Social Media

Tipy na dárky pro kamarádky

Ahoj!
Jaký je váš týden? Můj začal hodně hekticky, ale říkám si, že to k tomuto období už prostě patří. Musím se smát, když si vzpomenu, co jsem psala do minulého článku. Jestli mě sledujete na Instagramu, tak vám asi neušlo, že ty mé sobotní plány nedopadly úplně tak, jak jsem si vysnila. Jen si představte to zděšení, když jsem plná energie, připravená ukořistit jedny z posledních dárků a vánočních dekorací, dorazila na Chodov a zjistila, že má platební karta si lebedí v kabátu, který spokojeně visí na štendru doma. I tak jsem ale prošla celý obchoďák křížem krážem, tradičně se v něm třikrát ztratila, nakoupila pár maličkostí, které jsem si za těch pár drobných v kapse mohla dovolit a alespoň si všechny favority vyfotila (v předvánočním období se moje galerie v telefonu vždycky hemží fotkami balicích papírů, stužek a tipů na dárky pro mé milované). Naštěstí jsem si tím vůbec nenechala zkazit náladu a po zbytek víkendu jsem spokojeně poslouchala vánoční playlist a vybarvovala vánoční omalovánky. Navíc přece jenom pracuju v centru města a ve středu mám sraz s holkama právě na Chodově, takže můžu vyzvednout, co jsem si aspoň mohla pár dní nechat uležet v hlavě.

I dnešní post bude o dárcích! Jako profesionální milovník obdarovávání mé rodiny a přátel pro vás chystám hned několik článků s tipy na dárky! A začínáme s kategorií kamarádky - pravděpodobně tou nejjednodušší. Protože, přiznejme si, je to jako bychom nakupovaly pro nás samotné. Ale i tak je podle mě hezké se nad výběrem trochu více zamyslet, abychom ukázaly, jak danou osobu známe a jak nám na ní záleží. Ve spolupráci s Korálky.cz jsem už včera na Instagramu ukazovala, jaký krásný dárek můžete vytvořit i vy samy. Já jsem si v jejich dárkovém rádci vybrala náramky shamballa. Vybrat si můžete z velkého množství stříbrných nebo pozlacených spojovacích dílů podle toho, co má vaše kamarádka ráda, jaké má koníčky, nebo v jakém znamení se narodila. Tyhle personalizované dárky mají prostě něco do sebe! Náramky jsou vytvořené během chvilky a zvládne je úplný začátečník a navíc je jejich výroba úplně terapeutická! Je to přesně ta činnost, při které zapomenete na vše a zlepší vám náladu:) Pokud byste se rozhodly jít do toho, nebo zkrátka nakoupit cokoliv jiného (třeba náramky z minerálů) na Korálky.cz mám pro vás slevový kód GABI10 (pro Slovensko GABISK10), který vám dá 10 % slevu do příští středy.


giftguide2




giftguide1





Doufám, že jsem vám přinesla aspoň kapku inspirace a jestli jste doteď nevěděli, co své BFF koupíte, teď už máte jasno! Vím, že si spoustu kamarádek už mezi sebou dárky nedává, ale já si myslím, že nejde ani o to, utrácet za něco předraženého, ale je hezké ukázat, že je máte rády, a něco hezkého jste pro ně vymyslely:)
Co myslíte vy?
G

6 komentářů

  1. Strašně moc se mi líbí ten nápad s náramky, je to krásný a především osobní, ten otvírák ve tvaru zmrzliny je fajn! :D ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viiď?:)) taky mi to přijde hezké:)) a ten otvírák je vtipný, souhlasím:D

      Vymazat
  2. Všechno to jsou skvělé tipy :) Nejvíc se mi líbí macrame na zeď :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS