsíce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně<3 já bych se tumblrem mohla probírat hodit a hodiny O:) A o Vánocích mi ani nemluv! Na nákupy a všechno okolo se taky šíleně moc těším!

      Vymazat
  2. Diky za inspiraci, tyhle clanky mam strasne rada! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Na dýňovou polévku se moooc těším :-) mňáám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dneska byla nakoupit dýně a zítra si ji udělááám <3

      Vymazat

Instagram

Theme by STS