Social Media

Weleda Skin Food Original

P5144626 Už je to nějaký ten pátek, kdy mě značka Weleda, se kterou už delší dobu spolupracuju, pozvala na hezký event k představení produktů řady Skin Food a všechny mi velkoryse věnovala na ozkoušení. Už jsem vám je ukazovala v jednom z minulých článků a dnes bych vám po několikaměsíčním používání ráda pověděla o jejich ikonickém krému Skin Food Original.

Tento krém je úplně ideální pro všechny minimalisty (a samozřejmě nejen pro ně - pokud rádi zkoušíte nejrůznější produkty, tento by vám neměl uniknout). Jestli ale nemáte rádi přeplněný šuplík s kosmetikou a se svou beauty rutinou jste nejlépe za 5 minut hotové, mám pocit, že si ho oblíbíte! U mě zabírá čestné místo na nočním stolku společně s mou druhou láskou - Weleda balzámem na rty. Je totiž tak univerzální, že díky němu nebudete potřebovat dalších sto lahviček pro nejrůznější potřeby.

P5144602P5144598

Krém na obličej. Pro suchou pleť je ideální na každodenní nošení a pro slečny s mastnější pletí (jako jsem i já) doporučuju jeho bráchu Skin Food Light. Sama ale čekám na podzim a zimu, kdy je moje pleť zpravidla hodně zmatená a neví, jestli by měla být suchá nebo mastná, a zkusím ho minimálně jako noční krém. A dám vám vědět!

Suchá místa. Pokud trpíte na sušší místa někde na obličeji, která jsou třeba i trochu podrážděná, Skin Food vás také zachrání. Já mám na jaře a zimě sušší oblast kolem rtů a krém fungoval parádně - až jsem se jí úplně zbavila.

P5144628P5144597

S sebou k moři. Já vím, že jsem mluvila spíše o zimě. Ale znáte to, jak jste po chlóru z bazénu nebo ze slaného moře jako sušenky? Tatadadaa Weleda opět pomůže. A tento tip zatím nemám od sebe (ale vyzkouším na dovče), ale doporučila mi ho kamarádka!

Péče o nehty. Kromě každodenního mazání krémem na ruce, dopřeju extra péči svým nehtům po každém odlakování. Důkladně si tak promažu jak nehty, tak i nehtové okolí.

Odřený nos. I tenhle případ jsem (bohužel) za vás vyzkoušela. Nejsem skoro vůbec nemocná, ale po státnicích si moje tělo řeklo, že už může padnout, tak taky odpadlo. A když mám rýmu, odřený nos mám div ne po prvním smrknutí. Zatím jsem vždy používala balzám na rty - ale přeci jen si nechcete tím samým mazat zároveň rty i nos (stejně tak na jelení lůj nerada sahám prsty). Tak mě i tady napadlo vyzkoušet Skin Food Original a asi se k němu (i když doufám, že až za dloouhou dobu) díky jeho hojivým účinkům zase příště vrátím.

P5144619P5144614

Moc doufám, že vás článek inspiroval a tento univerzální krém od Weledy vyzkoušíte. Já sama tíhnu k tomu používat, co nejméně produktů a nekupit doma milion lahviček (i když díky blogování je to někdy těžký úkol).
Dejte mi vědět jak jste na tom vy! A nezapomeňte připsat, jestli Skin Food používáte, a jaké jsou vaše beauty tipy!
Mějte se krásně:)
G
Článek vznikl na základě spolupráce se značkou Weleda.

6 komentářů

  1. Z této řady mě hodně zaujal právě balzám na rty. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý, na suché rty ideální a na rtech je moc příjemný:))

      Vymazat
  2. zatial nepoužívam :D ale už čítam asi 10 tu recenziu na túto radu, tak asi ju kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Weledu znám, mám od této značky krém na ruce. Skin food nepoužívám, ale moc se mi líbí ten balzámek na rty. :)

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na ruce jsem používala ten mandlový a asi si ho zase koupím, moc mi vyhovoval:)) A balzám zkus! Ručím za jeho schopnosti! :D <3

      Vymazat

Instagram

Theme by STS