Social Media

Fall vs Xmas

fall_inspo
Pamatujete, jak jsem psala tento post se všemi aktivitami, které bych za podzim chtěla stihnout? Některé se mi opravdu podařilo splnit, ale ostatní zkrátka rovnou přeskakuju a odsouvám na jindy (na příští rok?:D). Třeba absolutně nevim, jak do mého denního programu zakomponovat Harryho Pottera, když je pro mě těžké si pustit i poslední díl Stranger Things třetí série. A to ne, že bych se na ní netěšila a nezajímalo mě, jak dopadne. Ale zkrátka, jakmile přijde čas na večeři, automaticky hledám vlogmas Zoelly a nedokážu si představit, že bych si pustila něco jiného. Zrovna mám rozkoukaný rok 2017, následovat bude 2018 a pak už, doufám, uhodí 1. prosince a začne smršť vlogmasů na všech mých oblíbených kanálech, haha. Ale ty od Zoelly mám stejně nejradši. Opravdu se musím přiznat, že mi její videa za poslední dobu zlepšili náladu hned několikrát a někdy jsem se musela i nahlas smát. Nedivím se, že jsou pak pro mě filmy a seriály tabu. Tohle je lepší než kdejaká komedie. Tím pádem se ale moje vánoční nálada ještě umocňuje a podzim už je pro mě trochu tabu. Ale ne na tumblr, tam ještě stále hledám "fall vibes" obrázky a tvořím si svoji inspirativní nástěnku do zemitých tónů. A protože tu už delší dobu žádné inspo nebylo, říkala jsem si, že bych vám ho tady zase mohla ukázat. A pokud byste chtěli vidět více, nebo si jednotlivé obrázky poukládat, koukněte přímo na můj tumblr.

A já už musím letět! Za chviličku se pro mě staví mamka a jedeme společně i s bráchou na malý výlet, abychom si užili (možná poslední) den s krásným počasím. Mějte úžasný víkend!

fall_inspiration

G

13 komentářů

  1. Já jsem ještě neviděla ani jeden jediný vlogmas od Zoelly, ale úplně si mě nalákala, abych si je letos od ní pouštěla! :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  2. A great post! I love your blog. Your content is very interesting < 3 You are my inspiration
    I am following you and invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Karolina<3 Love yours as well! Im already following yours:))

      Vymazat
  3. Já se dívala předevčírem na vlogy z Vánoc různých youtuberek, na Zoellu ještě nedošlo, možná je to tím, že ji moc nesleduji, ale pokud je to sranda, tak jdu do toho! :D Jinak já stále ještě jedu na vlně podzimu, zrovna dnes jsme vyřezaly dýně a pálím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně to stojí za to! :D Na koho koukáš ty?:)) Co se týče aktivit, tak taky ještě jedu podzim:D ale myslšenka jsem už dávno u Vánoc:D

      Vymazat
  4. Boží obrázky. Úplně podzimní a zimní atmosféra. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Minulý rok touto dobou už jsem po Vánocích přímo šílela :D Letos je to naopak, spíše si ještě užívám podzim, ale je jen otázka času, kdy začnu pociťovat tu pravou atmosféru Vánoc. Vždy to prožívám jak malé dítě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě to asi bude tím teplem:D Ale na mě ty Vánoce jdou už fakt šííleně moc:D Prostě to cítím ve vzduchu!:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS