Social Media

Tipy na dárky pro tatínky

Krásné pondělí!
Jak zvládáte předvánoční shon? Já si tohle období moc užívám - ale musím se přiznat, že pocity naprosté euforie střídají chvíle zoufalství, kdy zamačkávám slzy a snažím se zhluboka dýchat a nepropadat panice. A tak i když byl můj víkend klasicky celý studijní, hned po škole jsem vždycky utíkala domů, abych si užila rodinu. Neznám totiž lepší lék v boji proti depresi, než trávení času s těmi mými nejbližšími♥ A jak mě na jednu stranu děsí, kolik toho musím stihnout do Vánoc a čas běží šíleně rychle, na tu druhou se nemůžu dočkat, až bude 21. prosince a já popadnu kufr a vydám se vlakem za nimi! ..a za pohodovou vánoční atmosférou, bytem vonícím cukrovím a tím hřejivým pocitem u srdce.

Ale teď k dárkům! Máte už nakoupeno? Vánoce rozhodně nejsou (jen) o dárcích, ale co se týče vymýšlení a nakupování hezkých věcí pro moji rodinu a přátelé, jsem nezastavitelná, haha. Však už mě znáte O:) Stejně tak mě i baví každý rok pomáhat s nápady vám, a tak jsem pro vás připravila hned několik sad s tipy na dárečky. Stavte se tu každý den v tomto týdnu - na každý jsem totiž připravila jiný gift guide!

Dnes mám pro vás 9 kousků, které by určitě mohli udělat radost vašim tatínkům, ale věřím, že se dají aplikovat i na bráchy či přítele. Můj seznam je sice z větší části zaměřený tak, že by udělal radost tomu mému taťkovi, ale věřím, že by si tu každý mohl něco vybrat:)


tipy_na_darky_muzi


Dejte mi vědět, co letos kupujete tatínkům vy.
Mějte se krásně a zítra se tu zase vidíme!
G
Článek obsahuje adlinky.

10 komentářů

  1. Super tipy, ale můj táta by to podle mě neocenil, na oblečení moc není a na voňavky také ne :D většinou kupuju trsátka a nějaký cédéčka do auta :D :)
    Tohle bych využila spíš pro přítele :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jestli je tvůj taťka takhle hudebně založenej, tak to se pak taky hezky nakupuje:D Můj je na ty sportovní věci:)) ..a popravdě na voňavky taky není :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Super clanek! Tyhle posty o Vanocich miluju uplne nejvic. <3

    OdpovědětVymazat
  5. Spíše bych řekla, že je to tip na dárky pro přítele :D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak něco se určitě může aplikovat i na přítele:D Děkujuuu <3

      Vymazat

Instagram

Theme by STS