Social Media

Beauty favourites 2019

P9280220

Krásné pondělí!
Už otevíráme poslední stránky tohoto roku a já píšu tenhle článek opravdu za pět minut dvanáct. Mám ho už předpřipravený docela dlouho a dala jsem si s ním velkou práci, abych vám ukázala produkty, které byly za uplynulý rok těmi opravdu nej! Hodně z nich jsem od firem dostala, některé mi darovaly kamarádky, některé jsem si sama pořídila. Ovšem nic nemění na tom, že jsem se všemi z nich byla moc spokojená, a právě proto se probojovaly do tohoto postu. Pokud tedy sháníte beauty inspiraci do nového roku, pozorně čtěte a favority si zapište:) A samozřejmě budu moc ráda, když se se mnou i ostatními podělíte o ty vaše oblíbené krémy a malovátka.

P9280199

Krémový deodorant Fenjal
Zařazuju ho mezi své oblíbence hlavně kvůli jeho výdrži - jak na těle, tak v balení. Používám ho už rok a stále v něm mám necelou polovinu, což mi přijde naprosto neuvěřitelné vzhledem k tomu, že stojí kolem 70 Kč. Má příjemnou krémovou konzistenci, neirituje pokožku a je bez alkoholu. Sehnat se dá ve FAnn parfumerii nebo třeba na Notinu.


P9280241

Hydratující gel na oči Lumene
Tento produkt také používám už opravdu dlouho. Myslím, že bych nelhala, kdybych řekla, že to budou dobré dva roky. Je na očích neskutečně příjemný, pomáhá hlavně redukovat kruhy pod očima a je sám o sobě hodně chladivý a pro extra opuchlé oči se doporučuje dát ještě do lediničky. Dostupný ve FAnn.


P9280235

Balzám na rty Carmex
Moje rty nesnesou jen tak něco. Pokud bych ale měla vyjmenovat produkty, které mě vždy zachrání, byly by to balzámy od eosu, Lychee beauty, Weledy a právě Carmexu (tady). Tenhle konkrétní jsem si zamilovala především v létě, jelikož má i spf a osvěžující mentol. Navíc udělá takovou ochrannou vrstvu a vypadá, jako byste měli na rtech lesk. Podobnou konzistenci má právě i tento mnou oblíbený od Weledy.


P9280230

Tělový krém Rituals
Co se týče hydratace těla, i tady se neobejdu bez věrných pomocníků a v podstatě si absolutně nedokážu představit, že bych vylezla ze sprchy a nenamazala se. Jsem na to navyklá už od dětství a je to takový můj koupelnový rituál. Tento tělový krém od Rituals vám musím doporučit, i když si jsem téměř jistá, že ho nikde nenajdete:( Dostala jsem ho od kamarádky a byl z limitované kolekce, měl v sobě třpytky (dokonalé na léto) a voněl po verbeně a pomerančovníku. Chtěla jsem vám ale o něm povědět a doporučit Rituals, pokud byste si chtěli dopřát trochu něco luxusnějšího. Ta vůně vždy byla cítit po celém bytě a krém byl sám o sobě nádherně výživný!


P9280224

Weleda Skin Food Original
O tomhle zeleném zázraku jsem tu už mluvila několikrát. A rozhodně nejen proto, že se značkou Weleda spolupracuji. Je mým tipem pro všechny z vás zejména díky jeho univerzálnosti - můžete ho zkrátka použít téměř na cokoliv! Pro sušší pleť jako denní či noční krém, na odřený nos, na podrážděná místa, na sušší místa a těle, na nehtovou kůžičku. Samostatný článek si o něm můžete přečíst tady. A koukejte, tady si ho můžete koupit spolu s mým oblíbeným balzámem v roztomilém balení. PS: Také krásné voní!


P9280222

Pleťový krém Australian Bodycare
Máte spíše mastnější pleť se sklonem k akné? Tak tenhle krém musíte vyzkoušet! Já jsem ho vyměnila za Krásnou slečnu, která mi už trošku přestávala vyhovovat a jsem moc spokojená. Teď v zimě ho v oblasti úst většinou doplňuje Skin food, ale jinak splňuje vše, co od krému na pleť vyžaduju. Nedělá mou pleť ještě mastnější, je moc příjemný, dobře se roztírá a pomáhá s akné. Díky obsaženému oleji tea tree má antioxidační účinky, což je pro slečny žijící ve velkoměstě jedno velké plus! Najdete ho tady:)


P9280195

Anti acne serum Lychee Beauty
O prvních dojem o tomto produktu jsem psala už tady a vlastně se vůbec nezměnily. Je to zázrak, který jsem opravdu ráda, že mám, když se mi na obličeji vyrojí něco, co tam opravdu nechci:D Má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pupínek vysuší a zároveň po něm pleť nepálí, jako se mi třeba stávalo s rollonem od Australian bodycare. A jedno velké plus je fakt, že ho vyrábějí moc milí lidé z České republiky:) Objednávejte přes jejich IG.

P9280190

Nivea MicellAir Expert
Dlouhá léta jsem používala micelárku od Garnier - konkrétně tuto na mastnou pleť. A teď používám detox od Nivey, kterou jsem od nich dostala. Vlastně mi obě vyhovovaly/vyhovují, ale ještě daleko šetrnější mi přijde právě tato černá verze. Odličování s ní je vážně takové úplně "smooth" bez jakéhokoliv začervenání a podráždění. Pro citlivější pleť (dovoluji si říct suchou i mastnou) top!

P9280173

Flawless Satin Foundation Sensai
A pojďmě se přesunout k dekorativní kosmetice, kde bych neměla opomenout skvělý make up od Sensai. Našla jsem ho pro vás tady v Douglasu. Myslím, že ho mají i na Notinu, ale make up si asi každá chce spíš naživo vyzkoušet. Už je to pár měsíců, co jsem ho vypotřebovala a teď používám jiný, ale na Flawless Satin můžu pět jenom chválu - nádherně se roztírá, vydrží celý den, krásně kryje a přitom nepůsobí jako maska.

P9280181

Paletka s rozjasňovačem Catrice
Highlighter, který používám naprosto každý den, je nádherně třpytivý a zlatý. Ostatní dva odstíny z paletky nepoužívám, ta světlejší mi nesluší (nemůžu mít na sobě nic se studeným nádechem, vypadá to na mě šíleně lacině) a tmavou jsem popravdě snad ani nezkoušela. Ale pokud hledáte dokonalou zlatou, ta prostřední je ta ona! Koupit můžete třeba tady.

P9280185

Highlighting concealer Sensai
Perfektní jak na kruhy pod očima, tak na kamuflování kdejakých nedokonalostí na pleti. Skvěle se s ním pracuje, roztírá se jedna báseň (s malou houbičkou ještě o něco lépe než se samotným štětečkem) a opravdu kryje! Vyzkoušet ho zase můžete v Douglasu.


P9280206

Na závěr bych vám ještě moc všem chtěla poděkovat za to, že jste tu se mnou celý rok byli, psali mi krásné komentáře, sdíleli se mnou i vaše názory a střípky z osobního života. Budu se moc těšit, že v roce 2020 se tu zase potkáme - na tom mém oblíbeném místě, kam utíkám pokaždé, když mám chuť tvořit, zlepšit si náladu a sdílet inspiraci nebo jen své obyčejné myšlenky.
Posílám velikánskou pusu!
G

10 komentářů

  1. Carmex chci vyzkoušet už sakra dlouho. Skvělé tipy na produkty! Jinak ti přeji do nového roku jenom to nejlepší! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju:) A mockrát děkuju Pavli, i já tobě přeju vše nejkrásnější!:))

      Vymazat
  2. Už po několikáté slyším, že někomu Krásná slečna po čase přestala vyhovovat. Tak snad se mi to nestane taky. A jak se to projevovalo?

    Simple living: Zimní inspirace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od kamarádky slyšela, že trochu pozměnili složení a (čemuž se mi nechce věřit, ale bůhví jak to doopravdy je) o něm trochu lžou. Mně se po něm opět více začala mastit pleť a neviděla jsem takovou pomoc co se týče třeba akné..spíše naopak:( Ale třeba je možné, že se jen má pleť mění a už potřebovala změnu:)

      Vymazat
  3. Carmex jsou skvělé balzámy na rty, hodně mi pomohl při rozpraskaných rtů :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. super tipy :) tešíme sa na ďalší rok plný skvelých článkov

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki to je od tebe moc hezké, děkujuu <3 Měj krásný nový rok:)

      Vymazat
  5. Bez Skin Foodu a Carmexu si taky nedokážu představit život! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně:) Oba produkty jsou mými každodenními pomocníky:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS