Social Media

September in pictures

P9086101

Ahooj!
Už jsme sice v rozběhnutém říjnu , ale říkala jsem si, že jsem vám ještě neukázala všechny fotky ze září, takže je na čase tak učinit. Doufám, že se vám budou líbit! A do komentářů mi napište, jaké bylo vaše září! Moje bylo především šíleně rychlé, ale také plné hezkých momentů a prvních podzimních = první zapálení svíčky, první obléknutí teplejší bundy, výměna šatní skříně, pořízení okrasných dýní i té na polívku a vstávání za tmy.

Wokin
Do Prahy mi dorazila speciální návštěva - mamka i s Delinkou! Pru to bylo jedno velké poprvé, nikdy totiž ještě nejela ani vlakem, metrem nebo tramvají. A za to, jak krásně to zvládla, jí bylo dovoleno spát se mnou♥

Delinka
P9076083
outfit
IMG_3433
Snídaně v kavárně Tvoje máma <3

IMG_3434
IMG_3419
tradiční páteční běh v Hradci

balanc
Vapiano s Míšou / domácí workout

IMG_3262
IMG_3350
Není tohle ta nejroztomilejší fotka na světě?

homesweethome
jablko
S taťkou a bráchou jsme se vydali krást jablíčka a hrušky do jedné malé vesničky. Sad byl takový opuštěný, bylo vidět, že tam plody nikdo pravidelně nesbírá, tak jsme se nemuseli cítit až tak provinile, haha. Kufr do Prahy jsem pak skoro ani nemohla unést, ale i tak jsem litovala, že jsem si jich s sebou nepobalila víc:D #applelover

knihovna
Do knihovny na kole

P9086132
P9140005
Víkendový to-do list

P9106286P9106306
Nové podzimní botičky z ccc

P9280152
Čočková polévka se zeleninou a houbami

vapiano
Vapiano a moje nejoblíbenější těstoviny s cherry rajčátky, mini mozzarellkami a piniovými oříšky. Už se musím naučit si tam dávat i něco jiného, haha. Jsem na nich závislá!

IMG_3173
My Raw Café s Kristý a Markétkou

doma
Mandlové mléko z Rakouska od Kristý <3 / Víkendová snídaně

IMG_3499
CCC mě pozvalo na přestavení jejich podzimní/zimní kolekce. Na akci nás dovezl člun, mohly jsme s holkama okouknout, co bude za pěkné boty v obchodech, byl připravený výborný catering a mimo jiné jsme se zúčastnily i workshopu s minutovým řečníkem. Poslední část sice nebyla má nejoblíbenější, ale teď už se téhle vzpomínce jen směju:D A vlastně celému dnu, tohle úterý jsem měla takový pátek 13.

IMG_3527
ccc
kofarna
Stihla jsem také kafe s Terezkou, se kterou jsme se viděly po šíleně dlouhé době! A já jsem si zase uvědomila, jak moc jsem vděčná za můj blog, díky kterému jsem mohla poznat tolik skvělých lidí:)

P9280160
Žár byl trochu zvláštní a byla to docela "prasárnička" :D, ale rozhodně musím uznat, že byl napínavý!

weleda
Nejoblíbenější večeře / Nejoblíbenější krém na všechno 

IMG_3474
A tady pro změnu jedna nejbolíbenější svačina - latté se špaldovým mlékem, jablko a fresh z mrkve a jablek

IMG_4445
Jakmile přijde podzim, přiletí s ním i má závislost na Zoelle. Prosím, ať tenhle rok opět točí vlogmas!

letiste_nadrazi
Mamku jsem vzala do Milána a za ten prodloužený týden jsme se do města módy stihly naprosto zamilovat. Byl to skvělý holčičí výlet, který doufám, že si zase někdy zopakujeme!

IMG_3765
<3

IMG_3762
Cimitero Monumentale

pizza_milano
V každém parku, na každé travnaté ploše najdete v Miláně stovky lidí užívajících si krásné počasí / Jedna z nejlepších pizz, co jsem kdy měla!
O dalších věcech, které jsem si v Miláně zamilovala, si můžete přečíst v tomto článku.

P9210049
P9210071
P9210006
milano_jidlo
Farini / Jeden večer jsme s mamkou zůstaly v apartmánu, nakoupily si dobroty a poslouchaly Buchty

P9220081
P9220082
P9220087
Kromě fashion weeku tu po dobu našeho výletu probíhala i výstava Time capsule od Louis Vuitton, která zobrazovala historii značky. Zrovna se s námi na ní byla kouknout i Laura Kassab - známa brazilská blogerka. Kdybyste náhodou měli tento týden do Milána cestu, výstava se koná u Duoma do 20. řijna.

time_capsule_lv
IMG_3693
Pavé a jejich dokonalá nabídka (a obsluha i atmosféra v podniku je top strop!)

pavé
P9220097
Bosco Verticale

nova_bunda
Tady jsem jen ségře fotila moji novou bundu. Teď jsem si ale uvědomila, že jsem jí fotku ani neposlal, ups. Tak Aný, tady je!:D / Nejdokonalejší briošky

van_bol_fieste
Pro které jsme musely druhý den znovu!

IMG_4282
Zpáteční let jsme naplánovaly do Brna. Vycházel lépe časově i finančně a navíc jsme se mohly stavit na večeři v krásném brněnském Forky's!

IMG_4535
IMG_4523
IMG_4515

Poslední zářijový víkend jsem strávila ve společnosti svojí maličkosti a na vydařeném Nivea eventu. Na fotky můžete mrknout tady.

A s mým účesem, který si asi nikdy sama nedokážu udělat (fňuk) se s vámi loučím!
Mějte krásný a úspěšný týden!

G

28 komentářů

  1. Vydarené fotky, páčia sa mi tie indoorové - rôzne pohľady na stôl a veci na ňom :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krasne fotky, pani :) moc roztomily pejsek. je videt, ze mesic jsi mela skutku bohaty, takze at je cely podzim takovy. A jo Viden je srdcovka, tesim se tam na vanocni trhy ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Melisso:) Já letos asi Vídeň vynechám a chtěla bych vyzkoušet trhy v Polsku:))

      Vymazat
  3. Ahoj, prosímte, co to máš za noteook?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda, mám HP Pavilion (myslím že 14..nejsem si jistá) a jsem s ním spokojená, pokud bys o něm uvažovala:) Jen teď už asi bude novější typ:))

      Vymazat
  4. Píšu ti to snad pod každý článek, ale ty máš tak nádherné fotky vždycky, to je úžasný😍
    Já jsem měla žáří docela hektické a hlavně plné změn a popravdě jsem ani moc nezaznamenala, že už je půlka října :D nevadí no, rozhodně se nenudím, mám toho fakt milion :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej no ty jsi uplně nejhodnější<3 mě ty komentáře vždycky udělají takovou radost! Haha mám to docela stejně:D šíleně to letí! Tak ti přeju, ať jsou ty změny a aktivity co nejpříjemnější:))

      Vymazat
  5. Máš naprosto nádherně boží fotky! :-) A to jíííídlo, ňam! :-) Mé září bylo krásné. Konala se grilovačka na rozloučení s létem. Dovolená a zkrátka si nemám nač stěžovat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju Jani:)) A to mám radost, že i ty jsi měla vydařené září:) grilovačky a dovču závidím!!

      Vymazat
  6. Krásné fotky, na každé ti to moc sluší! ♥ Moje září bylo také rychle, vůbec si tohle období neužívám, furt jsem ve stresu a dost mě to štve.

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Candy mockrát děkuju:)) A to mě moc mrzí:( Stres ti určitě nepřeju! Vážně doufám, že se ti to brzy přehoupne v lepší období:))

      Vymazat
  7. tak jako nevím jestli mám první slintat na tím jídlem nebo nad tou LV výlohou nebo nad těma outfitama! :D máš dokonalý fotky!!!!
    a delinka je tak úplně neskutečně nynyny!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha:D Mooockrát děkuju! A Delince to vyřídím:D <3

      Vymazat
  8. Já vždycky akorát tak dostanu hlad z těch tvých fotek jídla! :D .. a moc ti to všude sluší ! :) Teď už se jen těšít na Vánoce coo :D haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já při jejich úpravě taky, haha:D Moooc děkuju! A přesně:D už na tajňáka koukám na vlogmasy :D a jakmile bude po Halloweenu, začnu Vánoce prožívat i veřejně:D:D

      Vymazat
  9. Hello Beautiful, that was a really good month with all this pictures !
    Great work and you are very lovely xx

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonalé fotky, jako vždy.. vypadá to, že jsi měla pohodové září. :))

    OdpovědětVymazat
  11. Máš mo krásné fotky. Samí zážitek :D Nejvíce ti závidím tu výstavu Louise Vuittona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju<3 a byla fakt krásná:)) měli to moc hezky udělané:)

      Vymazat
  12. Krásný vzpomínkový fotočlánek! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krasne, spoustu nadhernych fotek :) je videt, ze jsi toho stihla fakt moc :) a to je dobre :) z tech fotek na me jde krasna pozitivni energie :)))
    na co fotis ? :) to by me zajimalo. jinak Tvoje mama, to je nejlepsi opodnik. fakt ty jejich snidane miluju a nejradsi bych tam chodila kazdy den :D :) Milano me laka uz dlouho, snad mi to nekdy taky vyjde, ty fotky mluvi za vse :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, děkuju za krásný komentář:) Fotím na iPhone a Olympus PEN - mám základní a portrétový objektiv:)) A přesně! Tvoje máma je nejlepší, ty jejich koláčky, ach!

      Vymazat
  14. I can't understan what you are writing because I don't speak your language but your photos are really beautiful :) !

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS