Social Media

New In - Lychee Beauty



Přeju všem krááásný čtvrtek!
Už jen dvakrát se vyspíme a máme tu vysněný víkend, haha. Tentokrát se na sobotu těším ještě mnohem více než obvykle, protože byl (a je) tento týden extrémně náročný - a to jak v práci, tak i doma. Mám pocit, že můj to-do list je nekonečný. Ale na druhou stranu vím, že to je jen proto, že si ho nekonečným dělám já sama. Že bych klidně mohla několik úkolů vynechat a nelítat jen od jedné povinnosti k druhé. Jenže to by se tu pak třeba neobjevil ani tenhle článek, který jsem vám napsat chtěla, protože umírám touhou vám o dnešní novince povědět (a navíc si zasloužíte nový post, protože jste ty nejlepší čtenářky pod sluncem, a já bych vám chtěla moc poděkovat za všechny nádherné komentáře, které mi píšete!). A tak se na to dnešní téma pojďme rovnou vrhnout!

Když mi před několika týdny přišla zpráva, jestli bych nechtěla pokračovat v naší malé (a milé) spolupráci, skákala jsem pět metrů vysoko! A to ne jen proto, že bych měla radost ze samotné spolupráce jako takové, byla jsem nejšťastnější, že se moje milovaná česká přírodní beauty značka vrací zpět - a ještě ke všemu v daleko lepší podobě, s novými produkty a přidanou hodnotou navíc!

Abych vás už déle nenapínala, ráda bych vám představila LYCHEE BEAUTY. Přírodní kosmetiku, kterou jste mohli dříve znát pod názvem Luuc Cosmetics. (Psala jsem o nich tady). A jestli se ptáte, proč jsem z nich tak na větvi, důvodů mám hned několik. Ráda podpořím české značky a vždycky se snažím je upřednostnit před jinými. Jejich kosmetika je 100% přírodní, na což poslední dobu hodně koukám. Nejsem sice ještě v té fázi, že bych používala stoprocentně pouze bio a přírodní produkty, ale pokouším se k tomu aspoň přiblížit. K produktům jsem vám vypsala i jejich složení, abyste to rovnou mohli okouknout a zjistit např. i to - že jsou také vegan friendly:)

P9086272
P9086274

Balm Lip Treatment
složení: bambucké máslo, jojobový olej, olej z pšeničných klíčků, kakaové máslo, vitamin E, extrakt z grepových jader
první dojmy: Balzámy na rty mám raději v tubičce, protože do nich nerada "hrabu" přes den, když nemám umyté ruce, proto mi tento dělá společníka hlavně večer před spaním. Neřekla bych, že má úplně peelingové účinky, ale rty vyživí bombasticky (upřímně se mi po dřívějších Luuc balzámech vážně moc stýskalo!)

P9086264
P9086262

Anti Acne Serum
složení: tea tree olej, levandulový esenciální olej, aloe vera gel, vitamin E, levandulová voda
první dojmy: Sérum jsem hnedka začala používat, protože mě jeho účinky hodně zajímaly. Je moc příjemné a opravdu jsem zpozorovala změny! Velký pupínek vám samozřejmě kouzlem přes noc nezmizí, ale snad jen po 3 večerních aplikacích jsem měla pleť mnohem lepší a hezčí, krásně ji uklidní.

P9086256
P9086259

Moisturized Skin Face Butter
složení: bambucké máslo, kokosový olej, rostlinná vazelína, arganový olej, marocký jíl, jahodová zrníčka, vitamin E, extrakt z grepových jader
první dojmy: Jemný a moc příjemný peeling, který napomáhá obnově kůže a zároveň ji vyživuje - teď po létě moc doporučuju!

P9086266P9086267

Chocolate Body Suntan Butter
složení: bambucké máslo, kakaové máslo, kakaová pasta, malinový olej, olej z pšeničných klíčků, mrkvový olej, rostlinná vazelína, vitamin E, extrakt z grepových jader
první dojmy: Ach ta vůně! Přiznám se, že jsem tento produkt jako jediný ještě netestovala, ale opravdu nádherně voní a ta mrkvička mě v něm moc zaujala, takže mu dám šanci se ukázat co nejdříve.

P9086270
P9086268
P9086261

Body and Face Coffee Scrub
složení: káva Robusta, třtinový cukr, mořská sůl, mandlový olej, kokosový olej, vitamin E, extrakt z grepových jader
první dojmy: Peeling byl dalším z minulých produktů od Luuc, které jsem milovala, takže jsem moc ráda, že i ty jsou zpět. Musím se přiznat, že jsem se jim teď zuby nehty vyhýbala, abych se ještě nezbavila letního opálení, ale když jsem předevčírem viděla svoje šupinoidní (krásné slovo:D) nohy, bylo na čase dát staré pokožce sbohem. Peeling od Lychee je skvělý v tom, že nejenže vás zbaví šupinek, rovnou i hydratuje a vyživuje (suchá pokožko pápá).

P9086256

Doufám, že jste článek dočetli až sem, protože jsem si pro vás překvapila malé překvapení. Sledujte můj Instagram a brzy se ho dozvíte! Napovím ale, že se bude týkat vás a Lychee Beauty. Já vím, moc tajmená být neumím:D, už jste to pravděpodobně uhádli. A samozřejmě sledujte i Lychee, přímo na IG si jejich produkty můžete objednat!

A nakonec vám prozradím další důvod mého těšení se na víkend - letíme s mamkou do Milána! Koupila jsem nám letenky a užijeme si tam krásný italský víkend plný procházek a dobrého jídla.
Máte nějaké milánské tipy?
G

10 komentářů

  1. Tuhle značku neznám, ale hned mě zaujala! Hlavně to Anti Acne Serum bych ráda zkusila. :)
    Jinak Miláno jsem navštívila v květnu a byla jsem nadšená. Až budete u Duomu, tak určitě zavítejte i na prohlídku dovnitř, je to krása! <3

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně uplná novinka:)) A určitě vyzkoušej, já jsem s nimi psokojená od prvního vyzkoušení:)
      A děkuju za tip - vevnitř jsme byly a je to vážně krása:) Ještě byla zrovna mše, tak to mělo takovou hezkou atmosféru:)

      Vymazat
  2. O této značce jsem zatím neslyšela, ale ta kosmetika vypadá opravdu skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle mě velmi zaujalo! Přírodní kosmetiku se teď taky snažím vyhledávat, přecházím na čistě netestovanou a pure, tudíž se mi tato značka moc líbí! :)
    Produkty vypadají minimálně zajímavě, nehledě na to, že bych je pohledem rovnou snědla :D Určitě bych ráda vyzkoušela třeba ten body cream s mrkvovým olejem, vypadá nádherně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu to jsem ráda, že jsem přinesla nové inspo:) Ten mrkvový je fakt jak k nakousnutí viď? :D ALe opravdu doporučuju vyzkoušet, já jsem s nimi moc spokojená:))

      Vymazat
  4. Jeežiš, moc ti děkuji, žes mi ji ukázala! Ta vypadá fakt nádherně a stydím se, že jsem o ní ještě neslyšela. Rozhodně si tam vyberu, díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úplná, novinka, tak se nemusíš stydět O:) :D Ale doporučuju vyzkoušet:)))

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale vypadá úžasně! Hlavně ten peeling, ten musi vonět naprosto božsky :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je skvělý! Měla jsem ráda i ten jejich starý a tenhle není o nic horší<3

      Vymazat

Instagram

Theme by STS