Social Media

Spring Inspiration & Sunday mood

springinspiration

Well well..neděle patřívaly k mým nej nej nejNEoblíbenějším dnům. Pamatuju si, že už jako malá jsem v neděli odpoledne mívala sevřený žaludek a cítila hrozný strach z nadcházejícího týdne. V průběhu let se tyhle pocity určitě měnily a bylo i období, kdy mi poslední den v týdnu nevadil vůbec. Když jsem pracovala v H&M, moc jsem nerozlišovala, jestli je všední den nebo víkend, ale hádám, že jsem moc šťastná nebyla, když si celá moje rodina užívala společných chvil doma a já jsem musela pracovat. A poslední rok, kdy jsem v Praze, jsem většinu mých nedělních dopolední proseděla ve škole a odpoledne už byla ve stresu, abych si stihla všechno pobalit a ještě užít aspoň chviličku se ségrou, než zase nasednu na vlak. Vzpomínám si i na dny, kdy jsme měly se ségrou skoro (i úplně, ups:D) na krajíčku, že se musíme rozloučit a celé 4 (!!!) dny se neuvidíme, haha. Přitom to nikdy nebylo tak, že bych se netěšila na pracovní týden. Spíše naopak. Do práce se těším skoro každý den a pondělky přímo miluju. Ale o nedělích prostě visí cosi pochmurného ve vzduchu.

Se svými špatnými náladami a stresem se ale poslední roky snažím hodně bojovat. A zrovna dneska jsem podle mě vyhrála na plné čáře. Přitom to byl úplně obyčejný den, ale zkrátka jsem se tou depresivní atmosférou nenechala pohltit a soustředila jsem se na věci, co mi dělají radost. Udělala jsem si skvělou kaši s kupou ovoce a hlavně mangem a banánem, co ségra s jejím klukem koupili na trzích s exotickým ovocem. Celý den jsem koukala na inspirativní videa na youtube, po delší době si zaběhla delší trasu než obvykle, po obědě si dala "dvacet" a  doslova se vyspala dorůžova, hehe. Dala jsem si svojí oblíbenou slupovací masku a před odjezdem do Prahy se ségrou vychutnala kafíčko, ovoce a prohlédla tumblr. Vím, že se každý den nepoštěstí si dopřát takovou pohodu, ale normálně bych i při volné neděli byla uvnitř hrozně vystresovaná. To se ale dneska nestalo a já doufám, že za týden tomu nebude jinak!

inspiration

Mimochodem, zrovna jsem si uvědomila, že posledních několik článků vždycky vzniká, zatímco mi hraje Billie Elish. Její písničky mě vždycky dostanou do té správné nálady k psaní. Nemůžu se dočkat, až ji uvidím naživo! Doufám, že na pódiu nebude chybět ani její brácha Finneas a třešničkou na dortu by bylo potkat Claudii Sulewski. Ale to bych už asi chtěla moc, tolik si to malovat nemůžu, hehe. Máte její koncert někdo v plánu?
Posílám pusu a přeju krásné pondělí.
G

2 komentáře

Instagram

Theme by STS