Social Media

Summer thoughts

SummerInspiration
Pevně věřím, že spousta z vás zná ten pocit, kdy se usilovně snaží něčeho dosáhnout, sbírá veškerou energii k učení, pevně odolává všem nástrahám jako jsou seriály, sociální sítě, knížky oblíbených spisovatelů, kafíčka s kamarádkami a další prokrastinační praktiky. U toho si představuje, až skončí tohle mučení a nemyslí na nic jiného, než až bude po všem. A potom přijde ten moment, ta sláva a ohňostroje. Ale pak tak moc rychle najedeme do starých kolejí, že si tu úlevu ani pořádně neužijeme - a hlavně - se pořádně ani neodměníme - a ještě hůř - na všechny ty aktivity, na které jsme se chtěli vrhnout zapomeneme.

Jak jsem psala v předminulém článku, trochu na mě po skončení školy padla lehká letargie. Možná že je to i tím, že se vás každý ptá, jaký to je pocit, že máte školu už definitivně hotovou, jak se cítíte a tak. A k vám ten slavnostní pocit přitom ještě ani nedorazil. Vím, že to všichni z mého okolí myslí jedině dobře, ale odpovídat na tuhle otázku po sto padesáté, když se vám myšlenky a nálady míchají a střídají, že vám samotným jde z toho hlava kolem, je pak už docela ubíjející.

Zároveň jsem ale samozřejmě opravdu nesmírně šťastná, že mám tuhle životní etapu za sebou, protože přesně na tenhle okamžik jsem čekala už dlouho. Ale právě i proto nechci usnout na vavřínech a chci z té svobody vytěžit maximum. Dělat to, na co dříve nebyl čas a co jsem kvůli škole odkládala. A vy do toho pojďte taky! Ať už si za to "až" dosadíte cokoliv (zkoušky, státnice, určitá meta v práci, nějaký stresující moment v životě) a vaše odměny a sny jsou jakékoliv, nespadněte do rutiny a opravdu se odměňte - zasloužíte si to:)

Letni_INspirace

Já začínám hned dnes večer. Dělám si to-do list na následující týden i celý červenec. Sepisuju, co chci splnit, s čím chci začít, čeho chci dosáhnout a čím si udělám radost! Kdybyste chtěli, můžu sem pár z bodů i sepsat. A vy se mi do komentářů svěřte, jaké jsou ty vaše sny a plány. Ať už jsou úplně maličkaté nebo megalomanské!
Já letím spát - ráno brzy vstávám, protože chci stihnout workout ještě před prací.

PS: Doufám, že se vám líbilo dnešní summer inspo - více najdete na mém tumblr.
G

6 komentářů

  1. Miluju tyhle typy článků! Sama jsem na blog přidávala sunday inpo, i summer inspo, myslím. :D Vždycky mě to dobije energií! <3
    Určitě sem ty body sepiš, moc ráda se na to podívám. :)
    Já jsem momentálně ukončila gřťák na gymplu, takže se není moc za co odměňovat, ale ráda bych přes prázdiny přečetla něco málo z povinné četby k maturitě, srovnala moje stravovací návyky, úspěšně cvičila podle výzvy s Péťou Elblovou a třeba i něco málo zhubla. Další cíl je si vydělat pár korun na brigádě a užít si měsíc jazykov=ho kurzu na Maltě. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem se strefila <3 Já je popravdě taky moc ráda čtu i píšu:)) A určitě kouknu k tobě na blog! Teď jsem si ho jen rychle otevřela a vypadá skvěle, tak se těším, až si najdu čas a prolezu ho víc!:)
      Tak to gratuluju!:) A podle mě je tohle "po" období vždycky ten správný čas si zase hodit vše do pořádku a najet na svůj režim:))
      Jazykový kurz na Maltě zní skvěle!! <3

      Vymazat
  2. krásny výber fotiek, ja sa neviem dočkať dovolenky a mora, a potom musím zvládnuť štátnice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju <3 a mám to stejně! Jednu mám už naplánovanou a druhá se už taky chystá, tak se moc těším:) Užij si to a pak přeju hodně štěstí<3

      Vymazat

Instagram

Theme by STS